- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi RuhumBuruk
-
Yemin ederim bildin yok öyle bir anne oğul kardeş abi ilişkisi evlatlarını harcar ki harcadı onlar bişey diyince devranimiz dönüyordu kardeşiyle sevgili gibi mesajlaşiyor geziyordu kardeşi bana kızlarımi onlara götürmesine izin vermedim diye Allah belani versin dedi kocam sustu çocuk benden 10 yaş kucuk ben desem öldürdu beni.Anlattikca bitiyorum ben nasıl ölmemisim kahrimdanAilesinin bile birbiriyle ilişkisi hastalıklı bence
Şuana kadar yaşananlar fragman , kaynananın üst katına gidin hele ,sizi iyice avuç için e alsınlar, ozaman göreceksiniz.. inşallah görmezsiniz tabiki temennim bu değil , sirkelenin kendinize gelin .. çocuklarınız babasız kalsın daha iyi ,oğlunuz var ise şimdiden temelleri atiliyo kadına şiddettin normal birşey olduğunu, kızınız varsa ,kadın ezik kadın aciz kadın kocasız hiç imajı çiziliyordur beyninde ,şuan anlamasalarda siz o b.k çukuru herifle yaşamaya devam ederseniz geleceğe pırıl pırıl evlât yetistirmeniz çok zor . Siz sevgi deyin ben mazoşist ruhaniyet diyeceğim kendi duygularınızı kenara bırakın ve çocuklarınız için O aileden uzak durunAynen dediğiniz gibi oldum ne kızmasıa aynada kendime bunu defalarca soyledim ben cehennemi gördüm dünyada ondan kaçıp ona sarıldım sarıldım sarıldım ve artık bu duruma geldim şimdi toparlanamiyorum o yoksa hiç bir şey yok gibi aklımı yedim resmen
Peki bunları hakettiğinizi mi düşünüyorsunuz evlatlarınız için ayakta durmalısınız ve böyle bir adamla evli kalınmamalı çocuklarınızın psikolojisini de düşünün kendinize sorduğunuzda bunu hakettin diyor mu aynadaki yüzünüz hiçbir kadın bunu haketmez unutmayın ki siz annesiniz size hakettiğiniz değeri vermeyen adamla 1 dk harcamamalısınız zamanla toparlanınca böyle birine nasıl katlandığınızı anlamayacaksınızYemin ederim bildin yok öyle bir anne oğul kardeş abi ilişkisi evlatlarını harcar ki harcadı onlar bişey diyince devranimiz dönüyordu kardeşiyle sevgili gibi mesajlaşiyor geziyordu kardeşi bana kızlarımi onlara götürmesine izin vermedim diye Allah belani versin dedi kocam sustu çocuk benden 10 yaş kucuk ben desem öldürdu beni.Anlattikca bitiyorum ben nasıl ölmemisim kahrimdan
Psikologla gorusuyorum farkındayım kendimin ama ondan kurtulamiyorum çok mutsuzum cocuklar olmasa bir dakika yasamak istemiyorum bittim artik ne yapsam düzelemedi hayatım
İns bunları kötu bir ani olarak hatirlamam bile ondan tamamen kurtulurum inanın ruhum azap cekiyor kendim dahil hiç bir şeye taammul edemiyorum.Lohusayken dövdugunde aklıma gelen ilk şey ama ben anneyim nasıl vuruyor Allah im adalet istiyorum.Benden beter olsunPeki bunları hakettiğinizi mi düşünüyorsunuz evlatlarınız için ayakta durmalısınız ve böyle bir adamla evli kalınmamalı çocuklarınızın psikolojisini de düşünün kendinize sorduğunuzda bunu hakettin diyor mu aynadaki yüzünüz hiçbir kadın bunu haketmez unutmayın ki siz annesiniz size hakettiğiniz değeri vermeyen adamla 1 dk harcamamalısınız zamanla toparlanınca böyle birine nasıl katlandığınızı anlamayacaksınız
