Bosaniyorum ölüm gibi bu

Gerckten size inanamiyorum
Sevgi sevgi de bi yere kadar
Hicmi korkmuyosun bacim bir gun kadin cinayetine kurban gidecegine
Ben olsam canimdan suphe ederdim
Sen o cocuklarin buyudukcw bunlari yasadikca nasil bir insan nasil bi pskolojide olacagini saniyosun
Ya bunlari nasl kabullenirsin
Naamaz kiliyomuşsun biliyorum dini meseleler yasak ama namaz kilip tevvekulu bekleyen insan boyle olmaz dua vardir seni korur dua vardir kendi kendne atese atarsin rabbim belki onu senden uzaklastryor ne olursun herseyi kendne odakla cocuklarina yapamam deme Rabbin var ! Sagligin aklin fikrin var yapma etme !

Rabbim yardımcın olsun...

Ben hakettin diyemeyeceğim hiçbir kadın hatta insan böyle bir muameleyi haketmez...

Gidecek yerin kimsen olmadığı için çekmek zorunda kalmışsın kiyamam sana ama evlatlarin için güçlü ol...

Darp raporunu al ve kocanin dinuna kadar al babandan aylikta bağlanır...
InşAllah herşey senin icin yoluna girer....

Ben sizi anlıyorum ve yorum yapan herkes haklı bu adam normal değil ben anlayana kadar benimde normalligim kalmadi ama.işletme ve çocuk gelisimi mezunuyum ayrica kuaforum

Sizi kırmak, rencide edip üzmek için yazmadığımı belirterek başlamak isterim söze, bebekleriniz 18 aylıkmış, kimsesizim, çocuklarımı da bırakacak kimsem olmadığı için çalışamıyorum demişsiniz, özür dilerim ama çalışmak istemiyorum demeniz daha makul zira bir arkadaşımın annesi eşinin ani vefatıyla 30 yaşında dul kalmış, ne okumuşluğu, ne bir mesleği vardı, birer yaş arası olan 5 kız evlat sahibi bir anaydı, evde dikiş dikmiş, çocuk bakmış, merdiven silmeye gitmiş, 2 evlat değil tam 5 evlat, hepsini okutmuş tek başına, hepsinin bir mesleği var, hepsi çalışıyor, hepsini çeyizleri tastamam evlendirdi.

Sizin evlatlarınızın Allah'a şükür babaları sağ, boşansanız dahi zaten hiçbir mahkeme 18 aylık bebekleri siz kendi rızanızla vermedikten sonra velayetini babaya vermez, çocuklara nafaka da ödemek zorunda, boşanırsınız ya da boşanmazsınız sizin vereceğiniz bir karardır, 30 yaşında 2 çocuk annesi bir kadına ne yapacağını söylemek haddim olamaz ama yukarıda alıntıladığım mesajınızda tam 3 adet meslek görüyorum, ki 2 tanesi en azından şimdilik evde yapılabilir türden, evde kuaförlük yapıp 3-5 cep harçlığınızı çıkarabilirsiniz, çocuklarınız biraz büyüyene kadar evinizde çalışan annelerin çocuklarına da bakabilirsiniz, kimsesiz olmak çaresizlik değildir, çare sizsiniz, elinizdeki meslekleriniz.

Şiddete boyun eğmeniz çocuklarınıza yaptığınız en büyük kötülüktür aslında, çocuk gelişimi okumuşsunuz, beni çok iyi anlayacağınızı düşünüyorum, annesinin şiddet gördüğünü görerek büyüyen çocukların psikolojilerinin nasıl alt üst olduğunu benden çok daha iyi biliyorsunuz, yine bilirsiniz ki kız çocukları için rol model annedir, erkek çocuklar içinde baba, kızlarınız şiddet gören ve buna ses çıkarmayan annelerini görerek büyüyünce susmayı, hakkını savunamamayı, çare varken çaresizliği, erkeğe ne yaparsa yapsın boyun eğmek gerektiğini öğrenecekler, doğacak bebeğiniz erkekse o da şiddetin normal olduğunu, erkeklerin kadınları dövmesi gerektiğini öğrenecek, bebekleriniz henüz küçük ama birkaç sene sonra ne yazık ki onlarda babalarından şiddet görecek, ergenlik dönemlerine geldiklerinde ne zaman babalarına kendilerini savunmak isteseler karşılığı şiddet olacak, doğacak bebeğiniz erkek olursa o da babasından görerek size ve ablalarına şiddet uygulayacak ya da babasından korkan içine kapanık bir çocuk haline dönecek, maalesef şiddeti kadını susturmak ve itaat aracı olarak kullananlar bunu defalarca yapmaya devam ederler, bir kere vuran hep vurur, aynı sizin yaşadığınız gibi.

