bosaniyorum, kizim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi ki ayriliyorsunuz. Babasiz nasil olur demeyin o babayla nasil olurdu ben ondan korkardim. Kavgali sıkıntılı bir evdense sakince yaşar yavrucak. Kayniniza bakma zorunluluğunuz yok. Benim de erkek kardesim engelli. Suan annem babam bakiyor ve ömürlerinin sonuna kadar da bakarlar. Sonrasinda da gelinimize birakmam ben bakarim. Eşim de cok seviyor ve bu durumu kabul etti en basinda. Aslinda herkes elini taşın altina koysa o engelli bireyler kimseye yük olmuyor....

Ne pislik adammis sen onun engelli kardesine bakmissin o kendi cani kani saglikli bebegine mi bakamamis. Insan ölur lan cocugunun yoluna suna bak.. duygu falan olusmamis bu adamda. Bazilari boyle oluyo anlamiyorum hayvanda duygu olur bunlar bi cesit varliklar neyse anlayamiyorum.. bosver ne uzuluyorsun oyle laf eden bi adama yuzunu gosterme kizinin.. benim de 1.5 yasinda kizim var bak empati yapiyorum valla iyice hirslanir kcina tekmeyi koyardim.. kendi hayatina bak. Kizinin da icinin isinacagi biri gelir belki hayatiniza, 3kisilik guzel bi aile olursunuz belki. Ama illa birini buluyum kafasinda olma cunku yanlis secim yaparsin buyuk ihtimal.. kizina odaklan..

Annesi neden bakmiyor ogluna, siz bakiyirsunuz.
Kv yaşıyor mu,
bakabilecek durumda mı,
bu kardeşe bakıcı tuyulamiyor mu,
engelli maaşıni ve bakıcı massini size veriyorlar mı bakmamız karşılığında

Sebebi engelli kaynim var zihinsel. Benim bskmam istendi alti ay baktimda ama daha fazla yapamadim eski konularimda var zaten
bakıcı tutsunlar canım anne baba nerde bilmiyorum da çocuğuna sahip çıkacaklar sizemi kaldı bütün kardeşler para versin bakıcı tutsun artı devlet engelli ye bakana para veriyor o parayla bakıcı tutsunlar

vala ilk başlarda zor oluyor ama sonrasi güzel oluyor arkadaşım vardı eşi başka kadına kaçtı bunlar boşanma süreci psikologlar derken çocuk geç gelişti o biraz daha büyüktü kız 7 yaşında fln geçiştirdiler şimdi kızı 11 yaşına girdi ve kadın kadın olduğunu hissetti biriyle konuşmaya başladı aşka yeniden geldi daha özgür ve hür oldu çalışırsan senin için çok iyi olacak geçiyo kimse uğruna ölünecek kadar mükemmel değil insan evladı bu atlatıyo

Kız çocuğunun babaya çok ihtiyacı var.
Muhtemelen o cümleyi sizi sinirlendirmek için kullanmıştır.
Evliliğin ilk yıllarında böyle söylemler maalesef oluyor
Eğer eşinizle konuşup kardesine bakmak zorunda olmadığınızı, kardeşi icin kızını atmasının babaliga yakismayacagini ifade edin..
Belki doğru yolu bulur

Annesi neden bakmiyor ogluna, siz bakiyirsunuz.
Kv yaşıyor mu,
bakabilecek durumda mı,
bu kardeşe bakıcı tuyulamiyor mu,
engelli maaşıni ve bakıcı massini size veriyorlar mı bakmamız karşılığında
Hepsi sağlar ana baba baci . Ben parasinda degilim ama bi kurus bile vermediler hemde biz borc harc icindeyken.

ben sizi hatırladım. boşanmak hakkınız. ana baba sağken sizin evinize bırakıp gitmişlerdi. eşiniz kendine eş, aile kendine gelin değil de engelli çocuğa bakıcı bulmak için evlendirmişler sizi. bu belli. eşiniz de çok vicdansızmış.

Hepsi sağlar ana baba baci . Ben parasinda degilim ama bi kurus bile vermediler hemde biz borc harc icindeyken.