Çok özür dilerim ama şöyle bir yaratığı sevebilmek de beceri işi. Hiç mi aklınız yok. Hadi aklınız yok gururunuz da mi yok. dayak yediniz diye bir de adama cilve yapmışsınız. Ben size ne diyeyim ki. Inşallah cocuklariniz kız değildir. Büyüyünce sizin gibi olmasınlar. Hoş erkek olsalar ne olur. Aynı babaları gibi olacak ve sizin gibi bir kadın bulup hayatını zindan edecekler. Tabi biraz akıllarını kullanırlarsa en fazla sizden utanmakla kalırlar ki ben olsam utanırdım böyle bir anneye sahip olduğum için. Size şimdi boşanmak ölüm gibi geliyor ya, zaten bu evlilikte yasamıyorsunuz. En kısa zamanda kafatasınız içinde şu anda atıl duran organı kullanmanız dileğiyle.Merhaba arkadaşlar ben 2.5 yıllık evliyim.Surekli gel gitlerii olan bir evlilik iyiysek bizden mutlusu yokken kotuysek tam anlamıyla kotu ve her tartışmanin sonu bosanalimla eşimin ailesinin araya girip iyice kırıcı depremler oluşturmasiyla günlerce sürenn küslük sonrası tatlıya bağlanıyordu tabi benim cabamla.Bu arada güya bu tartışma stres onu disari itmiş oluyor adam beni aldatiyordu her seyi affettim kendimi döve döve kendimi yiye yiye.Dayaklarini saymiyorum benim icin sıradan olmuştu her tartışma da tokat yemek.İkiz çocuklarım var sonucta ailem vefat etti henuz 30 yaşındasin okumuşsun ama calisamiyorsun ve esine sevgin aşırı bu adamda her şeyin farkında evlenirken senin her şeyin olacam demişken...Son 3ayimiz nedense mükemmeldi esim evine bagli iş ev çocuklar moduna girmisti bizi 2 haftada 5yildizli otellere goturdu ben haksız dahi olsam uzatmıyor sevecen bana çok düşkün davranıyordu hatta bir gun başım inanılmaz ağrıyordu(hamileymisim meğer) dua okuyup alnıma masaj yaparken ağladığını gordum sana bir şey olursa naparim diye! Bayramın birinci gunu bir kavga oyle tokatlar attı ki kulak zarim yirtildi inanın hastaneye gittiğimizde operasyona alindigimda o pişmanlığı görünce eşime sarıldım tamam gecer dedim kafeteryada o gülsün diye sağırlık kalabilir dedi doktor bir oranda kendimle dalga geçtim ne Özürler diledi affet dedi annesine kızları almaya gittik halası bizi yemege çağırmış ağlamaktan patlamış gözlerim sargılı kulagimla gitmek istemedim utandim ve yorgundum ama orada kıyametler tekrar koptu ben zaten gitmek istemiyormusum bahaneymis o sırada kaynanam geldi ne var kulağımda sivilce vardı aldilar falan desen ne olur dedi dondum inlara onlara bakıyorum artık dayanamadım senin kizin olsaydım böyle mi dersin dedim tabi eşim susmuyor yok yaa boşanalim biz dedi gene ben neler yapiyor demedim o diyor sonra ki gunler kavga devam etti ailesiyle üstüme yürüdüler hamile olduğumu farkettim onların yanında ben 3 cocuga bakamam annemin üstünü alacam orada yaşayacaz yeme içme bir emrimin altına girecen kabul etmezsen s..git dedi gittim yolumu kesti ama gene her zamanki gibi evi terketti annesinde kalmaya devam etti bende ciktim gittim 1 gun sonra haberi oldu evi terketti diye boşanma davası açtı şimdi ne arıyor ne soruyor ben öyle bir adami seviyorum sanki ölüyorum bir mucize bekliyorum ıslah olur şu çocuklar babasız büyümek zorunda kalmaz diye biri babasına çok düşkün çok mutsuz ama bir kere aramadı çocuğu benide Whatsaptan engellemiş yeni face acmis farkli kadınlari ekliyor bizde çocuklarla burada onu bekliyoruz ne yapacam bilmiyorum toparlanamiyorum namaz dua sürekli ama sanki bitti o Allah'tan korkmaz bizden kurtulma derdindeydi ve kurtuluyor
İnanın çabalıyorum dön diyorlar dönmüyorum kaynanamın teline cvp vermiyorum başkasıni sokuyorlar araya tavrimi değiştirmiyorum esim bosanacam modunda kuyruğunu indirmiyor bende aramior sormuorum normalde ağlama krizlerimin birinde aramıştım bile hatta anlaşmalı boşanalim teklifini onayladıktan protokol hazırla bitsin dedim kızların velayetini isteyince çekişmeliye devam ettik ona karşı ilk kız dikim ama içim paramparca biliyorum bitmeli ama işte şu kalmayan aklim anlamioBak bunlar sana hep işaret, bi adım atmışsın devamını getir, ne güzel ikizlerin üstelikte hamilesin şimdi?
