Boşanıyorum perişanım

seni çok iyi anlıyorum..evliliğimin ilk aylarında bende benzer şeyler yaşamıştım,boşanmayı düşündük..hiçbir sorunumuz yokken anlaşamıyorduk bitürlü,alışamamıştık evliliğe,hepsi geride kaldı çok şükür.... ınsan ailesini,arkadaşlarını düşünüyor.boşanırsam üzülürler diye.. ama en çok kendini düşünmen lazım.ondan ayrı yaşayabilicekmisin?kendine bunu sor bence.. aile sevgisine ve dövmesine katlanabildiysen başka bir şehrede katlanabilirsin belki.. olmaz diyorsan sakın çocuk düşünme,gerçekten mutsuz bir çocuk olur

evet bunları düşünüyorum dün karar vermiştim söylecektim kasaba gittik iş çıkışında 3 kg et aldı 3 parçaya böldürdük dolaba atıp daha sonrada şöyle yaparız böyle yaparız yeriz dedi yine söyleyemedim hala plan yapıyor diye düşündüm evde ise iş arkadaşlığına devam tv seyret soğuk iyi geceler ile uyu arada 35 metre.Bişeyleri halletmek için durmuyorum böyle uyuştum sanırım düşünüyorum zaman kazanıyorum bu benim istediğim evlilik değil ben mutlu değilim basiretim bağlı gibi hareket etmeden izliyorum

öyle bir şeyki başka sayfalarda 2. evliliğini yapan insanların yaşadıklarını okudum düşündüm yeni bir insan hem istediğin gibi olucak hem buna çok zaman geçirmeden rastlaman gerekecek çünkü malum çocuk da istiyorum ve bu çocuğunun babası olacak sorumlulukta biri olacak.Bunu bulmak o kadar zorki tekrar sana zarar vermicene güvenmekde çok zor sizce böyle biri yüzde kaç ihtimalle karşıma çıkar belkide bu bana rabbimin bir armağanı olur bu kadar sıkıntıdan sonra.işte böyle gelgitler yaşıyorum

hayatta herşey evlenmek demek değil. sen önce şu anki durumunu halletmelisin. 2. evliliği falan sonra düşünürsün.
eşinde gelgitleri olan biri. dediğin gibi çocuk olayını sorumluluk sahibi biriyle düşünmelisin. ailen ,çevren sana destek olan biri yok mu ?

öyle bir şeyki başka sayfalarda 2. evliliğini yapan insanların yaşadıklarını okudum düşündüm yeni bir insan hem istediğin gibi olucak hem buna çok zaman geçirmeden rastlaman gerekecek çünkü malum çocuk da istiyorum ve bu çocuğunun babası olacak sorumlulukta biri olacak.Bunu bulmak o kadar zorki tekrar sana zarar vermicene güvenmekde çok zor sizce böyle biri yüzde kaç ihtimalle karşıma çıkar belkide bu bana rabbimin bir armağanı olur bu kadar sıkıntıdan sonra.işte böyle gelgitler yaşıyorum

Bakın bu düşüncelerle boş yere zihninizi meşgul ediyorsunuz..
Önce bugüne,şimdiye bakın..
Eşiniz sizi semiyor,size şiddet uyguluyor,anladım kadarı ile beyniniz sürekli bu inkar ediyor. Yakın bir arkadanışınızın size yardım etmesini çok isterdim,size tek tek hatırlatsa herşeyi hem de defalarca.. Ancak insanın kafasına öyle giriyor bu dönemde.. Benim şansım dostlarım oldu hep derim ben..Vura vura bana gösterdiler gerçeği..:mymeka:
Kolay değil,anlıyorum,ama nereye kadar uzatacaksınız ızdırabınızı..:delphin:

evet ama yeniliğimiz kalmadı 8 ayda yaşamadığımız kalmadı ben ne zaman mutlu olucam acaba çocuk sahibi olmak istiyorum ama çocuğumun babası o olamaz zaman kaybediyorum farkındayım

arkadaşım nereye koşuyosun sen yaa? zaman kaybediyorum çocuk yapmalıyım bu nasıl bi mantıktır. ortada bitmiş bi ilişki var, o ilişkinin ortasında debeleniyosun kararsız ve mutsuzsun düşünebildiğin tek şey çocuk yapmak. dayak yemişsin, şu olmuş bu olmuş, çocuk da çocuk. önce bi hayatına bak çeki düzen ver adamlar damızlık mı yaa! çocuk yapıcam bundan olmaz başkasını bulma oranım şu, nasıl bi zihniyettir bu yaa. bi dayak da ben atıcam sana şimdi. :kızgın:

