- 7 Mayıs 2015
- 1.685
- 4.776
- 333
- 30
- Konu Sahibi RuhumBuruk
-
Ben sizi anlıyorum ve yorum yapan herkes haklı bu adam normal değil ben anlayana kadar benimde normalligim kalmadi ama.işletme ve çocuk gelisimi mezunuyum ayrica kuaforum
Yuh be arkadaşım yuhh.bana eşim her tartısmada bosanalaım diyo diye ben bosanmayı dusundum.saygısız dedim.sevgisi olsa boyle mi konusur fikri neyse zikri odur dedim.saygısızca buldum cok dusundum bosanma davası acmayı.sen napıyosun ya kendine.bu insanla nasıl evli kalmayk dusunebilirsin.hiçbir şey söylemek istemiyorum. Kulak zarımı patlstıcak benım eşim? Once sıkayet sonra uzaklastırma sonra bosanma sonra da cocuklarımı bu ruh hastası ınsan kanunlsr cercevesınde goruru benkm yuzumu de ölene kadsr zor görürMerhaba arkadaşlar ben 2.5 yıllık evliyim.Surekli gel gitlerii olan bir evlilik iyiysek bizden mutlusu yokken kotuysek tam anlamıyla kotu ve her tartışmanin sonu bosanalimla eşimin ailesinin araya girip iyice kırıcı depremler oluşturmasiyla günlerce sürenn küslük sonrası tatlıya bağlanıyordu tabi benim cabamla.Bu arada güya bu tartışma stres onu disari itmiş oluyor adam beni aldatiyordu her seyi affettim kendimi döve döve kendimi yiye yiye.Dayaklarini saymiyorum benim icin sıradan olmuştu her tartışma da tokat yemek.İkiz çocuklarım var sonucta ailem vefat etti henuz 30 yaşındasin okumuşsun ama calisamiyorsun ve esine sevgin aşırı bu adamda her şeyin farkında evlenirken senin her şeyin olacam demişken...Son 3ayimiz nedense mükemmeldi esim evine bagli iş ev çocuklar moduna girmisti bizi 2 haftada 5yildizli otellere goturdu ben haksız dahi olsam uzatmıyor sevecen bana çok düşkün davranıyordu hatta bir gun başım inanılmaz ağrıyordu(hamileymisim meğer) dua okuyup alnıma masaj yaparken ağladığını gordum sana bir şey olursa naparim diye! Bayramın birinci gunu bir kavga oyle tokatlar attı ki kulak zarim yirtildi inanın hastaneye gittiğimizde operasyona alindigimda o pişmanlığı görünce eşime sarıldım tamam gecer dedim kafeteryada o gülsün diye sağırlık kalabilir dedi doktor bir oranda kendimle dalga geçtim ne Özürler diledi affet dedi annesine kızları almaya gittik halası bizi yemege çağırmış ağlamaktan patlamış gözlerim sargılı kulagimla gitmek istemedim utandim ve yorgundum ama orada kıyametler tekrar koptu ben zaten gitmek istemiyormusum bahaneymis o sırada kaynanam geldi ne var kulağımda sivilce vardı aldilar falan desen ne olur dedi dondum inlara onlara bakıyorum artık dayanamadım senin kizin olsaydım böyle mi dersin dedim tabi eşim susmuyor yok yaa boşanalim biz dedi gene ben neler yapiyor demedim o diyor sonra ki gunler kavga devam etti ailesiyle üstüme yürüdüler hamile olduğumu farkettim onların yanında ben 3 cocuga bakamam annemin üstünü alacam orada yaşayacaz yeme içme bir emrimin altına girecen kabul etmezsen s..git dedi gittim yolumu kesti ama gene her zamanki gibi evi terketti annesinde kalmaya devam etti bende ciktim gittim 1 gun sonra haberi oldu evi terketti diye boşanma davası açtı şimdi ne arıyor ne soruyor ben öyle bir adami seviyorum sanki ölüyorum bir mucize bekliyorum ıslah olur şu çocuklar babasız büyümek zorunda kalmaz diye biri babasına çok düşkün çok mutsuz ama bir kere aramadı çocuğu benide Whatsaptan engellemiş yeni face acmis farkli kadınlari ekliyor bizde çocuklarla burada onu bekliyoruz ne yapacam bilmiyorum toparlanamiyorum namaz dua sürekli ama sanki bitti o Allah'tan korkmaz bizden kurtulma derdindeydi ve kurtuluyor