Lütfen çocuklarınıza nasıl bir gelecek vermek istediğinizi düşünün.

Son düzenleme:
Yuh be arkadaşım yuhh.bana eşim her tartısmada bosanalaım diyo diye ben bosanmayı dusundum.saygısız dedim.sevgisi olsa boyle mi konusur fikri neyse zikri odur dedim.saygısızca buldum cok dusundum bosanma davası acmayı.sen napıyosun ya kendine.bu insanla nasıl evli kalmayk dusunebilirsin.hiçbir şey söylemek istemiyorum. Kulak zarımı patlstıcak benım eşim? Once sıkayet sonra uzaklastırma sonra bosanma sonra da cocuklarımı bu ruh hastası ınsan kanunlsr cercevesınde goruru benkm yuzumu de ölene kadsr zor görür

Esim evliligin ilk zamanlarinda sinir krizi gecirdigim bir anda bana tokat atti gozumun ustu morardi. Ve ben gittim onu Sikayet ettim darp raporu aldim. Siz kulagimin zari patladi diyorsunuz hala cocuklarim babasiz buyumesin. Evet ben cocuk sahibi degilim olmadim buyuk konuşmak istemiyorum ama surekli dayak yiyen bir anneni cocuguydum yasadigim travmayi asla unutamam. O yuzden hala cocuklarim babasiz buyumesin demek yerine gücünüzü tekrar elinize alin. Cocuklariniza hem ana hem baba olun. Emin olun anne oyle bir varlik ki bir babaya ihtiyaci olmadan cocuk büyütebilen ve sevgisiyle asla bir babayi aratmayan bir varlik kendinize guvenin kendinizi ezdirmeyin.

nasıl bir kadınsın sen ya.hala sevmekten bahsediyorsun.sevmek bu degil ki.neyi seviyorsun neden nasıl seviyorsun hiçççç anlamadım.saçma sapan dua ettimde degişsinde hatim indir belki bi dahakine burnunu falan kırar kulagına vurmazda..tövbe tövbe..yuhh bee.

Dogrumu gercekten bunlar.bence tedavi olun bu hastalikli sevme halinden kurtulun.normal olamazsiniz yani ben normal bulmuyorum..inanin size degil o yavrulara cok acidim hem de cok....

Hepsine bir seyler derdim ama sizin icin de zor zamanlar eyvallah.

Fakat adam dove dove kulak zarinizi patlatiyor. Ameliyattan sonra sucluluk hissetmesin diye onu teselli ediyorsunuz???

Bu ust paragrafimi 3 5 10 kez okuyun. Nasil bir kafa bu??!!

Bencil bir kadin olup, kocanizi affedip cocuklarinizin kisiliklerini mahfedebilirsiniz. Babalarindan dayak yiye yiye kizlarinizi buyutebilirsiniz.
Ya da bosanip bir ise girip guclu durarak o kizlari yetistirebilir ve saglikli ozguvenli bir kadinin nasil olmasi gerektigini onlara da ogretebilirsiniz. Tercih sizin.

Ben sizi anlıyorum ve yorum yapan herkes haklı bu adam normal değil ben anlayana kadar benimde normalligim kalmadi ama.işletme ve çocuk gelisimi mezunuyum ayrica kuaforum
Lütfen kardeşinin yanında iken iş aramaya başla, biraz birikim yap küçük bir ev kiralama, sonrası tıkır tıkır gelir...
İlla bir kuaför dükkanı açmak yada bı kuaförün yanında çalışmak zorunda degilsin, kiraladığın evin salonunda da bu işi yaparsın, kardeşinden çevre oluşturmana yardım eder..

