Boşanıyorum, mutsuzum, suçsuzum ve çok gencim.

Bu tarz seylere inanmayin. Hem böyle bir sey oldugunu nereden cikardiniz ki ? Bu tarz seylerle ilgilenmem ama esegini ilk defa duydum :))

Benim erkek oldugumdan mi supheleniyorsunuz.
Uslubunuz cok sert ve gereksiz.

Evet erkeksin..Böyle saçma bir giriş yapacak kadın yoktur kk de..Resmen dalga geçmek için konu açmışsın..Yazım tarzından belli herşey..Ezberleyip kurguladığın şeyleri yazıyorsun..Kalıplaşmış cümleleri...Eşek büyüsüymüşmüş.....

Son düzenleyen: Moderatör:
fatiha,ayetel kürsi,ihlas,felak,nas surelerini oku.inş.faydası olur.birde sabah namazından sonra hasbiyallahü la ilahe illa hü aleyhi tevekeltü ve hüve rabbül arşil azim duasını oku

Evet erkeksin..Böyle aptalca bir giriş yapacak kadın yoktur kk de..Resmen dalga geçmek için konu açmışsın..Eşek büyüsüymüşmüş.....

Anlatamiyorum ben heralde.
Neyse sizin gibi insanlar oldugu surece sadece okumakla yetinsek daha iyi olacak sanirim.

Benim bayan oldugumu dusunen arkadaslara tsk ediyorum, iyi geceler diliyorum.

bacişkom eşek büyüsüyse zor bozulur o hani katır,öküz,dana vb... büyüsü falan olsa iyiydi ama maalesef eşin dönmez sana.bundan sonra eşek gibi oturcak anacığının dizinin dibinde. yapacak bişey yok.çok geçmişler olsun,ah vah tüh..

farzedelim ki konu gerçek, konu sahibi büyüyü kaynanasının yaptırdıgını nerden öğrenmiş, büyünün eşek büyüsü oldugunu da tabiiiiiiii yani sırf annesi bu tip şeylerle ilgileniyo diye kocan da annesinin lafına bakıyor diye mi bu sonuca vardın?

arkadasım burada senınle dalga gecenlere bakma belkı de dedıklerı gıbı buyu yoktur ama sana oyle gelıyordur buyu dedıklerı sey ıslamda var buyu yaptırmak haram lakın buyu yapanın buyusu allah ısterse tutar ama altını cızıyorum allah ıstemedıkce kımse kımseye bır zarar veremez yapılan buyu eger allah ısterse tutar bu yuzden dınımızde buyuden sıhırden nazardan kurtulmak ıcın dualar vardır sana tavsıyem hergun ıstıgfar et yanı en kısası ESTAĞFİRULLAH de allah istigfar edın ımdadınıza yetısırım buyurmus
bırde arkadasın bırı galıba sızın ılgılerını okumus ve demıs unıv mezunu ama buyuden bahsedıyor demıs buna katılmıyorum unıv mezunu olmakla bır alakası yok bu ıslerın ınancla alakalı bırsey eger okuyup arastırısanız buyu dıye bırseyın dınımızde olduunu gorursunuz aynı sekılde nazar da var nazar ınsanı oldurebılır bıle
sıze tavsıyem tabı kı nas ve felak surelerını hergun okuyun bırde su sıtede Byden ve Cinden korunmak iin .:.: www.dinimizislam.com :.:. buyu ve sıhırden korunmak ıcın ne yapmalı yazıyor onları uygulayın ıllakı sıhır vardır demıyorum nazar olur hersey olur evınıze huzur ıcın ferahlık olur hem sızın ıcın allaha sıgınmak duaları okumakta fayda var

Büyü yaptırmış dese anlıycam da eşşek büyüsü de neymişş hey Allahım aklıma mukayyet ol :26: Allah aşkına kendinizi böyle şeylere inandırmayın inancı sağlam insanlara büyü tutmaz ancak büyü yapan dinden çıktığıyla kalır...

biz büyü ile dalga geçmedik eşek büyüsü ile dalga geçtik..lütfen karıştırmayın..konu kendini belli ediyor zaten,başlık bile kendini ele veriyor..

