Daha once yasadiklarimi anlatmistim bu gun anladim ki alllah beni korumus o serefsizin elinden kurtulmusum niyemi bana gunduz aglayarak don yuvamiza sensiz yasayamiyorum oluyorum diyen adam facede kiz besinde kiz begeniyor ve bosanma davasi suruyor iki yuzlu bu serefsizden kurtuldugum icin alllhm sana sukurler olsun.....
Ya gerçekten sizi artık anlamıyorum. adam kız beğenmese boşanmayacakmıydınız.Daha once yasadiklarimi anlatmistim bu gun anladim ki alllah beni korumus o serefsizin elinden kurtulmusum niyemi bana gunduz aglayarak don yuvamiza sensiz yasayamiyorum oluyorum diyen adam facede kiz besinde kiz begeniyor ve bosanma davasi suruyor iki yuzlu bu serefsizden kurtuldugum icin alllhm sana sukurler olsun.....
Daha once yasadiklarimi anlatmistim bu gun anladim ki alllah beni korumus o serefsizin elinden kurtulmusum niyemi bana gunduz aglayarak don yuvamiza sensiz yasayamiyorum oluyorum diyen adam facede kiz besinde kiz begeniyor ve bosanma davasi suruyor iki yuzlu bu serefsizden kurtuldugum icin alllhm sana sukurler olsun.....
anlamadım kız beğenmese internette barışacak mısınız? O kadar dayak yediğinizden bahsetmişsiniz tek derdiniz başka kız beğenmesi mi?
psikopat gibi peşine takılsa, canınla tehdit etse, boşanmayı kabul etmese, ayrılmayalım diye seni dövse daha mı iyi?
adam psikopat. niye şaşırıyorsun. bu pislikten doğru bir hareketmi bekliyorsun.Yeter ki benden uzak olsun cani caheneme ben sadece iki yuzlulugu sasirdim.insan bu kadar mi oolur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?