Eşiniz adam değilmiş ama ben olsam mucadele ederdim kızım için..ailenizi haberdar edin, onların değer verdiği kişileri arayin, çözersiniz bu isi

benim de buna benzer bişi başıma geldi birisi vardı eşimle tanışmadan önce iyi biriydi olur diye düşünüyorum onunda 2 tane zihinsel engelli kardeşi vardı anne babasıda sağdı düşündüm taşındım dedim yok ben bu sorumluluğu alamam anne baba ölürse çocuklar bize kalcak baksan bi dert bakmasan ayrı dert sırf bu sorumluluğu almamak için evlenmedim iyikide evlenmemişim çok zor

Şimdi sen üzüntünden ne dediğini bilmiyorsun, kafan karışık, kendi düzenini kur, bir rahatla bak ozamanda yine böyle düşünecekmisin.

Kayınbiraderide bakmak senin görevin değil, abisi çok istiyorsa kendi bakacak, hem zoraki baktırıp hemde laflarınımı işiteceksin Yok öyle bir dünya, o bacısı kendi baksın kardeşine.

Sen kızınla ilgilen, hem kocandan sen boşanıyorsun kızın değil, acaba nafaka vermemek içinmi sana öyle çirkin sözler söyledi?
Nafakanıda paşa paşa al, kızınıda gerekiyorsa polis zoru ile babaya göster, kardeşine bakmayı bilen kendi çocuğunada bakabilir

Baba evindeyim zaten 4 aydir.
Şimdi sen üzüntünden ne dediğini bilmiyorsun, kafan karışık, kendi düzenini kur, bir rahatla bak ozamanda yine böyle düşünecekmisin.

Kayınbiraderide bakmak senin görevin değil, abisi çok istiyorsa kendi bakacak, hem zoraki baktırıp hemde laflarınımı işiteceksin Yok öyle bir dünya, o bacısı kendi baksın kardeşine.

Sen kızınla ilgilen, hem kocandan sen boşanıyorsun kızın değil, acaba nafaka vermemek içinmi sana öyle çirkin sözler söyledi?
Nafakanıda paşa paşa al, kızınıda gerekiyorsa polis zoru ile babaya göster, kardeşine bakmayı bilen kendi çocuğunada bakabilir
Kafam cok karasik dayansamiydim diyorum cogu zaman kafam allak bulak aglamak istiyorum bi damla gozyasi bile akmiyo haykirmak istiyorum bagira bagira ama olmuyo. Kizim olmasa halimi dusunemiyorum onun icin ayakta durmam lazim guclu olmam lazim

Yolun sonuna geldik artik, bosaniyoruz bi kizim var 1 yaşinda. Ben evliligimden hic bisey anlamadim cok kotu durumdayim sanki dünya durdu,kizima bakiyorum ona cok uzuluyorum ne hissedecegimi bilmiyorum aglamak istiyorum ama agliyamiyorum bile. Sanki bi daha hic mutlu olamicakmisim gibi geliyo hayattan sogudum. Kizimdan vazgectim dedi al senin temelli olsun dedi sizin kaninisi tasiyandan hayir gelmez dedi bi baba bunu nasil der aklim almiyo o daha cok kucuk mahsum gunahsiz en cokta kizima uzuluyorum...

Senin eşinde benimkinin bir boy büyük pisliğiymiş, evlenene kadar canları çıkar her tür soytarılığı yaparlar evlenirsin çocuk olur garanti görüp nasıl bi pislik olduklarını ortaya dökerler... Allah belalarını versin... benim yavrumda 2 aylık daha hamileykende eşim zıvanadan çıkmıştı şimdi tam çıktı karaktersiz pislikler

Baba evindeyim zaten 4 aydir.

Kafam cok karasik dayansamiydim diyorum cogu zaman kafam allak bulak aglamak istiyorum bi damla gozyasi bile akmiyo haykirmak istiyorum bagira bagira ama olmuyo. Kizim olmasa halimi dusunemiyorum onun icin ayakta durmam lazim guclu olmam lazim

Boşan o pislikten şanslısın ki kızını almaya kalkmıyo , inan öyle bi babayla büyüyeceğine hiç tanımasın babasını daha iyi