Yasiniz kac? Kücük sanirim.
Büyü dinimize göre vardir.
Ama yapilmasida, yaptirilmasida cok günahtir.
Herzaman ki gibi günah sevap nedir umursamayan insanogluna karsi ALLAH Felak, Nas ve Ayetel Kürsi surelerini koruyucu sureler olarak insanogluna ögretmistir.
Yani inanmayin, ama diyelim ki inandiniz ve kafaya takiyorsunuz, bu söyledigim sureleri okuyunuz ve ALLAH a sigininiz.
Hem iciniz ferahlayacaktir, hemde bu tür düsüncelerden arinacaksinizdir.
Esinize gelince.
Bu erkek milletinin esek büyüsüne, at büyüsüne, ot büyüsüne ihtiyaclari yok.
Bazilari dogustan ana bagimlisi oluyor.
Ana iyi bir insansa sizde alttan aliyoyrsunuz gecinip gidiyorsunuz.
Yok anada ogul bagimlisi ve sizinle sidik yarisina girisiyorsa ya sabirli olup güzelce halletmeye bakacaksiniz yada sonu böyle yok büyüydü, yok hocaydi diye yuva yikilacak.

Bi defa öyle büyük harflerle "Eşşek" yazarak ele verdin kendini...Ne gereksiz zahmetler bunlar ya sırf bi ekran görüntüsü alıp biraz gülerim diye düşünerek buraya üye oldun sanırım ama buradaki kimse öyle düşündüğün gibi vizyonsuz değill

eşşek büyüsü mü

ilk defa duyuyorum bunu..peki size bunu kim söledi?kimden öğrendiyseniz neden sormadınız nedir ne değildir,ne yapabilirim die?

herkesin inancına saygılıyım ama ben böle büyüdür,sihirdirpek inanmam.

Su eski ...lük, inci ..zlük konusu gecmiste yorumlarda, deginmeden edemeyecegim.
Klavyesinden dökülen bir kac cümle ile kendini dünyanin merkezi zanneden, insanlari, siteleri, sözleri, yasamlari asagilayip, elestirerek yüceleceklerini zanneden insanciklar!
Madem kadinlar kulübü bu kadar gereksiz ve bos biryer neden hergün buralara gelip dedektifcilik oynuyorsunuz?
Burada kadinlarin konusmalarini, actiklari konulari gereksiz buluyorsunuz aceba siz internet basindayken NASA nin son faliyetlerini, küresel isinmayi, global krizi falan mi arastiriyorsunuz?
Sizin neleri okuyup arastirdiginizida iyi bilirizde neyse:)

Son düzenleme:
eşek büyüsü, at büyüsü bilmem ne palavra da
büyü var arkadaşlar, saçmalık filan değil
peygamber efendimize bile yapılmış
Kur'an'da da geçiyor
arkadaşım konun gerçekse burda böyle konu açmak yasak.
bol bol dua et

Junocum,başlık bile,hatta kurulan cümleler bile kendini ele veriyor zaten.....Büyüye inanmamaktan değil zaten gelen tepkiler...

İyi bari bu kadar emeğe,çabaya eğlenebildin mi?
Ne zavallısınız ya,çok eğlendiğiniz konularınız bitti herhalde,
aşağıladığınız yerlerden malzeme toplamaya çıkmışsınız.
Biraz yaratıcı olun hiç olmazsa,sizin sözlüğünüzün yazarlarından çok daha zeki üyelerimiz var bizim.
Öyle büyüymüş,kılmış,tüğmüş aştık be biz onları.
Kendinizi bu kadar önemsemeyin,toplasan bir elin parmaklarını geçmeyen istisna yazarlarınız dışında,
kendini aydın,entel dantel düşünür sanan bir avuç zavallısınız!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…