Trip yok, şiddet yok çok güzel olmaz mı hayat öyle?
Lütfen kendin için çocukların için çabala, kurtul bu hayattan.
İşte sizde içten içe biliyorsunuz bu yüzden kendinizi ezdireceğinize yeni bir hayata başlayın inanın şuanki halinizden daha kötü olmaz en azından çocuklarınızı kurtarırsınız kimseniz yoksa Allah var çok şükürİns bunları kötu bir ani olarak hatirlamam bile ondan tamamen kurtulurum inanın ruhum azap cekiyor kendim dahil hiç bir şeye taammul edemiyorum.Lohusayken dövdugunde aklıma gelen ilk şey ama ben anneyim nasıl vuruyor Allah im adalet istiyorum.Benden beter olsun
Allah yardımcın olsun kardeşim cocukların için susmuşsun sevdiğin için düzelir diye beklemişsin belli ama maalesef düzelmez hep aynılarını yapacak birazda senin sevgine güvenerek belki ailesinden etkilenerek kendini degistirmemiş eşin ama sen ne olur çocukların için artık onu affetme kızsa ayrı erkekse daha beter hayatları etkilenir çocukların çok zor ama onları böyle bir babayla büyütme çocukların da sana saygısı kalmaz inşallah herseh istediğin gibi olur inşallah evlatlarınla tez vakitte mutlu olursunMerhaba arkadaşlar ben 2.5 yıllık evliyim.Surekli gel gitlerii olan bir evlilik iyiysek bizden mutlusu yokken kotuysek tam anlamıyla kotu ve her tartışmanin sonu bosanalimla eşimin ailesinin araya girip iyice kırıcı depremler oluşturmasiyla günlerce sürenn küslük sonrası tatlıya bağlanıyordu tabi benim cabamla.Bu arada güya bu tartışma stres onu disari itmiş oluyor adam beni aldatiyordu her seyi affettim kendimi döve döve kendimi yiye yiye.Dayaklarini saymiyorum benim icin sıradan olmuştu her tartışma da tokat yemek.İkiz çocuklarım var sonucta ailem vefat etti henuz 30 yaşındasin okumuşsun ama calisamiyorsun ve esine sevgin aşırı bu adamda her şeyin farkında evlenirken senin her şeyin olacam demişken...Son 3ayimiz nedense mükemmeldi esim evine bagli iş ev çocuklar moduna girmisti bizi 2 haftada 5yildizli otellere goturdu ben haksız dahi olsam uzatmıyor sevecen bana çok düşkün davranıyordu hatta bir gun başım inanılmaz ağrıyordu(hamileymisim meğer) dua okuyup alnıma masaj yaparken ağladığını gordum sana bir şey olursa naparim diye! Bayramın birinci gunu bir kavga oyle tokatlar attı ki kulak zarim yirtildi inanın hastaneye gittiğimizde operasyona alindigimda o pişmanlığı görünce eşime sarıldım tamam gecer dedim kafeteryada o gülsün diye sağırlık kalabilir dedi doktor bir oranda kendimle dalga geçtim ne Özürler diledi affet dedi annesine kızları almaya gittik halası bizi yemege çağırmış ağlamaktan patlamış gözlerim sargılı kulagimla gitmek istemedim utandim ve yorgundum ama orada kıyametler tekrar koptu ben zaten gitmek istemiyormusum bahaneymis o sırada kaynanam geldi ne var kulağımda sivilce vardı aldilar falan desen ne olur dedi dondum inlara onlara bakıyorum artık dayanamadım senin kizin olsaydım böyle mi dersin dedim tabi eşim susmuyor yok yaa boşanalim biz dedi gene ben neler yapiyor demedim o diyor sonra ki gunler kavga devam etti ailesiyle üstüme yürüdüler hamile olduğumu farkettim onların yanında ben 3 cocuga bakamam annemin üstünü alacam orada yaşayacaz yeme içme bir emrimin altına girecen kabul etmezsen s..git dedi gittim