Bosaniyorum ölüm gibi bu

Bence bu adamdan ve ailesinden kurtuldugunuz için şükür namazi kılın,insan sevgilisinden ayrılırken bile kabullenemiyor eş kisisiyle ayrilmak üstelik çocuklar varken çok daha zor,öncelikle mutlaka uzman dan destek alın gerekirse ilaç kullanın bir süre ama Allah aşkına o adama donmeyin, kendinize ve çocuklarınıza bu kötülüğü yapmayın. Allah yardımcınız olsun,dilerim bundan sonra her şey sizin için güzel olur.

Ailesinin bile birbiriyle ilişkisi hastalıklı bence
Yemin ederim bildin yok öyle bir anne oğul kardeş abi ilişkisi evlatlarını harcar ki harcadı onlar bişey diyince devranimiz dönüyordu kardeşiyle sevgili gibi mesajlaşiyor geziyordu kardeşi bana kızlarımi onlara götürmesine izin vermedim diye Allah belani versin dedi kocam sustu çocuk benden 10 yaş kucuk ben desem öldürdu beni.Anlattikca bitiyorum ben nasıl ölmemisim kahrimdan

Şuana kadar yaşananlar fragman , kaynananın üst katına gidin hele ,sizi iyice avuç için e alsınlar, ozaman göreceksiniz.. inşallah görmezsiniz tabiki temennim bu değil , sirkelenin kendinize gelin .. çocuklarınız babasız kalsın daha iyi ,oğlunuz var ise şimdiden temelleri atiliyo kadına şiddettin normal birşey olduğunu, kızınız varsa ,kadın ezik kadın aciz kadın kocasız hiç imajı çiziliyordur beyninde ,şuan anlamasalarda siz o b.k çukuru herifle yaşamaya devam ederseniz geleceğe pırıl pırıl evlât yetistirmeniz çok zor . Siz sevgi deyin ben mazoşist ruhaniyet diyeceğim kendi duygularınızı kenara bırakın ve çocuklarınız için O aileden uzak durun

Peki bunları hakettiğinizi mi düşünüyorsunuz evlatlarınız için ayakta durmalısınız ve böyle bir adamla evli kalınmamalı çocuklarınızın psikolojisini de düşünün kendinize sorduğunuzda bunu hakettin diyor mu aynadaki yüzünüz hiçbir kadın bunu haketmez unutmayın ki siz annesiniz size hakettiğiniz değeri vermeyen adamla 1 dk harcamamalısınız zamanla toparlanınca böyle birine nasıl katlandığınızı anlamayacaksınız

Psikologla gorusuyorum farkındayım kendimin ama ondan kurtulamiyorum çok mutsuzum cocuklar olmasa bir dakika yasamak istemiyorum bittim artik ne yapsam düzelemedi hayatım

Bak bunlar sana hep işaret, bi adım atmışsın devamını getir, ne güzel ikizlerin üstelikte hamilesin şimdi?

Trip yok, şiddet yok çok güzel olmaz mı hayat öyle?

Lütfen kendin için çocukların için çabala, kurtul bu hayattan.

İns bunları kötu bir ani olarak hatirlamam bile ondan tamamen kurtulurum inanın ruhum azap cekiyor kendim dahil hiç bir şeye taammul edemiyorum.Lohusayken dövdugunde aklıma gelen ilk şey ama ben anneyim nasıl vuruyor Allah im adalet istiyorum.Benden beter olsun

Çok özür dilerim ama şöyle bir yaratığı sevebilmek de beceri işi. Hiç mi aklınız yok. Hadi aklınız yok gururunuz da mi yok. dayak yediniz diye bir de adama cilve yapmışsınız. Ben size ne diyeyim ki. Inşallah cocuklariniz kız değildir. Büyüyünce sizin gibi olmasınlar. Hoş erkek olsalar ne olur. Aynı babaları gibi olacak ve sizin gibi bir kadın bulup hayatını zindan edecekler. Tabi biraz akıllarını kullanırlarsa en fazla sizden utanmakla kalırlar ki ben olsam utanırdım böyle bir anneye sahip olduğum için. Size şimdi boşanmak ölüm gibi geliyor ya, zaten bu evlilikte yasamıyorsunuz. En kısa zamanda kafatasınız içinde şu anda atıl duran organı kullanmanız dileğiyle.