Bence hemen bir planlama yapmalısın, bugunden itibaren ne yapacağım diye,
Mesela
1_ Kulağın iyileşmedi ise hemen darp raporu
2_ Baroya başvurarak avukat talebi ve karsi dava aç
3_Hemen bir iş bul, kardeşin cocuklara bir süre bakar
4_ kürtaj olmak yada çocuğu doğurmak gibi kararını netleştir.
5_

Lütfen hemen harekete geç
Ve asla bu adama dönme
Seninki aşk değil
Kimsesizlik kaynaklı sevmissin baglanmissin

Çocuklarım babasız büyüyecek diye onlara psikolojik travmalar la geçen bir hayat sunma

Ne kadar vicdansız bir annesin, çocuklarını böyle bir ortam da büyütmeye nasıl razı gelirsin, senin çoktan bi işe girip birikim yaparak boşanma hazırlığı yapmaya başlamış olman lazımdı. Olmaz olsun öyle sevgi, sevgi değil sizin ki bağımlılık tıpkı madde bağımlılığı gibi.

Çocuklarla onu beklemeye devam edin hanımefendi.İlerde de kızlarınıza kocanız kulak zarınızı patlatsada itaatkar olun sonucta kocanız dersiniz.Yazık gerçekten eğitimli bir insan olduğunuzu söylüyorsunuz hala seviyorum diyorsunuz kulak zarın gitmiş sağır olmaya yuz tutmş çok gzl lütfen sevmeye devam edin çok.özür dilerim ama elin hayvanını tepenize çıkartmışsınız bravo

Son düzenleme:
Hastanede bir de ağlıyor diye acıdınız mı yufka yüreklisiniz pislik adam orda ilk iş polis çağırıp evden uzaklaştırma almasını sağlamak o kvdeyi gelip dövesim saçını başını yolasim geldi bir de oğlunun yaptığını ört pas etmek için yalan atacakmışsın bırakın eşiniz olacak o pislik de aramasın hala aramasini mi bekliyorsunuz artık kendi başınızın çaresine bakma zamanı geldi Allah yardımcınız olsun var mı yakınlarınizda akrabaniz kardeşleriniz

Başlık da "boşanıyorum ölüm gibi bu" resmen bir trajedi, ne bu rezil kepaze olup illa boşanmam diyen kadınların hali içler acısı nasıl ayakta durma mücadelesi vermesiniz nasıl sizi döven hastenelik eden aldatan birinin yollarını beklersiniz nasıl mideniz bulanmadan ona dokunabilirsiniz onunla uyuyabilirsiniz kadınlarin adını bu kadar degersizlestirmeyin pes valla pes bu kadarı da olacaksa yansın artık bu dünya!

Yeni üye olmuş biri sanki fake bir konu gibi geldi bu kadar olur mu ne bileyim karman çorman bu kadar şiddet gören biri illaki yan karşı komşu şikayet eder polis geldiğinde çocuklar ile ilgili sosyal şartlar başlatılır ve çocuklar bu aile elinden alınıp devlet korumasına alınır gibime geliyor iş çünkü kulak zarı patlamasına kadar vardiysa o çocukların ve annenin hayatı tehlikede demektir

Şu adamı sevmeye harcadığın zaman ve çabayı kendin ve çocukların için yeni bir hayat kurmaya harcasan şimdiye uzun bir yol almış olurdun bence

