Öncelikle yapacağınız her yorum için teşekkür ederim. Artık başa çıkamadıgim için yazmak istedim. Belki siz akıl verirsiniz bana. 5 yıllık evliyim. Çocuğum yok.Bu süre içinde evliliğimiz hep inişli çıkışlı idi. İkimizde de vardı hatalar. O hatalar bir çok kişiye sorunca kucuk ve ceviz kabugunu doldurmayacak cinsten. Ama işte eşime göre öyle degilmiski boşanmak istedi. 1 haftadır ayrı yasiyoruz. Geri donusu de yok. İşte sorunları kapatmak yerine kafasında buyutmus. Oturtamadik evliliği belki de o yuzden. Ya da onu tatmin edemedim. İstediği bir eş olamadım hayalinde kurduğu.
O benden takdir edilmek istemiş. Bende düz bir insanım bunu anlayamadım mesela.Kendi hatalarının fakindayim anlayacağınız. Ama o değil. O hep beni suçluyor. Ama ben bu durumla başa çıkamıyorum. Bu hep böyle mi sürecek? Hep anılar aklıma geliyor ve iyi bir şekilde hatırlıyorum halbuki onun da dolu suçu var. Acım geçmiyor. Ne yapmalıyım bana bir akıl verin. Sabah acı çeker vaziyette onu dusunurken buluyorum kendimi. Sizlerin başından geçti mi? Nasıl kurtuldunuz bu durumdan.. Boşanıp da pişman olan var mı aranızda ya da tam tersi? Lütfen yardımcı olun bana..
O benden takdir edilmek istemiş. Bende düz bir insanım bunu anlayamadım mesela.Kendi hatalarının fakindayim anlayacağınız. Ama o değil. O hep beni suçluyor. Ama ben bu durumla başa çıkamıyorum. Bu hep böyle mi sürecek? Hep anılar aklıma geliyor ve iyi bir şekilde hatırlıyorum halbuki onun da dolu suçu var. Acım geçmiyor. Ne yapmalıyım bana bir akıl verin. Sabah acı çeker vaziyette onu dusunurken buluyorum kendimi. Sizlerin başından geçti mi? Nasıl kurtuldunuz bu durumdan.. Boşanıp da pişman olan var mı aranızda ya da tam tersi? Lütfen yardımcı olun bana..