ben bir yere koşmuyorum yaşım 30 ve sağlığımda sorun olmadan doğurmak istiyorum buda gayet normal ayrıca bu yazma tarzını hiç beğenmedim böyle yorum yazacaksan yazma arkadaşım haddini bil sınırı aşma

ben bir yere koşmuyorum yaşım 30 ve sağlığımda sorun olmadan doğurmak istiyorum buda gayet normal ayrıca bu yazma tarzını hiç beğenmedim böyle yorum yazacaksan yazma arkadaşım haddini bil sınırı aşma

tamam güzelim de , öyle babası olacak çocugunun düşünsene..onun önünde seni dövecek.. belki o günahsızıda dövecek.. çocuk sana hesap sormaz mı böyle evliliğe beni niye doğurdun diye..

bir de evlenmek herşey değil. öncelikle anını olumlu yönde geliştirmelisin. elbetteki hayırlısı çıkacaktır karşına.. her kadın gibi sen de hak ediyorsun ama emin ol ki hiç koca kötü kocadan daha iyidr.

morgana,önce kendini düşünmelisin.. seni üzmek istemem ama şu çocuk takıntısından vazgeç bence.. zaten mutlu bir çocuk olmıycaksa doğurmanın ne anlamı varki?? benim kuzenim ilk evliliğinde çok çekti,eşi doğru düzgün çalışmıyordu.ev kirası mutfak masrafları vs hepsini kuzenim veriyordu.hatta bütün eşyaları ve düğünü bile teyzemler yapmışlardı..1yıl zor dayandı ve boşandı.. şimdi 2.evliliğnde çok mutlu.. umudunu kaybetme,kimsenin ayrılmasını istemem ama sevgin bittiyse,ve karşındaki ailesine karşı seni tercih etmiyorsa hiç uzatma derim ben

çocuk evliliğin can simidi değildir.evliliği kurtarmaz sadece sıkıntı çekmek zorunda bırakılan günahsızdır.güzelim sadece kendin için çocuk yapmak bencilliktir çocuğuğn sana sormazmı anne beni neden dünyaya getirdin dertlerine ortak olmam yada babasız büyümem içinmi ne cevap vereceksin

ilk önce kendini düşünmelisin itip kakan bir eş anne kuzusu ayrıca 8 ayda bir şeyler aşılmadıysa bundan sonra bişilerde değişmez benim şahsi düşüncem bu helede böyle bir yuvada bu eşle bir çocuk dünyaya getirilmez ki bende ikinci evliliğini yapmış biri olarak çok net olarak şunu söyleyebilirim ikinci evlilikler her zaman kötü yada sorunlu olmuyor eşler birbirlerini anladıkları sürece sorunlar aşılıyor kolaylıkla çok şükür ilk evliliğimde bir çocuk doğurmamışım çünkü o insandan bana koca çocuğumada baba olmazdı ki zaten bana koca olamadı ama inanın ikinci evlilikler bazen insanları imrendirecek derecede mutlu ve sevgi dolu oluyor

evet haklısınız böyle mutlu aile görünce imrenerek bakıyorum üzülüyorum evde zaten iki ev arkadaşı gibiyiz hiçbir adım yok iki kız arkadaş gibi hep bugün konuşcam diyorum olmuyor bu karda kışta nereye giderki daha dün evin şeklini değiştirdi aklına onu bırakacağım gelmiyordur seninle konuşmak istiyorum dedim sürekli erteliyor anlamadım

evet haklısınız böyle mutlu aile görünce imrenerek bakıyorum üzülüyorum evde zaten iki ev arkadaşı gibiyiz hiçbir adım yok iki kız arkadaş gibi hep bugün konuşcam diyorum olmuyor bu karda kışta nereye giderki daha dün evin şeklini değiştirdi aklına onu bırakacağım gelmiyordur seninle konuşmak istiyorum dedim sürekli erteliyor anlamadım