İnanın çabalıyorum dön diyorlar dönmüyorum kaynanamın teline cvp vermiyorum başkasıni sokuyorlar araya tavrimi değiştirmiyorum esim bosanacam modunda kuyruğunu indirmiyor bende aramior sormuorum normalde ağlama krizlerimin birinde aramıştım bile hatta anlaşmalı boşanalim teklifini onayladıktan protokol hazırla bitsin dedim kızların velayetini isteyince çekişmeliye devam ettik ona karşı ilk kız dikim ama içim paramparca biliyorum bitmeli ama işte şu kalmayan aklim anlamio

İşte sizde içten içe biliyorsunuz bu yüzden kendinizi ezdireceğinize yeni bir hayata başlayın inanın şuanki halinizden daha kötü olmaz en azından çocuklarınızı kurtarırsınız kimseniz yoksa Allah var çok şükür

Allah yardımcın olsun kardeşim cocukların için susmuşsun sevdiğin için düzelir diye beklemişsin belli ama maalesef düzelmez hep aynılarını yapacak birazda senin sevgine güvenerek belki ailesinden etkilenerek kendini degistirmemiş eşin ama sen ne olur çocukların için artık onu affetme kızsa ayrı erkekse daha beter hayatları etkilenir çocukların çok zor ama onları böyle bir babayla büyütme çocukların da sana saygısı kalmaz inşallah herseh istediğin gibi olur inşallah evlatlarınla tez vakitte mutlu olursun

Senin avukatın var mı?
Adliyenin içinde Adli Yardım Barosu olur oraya gidip ücretsiz avukat talebinde bulunabilirsin.

Psikolog değil psikiyatristle görüşmen gerekiyo ilaç tedavisi alman gerekiyo sende şu anda depresyon,bağımlılık, okb psikolojik birçok rahatsızlık var.böyle bi adamı hala seviyorum diyebiliyosan, nefret etmen gerekirken bunu diyorsan normal değilsin.sana yüklenmek de doğru değil bu durumda.hayat bize verilmiş bi hediye.lütfen bundan sonra kendini ve çocuklarını düşün hepsi geçecek senin de güzel günlerin olcak allah sağlık versin herşeyin üstesinden geliyor insan

Lütfen dönme bu adama.

Bir ev açıp seni yerleştiresim geldi o derece üzüldüm durumuna..

Sakın açma telefonlarıni, bu adam sana kocalık yapmaz, yıllardır baba evinde hasret kaldığı mutluluğu bulmuş , ondan annesinde kalıyor, sen evde ikizlerle hamile halinle yanliz kalirken annesinde kalması senin evliliğinin bile evlilik olmadığını gösteriyor..

İmkanin varsa ameliyat olduğun hastaneye git, oradan da karakola, şiddet görüp isitme kaybi yaşadığını ispatlamaya çalış ve darp raporu al...

Ne olur yaşadığınız şeylerin raporu falan varsa adama tazminat davası açın
Bu adamdan kurtulduğunuz için dua edin geri dönmesi için değil

Durum tam ozetlediginiz gibi keşke hiç barismasalardi o zaman biz bu halde olmazdik.İzmir de ameliyat oldum avukat girişimi ameliyat belgenin hakime sunacak bugün kulağım çok ağrıyor zaten acile gidip baktiracam gerekirse iyileşip iyilesmedigini bile bilmiyorum gidemedim Van a geldim

Muayene olurken her seferinde şiddet gördüğünü muhakkak söyle...sakın utanma, bir yerlerde kayıt altına alınsın ki hak iddia edesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…