Arkanda birinin olmasına gerek yok artık devlet var sen uzulecegine dua et peşini bıraksın kurtulduktan sonra hayatına bir şekilde yön verirsin

günaydın sevgili kk güzelleri:)evlenmeden önceki hayatım olsa insan bu kötülüğü kendine nasıl yapar derdim ama evlendikten sonra yorum dahi yapamıyorum.bende 5 yıllık evliyim evlenmeden önce herşey çok güzeldi adam kendini bana resmen peri padişahının oğlu olarak tanıttı yerdik içerdik gezerdik ilgilydi günde 50 kere mesaj atardı uzun uzun konuşurduk eşimle evlendikten sonra başka bir şehre onun memleketine taşındım ailemden uzaklık zaten çok etkiledi daha yeni şehre adapte olamadan balayından geldik herşey bozuldu o peri masalı gitti sanki bir kabus başladı 6 ay sonrası hamilelik haberimi aldım bi oğlumuz oldu ama yine bir değişme yok halen aynı ilgisizlik devam ediyor eşim babası olmadığından dolayı annesine çok düşkün sabahtan akşama kadar iş güç birlikteler eşimin zoruyla her akşam birlikteyiz sonra o arkadaşlarıyla takılır bizde oğlumla yatma vakti eve kaçabiliriz ne bana nede oğluma karşı hiç bir tatlı söz ilgi malesef yok eve para getirmekle baba olunacağını düşünenlerden bir kaç kez kayınvalidem belki yardımcı olur diye anlattım ama ne işe yaramadı onun hayatı oğlu üzerine yeterki o rahat mutlu olsun gerisi önemli değil o kadar çok şey varki yaşadığım çok doluyum ailemin yanına dönmek büyük bir kurtuluş ama yapamıyorum maddiyat değil korkum bana oğlumu götüremezsin diyor bende çocuğum bu süreçte üzelecek yıpranacak diye istemiyorum işin hukiki boyutunu bilmiyorum anlayacağınız her konuda yardıma ihtiyacım var çocuğumu asla bırakmam bu güne kadar onun için sabrettim hayatımızda hiçbir sosyallik yok o evden işe işten eve bense tüm gün evde çocukla millet akşam olur kocasını bekler ben artık tartışmalarımızdan ötürü gelmesin dahi istiyorum herşey kısıtlı şiddet yok ama kıskançlıkta üstüne yeni başladı yok açık dar giyiyorsun kavgalarımız her dışarıya çıkışımızda var malesef yorulduğumu bittiğimi hissediyorum artık bu hayat resmen onun.bende burdayım demek için sesimi dahi çıkartamıyorum .bu hayata bende bir kez geldim bunları çekmek zorunda değilim diyorum ama elim kolum çocuğum için bağlı boşanma lafını bu yüzden ağzıma dahi alamıyorum kendisi çok asabi ani bir kararımla çocuğuma alıp kapıdan çıksan be yaparım hiç bilmiyorum.bide bunların üstüne olan şeyi yaşayıpta kocamı seviyorum diye böyle yazılanları duymuyormuyum insan kendine nasıl işkence eder diyorum bırak kardeşim bırak hazır bırakıyorsa bırak herşeyin bir yolu var bir anne evlatları için herşeyi göze almalı sana bunkadar zarar veren bir adam var hazır bırakmaya razı daha ne istiyorsun.keşke banada bi ışık olsa şu zoraki evlilik bi bitse haydi bakalım kızlar acil yardım

Çocuklar babasız büyümesin yalanını bırakın artık yahu. Adamlardan ayrılamıyorsunuz, dövüyorlar, sövüyorlar, aldatıyorlar ama siz hala ah kocişim vah kocişim, bir gül bana yeter. Döv parçala yeterki yanımda ol modundasınız.
Bazen sizin zihniyetinizdeki kadınlara oh olsun diyesim geliyor. Çünkü hak ediyorsunuz.

Buraya yazmak yerine yeni konu açın.....

Bu cümleler kusura bakmayın da çok arabesk.
Hanımefendi niye birilerine muhtaçsınız.
Hayat tozpembe demiyorum.
Girin bir işe çalışın.
Hiçbirini yapamıyorsanız kadın sıgınma evine gidin.
Kimsenin sizi kabul etmesine gerek yok.
Çocuklu olmanız bu olayı sindirmek için hafifletici neden değil.
Sirkelenin bir kendinize gelin.
Kız çocuklarınız var çok yazık.
Sizi mi rol model alsınlar.
Evlilik bir erkeğe güvenmek ne zor olacak onlar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…