Ben diğer arkadaşlar kadar pozitif şeyler söyleyemicem!
Eski konularını bilmiyorum, boşan yada boşanma bu konuda da bi yorumum yok.
Ben çocuğunla alakalı kısımda tecrübemi paylaşmaya geldim.
Sormuşsun ya hani "kızım babasız mı kalıcak nasıl olucak?" diye işte bu soruyu sorarkan ki hayıflanman boşansan da, boşandığın için ohh desen de, hatta boşandığında seni daha iyi bi hayat beklese de geçmiyor o hayıflanma.
Konu çocuk olunca vicdan azabı bitmiyor, bi dönem herhangi bişeyden dolayı kahkaha atarken çocuklarımla gözgöze geldiğimde yüzümde ki gülücüğümden utanıyordum, hayatlarını mahvettim bi de utanmadan gülüyorum diye kendimi paralıyordum.
Büyüdükçe soru sormaya başlıyorlar, durumu anlamaya çalışıyorlar sen açıklama yaparken bile darmaduman oluyorsun, genelde babanın umrunda bile olmuyor, çocuğu için kahrolan sen oluyorsun.
Bunarı da bil, bi adım atarken herşeyin farkında ol diye yazıyorum bunları.
Korkutmak, sindirmek için değil lütfen beni yanlış anlama.
Şu yazdıklarımın 500 katını hissettiğim zamanlarım oldu ama bugün yine o eski eşimle evli olsam herşeye rağmen yine boşarım.

Ben diğer arkadaşlar kadar pozitif şeyler söyleyemicem!
Eski konularını bilmiyorum, boşan yada boşanma bu konuda da bi yorumum yok.
Ben çocuğunla alakalı kısımda tecrübemi paylaşmaya geldim.
Sormuşsun ya hani "kızım babasız mı kalıcak nasıl olucak?" diye işte bu soruyu sorarkan ki hayıflanman boşansan da, boşandığın için ohh desen de, hatta boşandığında seni daha iyi bi hayat beklese de geçmiyor o hayıflanma.
Konu çocuk olunca vicdan azabı bitmiyor, bi dönem herhangi bişeyden dolayı kahkaha atarken çocuklarımla gözgöze geldiğimde yüzümde ki gülücüğümden utanıyordum, hayatlarını mahvettim bi de utanmadan gülüyorum diye kendimi paralıyordum.
Büyüdükçe soru sormaya başlıyorlar, durumu anlamaya çalışıyorlar sen açıklama yaparken bile darmaduman oluyorsun, genelde babanın umrunda bile olmuyor, çocuğu için kahrolan sen oluyorsun.
Bunarı da bil, bi adım atarken herşeyin farkında ol diye yazıyorum bunları.
Korkutmak, sindirmek için değil lütfen beni yanlış anlama.
Şu yazdıklarımın 500 katını hissettiğim zamanlarım oldu ama bugün yine o eski eşimle evli olsam herşeye rağmen yine boşarım.

bu konu aslında çok çok farklı. zihinsel engelli bir adam var. annesi hayatta bakmıyor, ablaları bakmıyor daha yeni geline bırakıyorlar.
tamam zararsızmış ama belli de olmaz. ya kadına zarar verse ya evladına zarar verse akıl ehliyeti yok ennihayetinde. bu risklerle yaşayacağına babasız yaşasın çocuk daha iyi

bu konu aslında çok çok farklı. zihinsel engelli bir adam var. annesi hayatta bakmıyor, ablaları bakmıyor daha yeni geline bırakıyorlar.
tamam zararsızmış ama belli de olmaz. ya kadına zarar verse ya evladına zarar verse akıl ehliyeti yok ennihayetinde. bu risklerle yaşayacağına babasız yaşasın çocuk daha iyi

Dediğim gibi eski konularını bilmiyorum, evliliğinin bitmesiyle ilgili bi yorum yapamam bu yüzden.
Ama olayın bir de "anne vicdanı" kısmı var, insanlar bazen bunu unutup, atlayıp fevri karar alabliyorlar.
Ben de o insanlardan biriyim misal.
Çocuk derdi çok başka bişey, öyle avutmayla, kuaföre gitmekle, gezip tozmakla geçmiyor bu konuda ben çok yaralıyım.
O yüzden uyarmak istedim.

Kızı ile alakayı o cümleyi kurmuş ya,bu adan kapında köpek olsa yine de affetmemelisin.Kadınsın,güçlüsün.Hayatını yeniden kurup çok mutlu olabilirsin.Onunla mutsuz bir çocuk yetiştireceğine onsuz,mutlu huzurlu bir çocuk yetiştirebilirsin

kızınız için daha hayırlı olur zorla güzellik olmaz,adam değilmiş eş boşamakla çocuktan da boşanılmıyor:KK43:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X