yolumu kesti ama gene her zamanki gibi evi terketti annesinde kalmaya devam etti bende ciktim gittim 1 gun sonra haberi oldu evi terketti diye boşanma davası açtı şimdi ne arıyor ne soruyor ben öyle bir adami seviyorum sanki ölüyorum bir mucize bekliyorum ıslah olur şu çocuklar babasız büyümek zorunda kalmaz diye biri babasına çok düşkün çok mutsuz ama bir kere aramadı çocuğu benide Whatsaptan engellemiş yeni face acmis farkli kadınlari ekliyor bizde çocuklarla burada onu bekliyoruz ne yapacam bilmiyorum toparlanamiyorum namaz dua sürekli ama sanki bitti o Allah'tan korkmaz bizden kurtulma derdindeydi ve kurtuluyor
Senin avukatın var mı?İnanın çabalıyorum dön diyorlar dönmüyorum kaynanamın teline cvp vermiyorum başkasıni sokuyorlar araya tavrimi değiştirmiyorum esim bosanacam modunda kuyruğunu indirmiyor bende aramior sormuorum normalde ağlama krizlerimin birinde aramıştım bile hatta anlaşmalı boşanalim teklifini onayladıktan protokol hazırla bitsin dedim kızların velayetini isteyince çekişmeliye devam ettik ona karşı ilk kız dikim ama içim paramparca biliyorum bitmeli ama işte şu kalmayan aklim anlamio
Var cocukluktan bir arkadasSenin avukatın var mı?
Adliyenin içinde Adli Yardım Barosu olur oraya gidip ücretsiz avukat talebinde bulunabilirsin.
Lütfen dönme bu adama.İnanın çabalıyorum dön diyorlar dönmüyorum kaynanamın teline cvp vermiyorum başkasıni sokuyorlar araya tavrimi değiştirmiyorum esim bosanacam modunda kuyruğunu indirmiyor bende aramior sormuorum normalde ağlama krizlerimin birinde aramıştım bile hatta anlaşmalı boşanalim teklifini onayladıktan protokol hazırla bitsin dedim kızların velayetini isteyince çekişmeliye devam ettik ona karşı ilk kız dikim ama içim paramparca biliyorum bitmeli ama işte şu kalmayan aklim anlamio
O tiksinc insanin çevresi kari kız dolu camdan nosunu alıp arıyorlar hadi ben evlendim cocuklarim var düstüm bir kere bu kızlara noluyorreşiniz tiksinç bir insan
Durum tam ozetlediginiz gibi keşke hiç barismasalardi o zaman biz bu halde olmazdik.İzmir de ameliyat oldum avukat girişimi ameliyat belgenin hakime sunacak bugün kulağım çok ağrıyor zaten acile gidip baktiracam gerekirse iyileşip iyilesmedigini bile bilmiyorum gidemedim Van a geldimLütfen dönme bu adama.
Bir ev açıp seni yerleştiresim geldi o derece üzüldüm durumuna..
Sakın açma telefonlarıni, bu adam sana kocalık yapmaz, yıllardır baba evinde hasret kaldığı mutluluğu bulmuş , ondan annesinde kalıyor, sen evde ikizlerle hamile halinle yanliz kalirken annesinde kalması senin evliliğinin bile evlilik olmadığını gösteriyor..
İmkanin varsa ameliyat olduğun hastaneye git, oradan da karakola, şiddet görüp isitme kaybi yaşadığını ispatlamaya çalış ve darp raporu al...
Muayene olurken her seferinde şiddet gördüğünü muhakkak söyle...sakın utanma, bir yerlerde kayıt altına alınsın ki hak iddia edesinDurum tam ozetlediginiz gibi keşke hiç barismasalardi o zaman biz bu halde olmazdik.İzmir de ameliyat oldum avukat girişimi ameliyat belgenin hakime sunacak bugün kulağım çok ağrıyor zaten acile gidip baktiracam gerekirse iyileşip iyilesmedigini bile bilmiyorum gidemedim Van a geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?