Merhaba arkadaşlar ben 2.5 yıllık evliyim.Surekli gel gitlerii olan bir evlilik iyiysek bizden mutlusu yokken kotuysek tam anlamıyla kotu ve her tartışmanin sonu bosanalimla eşimin ailesinin araya girip iyice kırıcı depremler oluşturmasiyla günlerce sürenn küslük sonrası tatlıya bağlanıyordu tabi benim cabamla.Bu arada güya bu tartışma stres onu disari itmiş oluyor adam beni aldatiyordu her seyi affettim kendimi döve döve kendimi yiye yiye.Dayaklarini saymiyorum benim icin sıradan olmuştu her tartışma da tokat yemek.İkiz çocuklarım var sonucta ailem vefat etti henuz 30 yaşındasin okumuşsun ama calisamiyorsun ve esine sevgin aşırı bu adamda her şeyin farkında evlenirken senin her şeyin olacam demişken...Son 3ayimiz nedense mükemmeldi esim evine bagli iş ev çocuklar moduna girmisti bizi 2 haftada 5yildizli otellere goturdu ben haksız dahi olsam uzatmıyor sevecen bana çok düşkün davranıyordu hatta bir gun başım inanılmaz ağrıyordu(hamileymisim meğer) dua okuyup alnıma masaj yaparken ağladığını gordum sana bir şey olursa naparim diye! Bayramın birinci gunu bir kavga oyle tokatlar attı ki kulak zarim yirtildi inanın hastaneye gittiğimizde operasyona alindigimda o pişmanlığı görünce eşime sarıldım tamam gecer dedim kafeteryada o gülsün diye sağırlık kalabilir dedi doktor bir oranda kendimle dalga geçtim ne Özürler diledi affet dedi annesine kızları almaya gittik halası bizi yemege çağırmış ağlamaktan patlamış gözlerim sargılı kulagimla gitmek istemedim utandim ve yorgundum ama orada kıyametler tekrar koptu ben zaten gitmek istemiyormusum bahaneymis o sırada kaynanam geldi ne var kulağımda sivilce vardı aldilar falan desen ne olur dedi dondum inlara onlara bakıyorum artık dayanamadım senin kizin olsaydım böyle mi dersin dedim tabi eşim susmuyor yok yaa boşanalim biz dedi gene ben neler yapiyor demedim o diyor sonra ki gunler kavga devam etti ailesiyle üstüme yürüdüler hamile olduğumu farkettim onların yanında ben 3 cocuga bakamam annemin üstünü alacam orada yaşayacaz yeme içme bir emrimin altına girecen kabul etmezsen s..git dedi gittim yolumu kesti ama gene her zamanki gibi evi terketti annesinde kalmaya devam etti bende ciktim gittim 1 gun sonra haberi oldu evi terketti diye boşanma davası açtı şimdi ne arıyor ne soruyor ben öyle bir adami seviyorum sanki ölüyorum bir mucize bekliyorum ıslah olur şu çocuklar babasız büyümek zorunda kalmaz diye biri babasına çok düşkün çok mutsuz ama bir kere aramadı çocuğu benide Whatsaptan engellemiş yeni face acmis farkli kadınlari ekliyor bizde çocuklarla burada onu bekliyoruz ne yapacam bilmiyorum toparlanamiyorum namaz dua sürekli ama sanki bitti o Allah'tan korkmaz bizden kurtulma derdindeydi ve kurtuluyor
Lütfen kardeşinin yanında iken iş aramaya başla, biraz birikim yap küçük bir ev kiralama, sonrası tıkır tıkır gelir...Ben sizi anlıyorum ve yorum yapan herkes haklı bu adam normal değil ben anlayana kadar benimde normalligim kalmadi ama.işletme ve çocuk gelisimi mezunuyum ayrica kuaforum
Arkanda birinin olmasına gerek yok artık devlet var sen uzulecegine dua et peşini bıraksın kurtulduktan sonra hayatına bir şekilde yön verirsinArkadaşlar incitici yorum yapanlariniz bi yerde haklı ama Allah kimseyi bu duruma düşürmesin çok memnun olarak mı yaşadım sizce onca şeyi ya da hala o olayların alışılmışligin etkisiyle yuvam dagilmasin diye cirpinislarimdan memnun muyum? Sağlıklı düşünmediğimi biliyorum ve psikolojik tedavi goruyorum ben çok severek guvenerek evlendim inanamadım gidisatimiza ne yapsa hep kandırdım kendimi bı yerde arkanda biride yoksa mecbur hissediyorsun zaten
Buraya yazmak yerine yeni konu açın.....günaydın sevgili kk güzelleri:)evlenmeden önceki hayatım olsa insan bu kötülüğü kendine nasıl yapar derdim ama evlendikten sonra yorum dahi yapamıyorum.bende 5 yıllık evliyim evlenmeden önce herşey çok güzeldi adam kendini bana resmen peri padişahının oğlu olarak tanıttı yerdik içerdik gezerdik ilgilydi günde 50 kere mesaj atardı uzun uzun konuşurduk eşimle evlendikten sonra başka bir şehre onun memleketine taşındım ailemden uzaklık zaten çok etkiledi daha yeni şehre adapte olamadan balayından geldik herşey bozuldu o peri masalı gitti sanki bir kabus başladı 6 ay sonrası hamilelik haberimi aldım bi oğlumuz oldu ama yine bir değişme yok halen aynı ilgisizlik devam ediyor eşim babası olmadığından dolayı annesine çok düşkün sabahtan akşama kadar iş güç birlikteler eşimin zoruyla her akşam birlikteyiz sonra o arkadaşlarıyla takılır bizde oğlumla yatma vakti eve kaçabiliriz ne bana nede oğluma karşı hiç bir tatlı söz ilgi malesef yok eve para getirmekle baba olunacağını düşünenlerden bir kaç kez kayınvalidem belki yardımcı olur diye anlattım ama ne işe yaramadı onun hayatı oğlu üzerine yeterki o rahat mutlu olsun gerisi önemli değil o kadar çok şey varki yaşadığım çok doluyum ailemin yanına dönmek büyük bir kurtuluş ama yapamıyorum maddiyat değil korkum bana oğlumu götüremezsin diyor bende çocuğum bu süreçte üzelecek yıpranacak diye istemiyorum işin hukiki boyutunu bilmiyorum anlayacağınız her konuda yardıma ihtiyacım var çocuğumu asla bırakmam bu güne kadar onun için sabrettim hayatımızda hiçbir sosyallik yok o evden işe işten eve bense tüm gün evde çocukla millet akşam olur kocasını bekler ben artık tartışmalarımızdan ötürü gelmesin dahi istiyorum herşey kısıtlı şiddet yok ama kıskançlıkta üstüne yeni başladı yok açık dar giyiyorsun kavgalarımız her dışarıya çıkışımızda var malesef yorulduğumu bittiğimi hissediyorum artık bu hayat resmen onun.bende burdayım demek için sesimi dahi çıkartamıyorum .bu hayata bende bir kez geldim bunları çekmek zorunda değilim diyorum ama elim kolum çocuğum için bağlı boşanma lafını bu yüzden ağzıma dahi alamıyorum kendisi çok asabi ani bir kararımla çocuğuma alıp kapıdan çıksan be yaparım hiç bilmiyorum.bide bunların üstüne olan şeyi yaşayıpta kocamı seviyorum diye böyle yazılanları duymuyormuyum insan kendine nasıl işkence eder diyorum bırak kardeşim bırak hazır bırakıyorsa bırak herşeyin bir yolu var bir anne evlatları için herşeyi göze almalı sana bunkadar zarar veren bir adam var hazır bırakmaya razı daha ne istiyorsun.keşke banada bi ışık olsa şu zoraki evlilik bi bitse haydi bakalım kızlar acil yardım
Kendinizi bı anlık yerime koyun dayaklarina karşı çıkıyorsunuz,sizde el kaldırır hale geliyorsunuz sizde incitici sozler kullanıyorsunuz ama bi yere kadar terkedip gidiyorsunuz üvey anneniz istemiyor dayiniz istemiyor geri dönüyorsunuz çocuklar var ve artık adam iyice gucleniyor sizde bosansam ne yapacam psikolojisine giriosunuz ipler kopuyor ne yapsa sus bazen kavga et ama değişen bir şey yok sus tam duzeldi inaniyorsunuz olmadı sus ailesi memnun olsun ki iyi olun ama bir şeyler yolunda gitmedi sus!We sonra bitiyorsunuz gercekten celladiniza aşık oluyorsunuz cunku mecbursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?