Iyide canim ne yapmak istiyor bu adam.Evden ayrilmak istemiyor san sevgi saygi göstermiyor böyle olmazki.Nasil rahat ediyor ici acaba ben bu evde neyim bu evdeki benim karim ben nasi davraniyorum ona diye vicdani sizlamiyormu hic ??
Bence zaman kaybetmeden konus artik esinle cok gec bile kaldin konusmakta böyle nereye kadar devam ederkii fisfisfis

dün konuştum sen beni sevmiyorsun ben buna katlanamıyorum boşanalım dedim.Benim sana sevgim ..... sebeple bitti dedi.ama şunları ......düzeltirsen geri gelir dedi.Sonrada üşüdün mü diye yanıma sokuldu hatasını mı anladı zorla sevgi olmazki biz severek evlendik ama aile problemleri şu ya da bu sebeplerden sevgi bitip yeniden gelirmi bunlar kandırmaca mı hala zaman mı kaybediyorum bir şans daha mı versem yoksa defolup mu gitsem

dün konuştum sen beni sevmiyorsun ben buna katlanamıyorum boşanalım dedim.Benim sana sevgim ..... sebeple bitti dedi.ama şunları ......düzeltirsen geri gelir dedi.Sonrada üşüdün mü diye yanıma sokuldu hatasını mı anladı zorla sevgi olmazki biz severek evlendik ama aile problemleri şu ya da bu sebeplerden sevgi bitip yeniden gelirmi bunlar kandırmaca mı hala zaman mı kaybediyorum bir şans daha mı versem yoksa defolup mu gitsem

ne tuhaf kelimeler bunlar şundan bitti sevgim ama şunu yap geri gelir sevgiler şartların üzerine ne zamandan beri kuruldu.şunu dese belki anlarım şöyle davrandın tavrın hoşuma gitti başka bir insan var gibi hissettim karşımda yada ne biliyim şu tavrından rahatsız oldum dese anlarım severek evlenirken bir kaç şey yüzünden sevgiler ne çabuk bitip ne çabuk geri gelebiliyor sevgi evlilik oyunmuuu sizi en içtennnn bir şekilde anlıyorum yuvanızı kurtarmaya çalışıyorsunuz ama eşiniz bişilerin ciddiyetinin farkında değill gibi şahsi görüşüm bu tabiii benneyaptımki biraz daha bakınnn hal ve tavırlarına tabiiki yuva yıkmak kolay değilll helede severek evlenip de ayrılmak umarım eşiniz bişilerin farkına varır :çok üzgünüm:

bak boşanma kelimesi öyle şundan canım sıkıldı yok şunu yaparsan düzelir durumunda kullanılacak bir laf değil. ben nişanlıyken ayrılalım gibi bir laf etmiştim ozamanki nişanlım bana be dedi biliyomusun bidaha bu kelimeyi ağzına alırsan biter dedi.ben de anladımki bu çocukça bir lafmış ve blöf amacıyla kullanılmayacak kadar da yıkıcı bir lafmış

sorun şu ki erkekler şımartılmaya kesinlikle gelmiyor hemen tepene biniveriyor işte böyle.ben ne zaman bunu unutup alttan alsam öyle bir şimardıki hemen gardımı aldım.erkekler bize göre sorumsuz yetiştiklerinden hep aklımda diyerek hareket edip şimartmamaya dikkat etmek gerekiyor.

çok iyi niyetlisin ve şimdi acırsan yarın acınacak hale düşersin.asla ve asla kendi kişiliğin için kendi kadınlık onurun için alttan alma ve hayatını ona endeksleme. ben bunları geçte olsa yapmaya başladım ve inanırmısın kıymete bindim.

erkeklerde (kocalarımızda) öküz geni var canım bizim gibi düşünemiyorlar:)))

alkisalkisalkis
bak boşanma kelimesi öyle şundan canım sıkıldı yok şunu yaparsan düzelir durumunda kullanılacak bir laf değil. ben nişanlıyken ayrılalım gibi bir laf etmiştim ozamanki nişanlım bana be dedi biliyomusun bidaha bu kelimeyi ağzına alırsan biter dedi.ben de anladımki bu çocukça bir lafmış ve blöf amacıyla kullanılmayacak kadar da yıkıcı bir lafmış

sorun şu ki erkekler şımartılmaya kesinlikle gelmiyor hemen tepene biniveriyor işte böyle.ben ne zaman bunu unutup alttan alsam öyle bir şimardıki hemen gardımı aldım.erkekler bize göre sorumsuz yetiştiklerinden hep aklımda diyerek hareket edip şimartmamaya dikkat etmek gerekiyor.

çok iyi niyetlisin ve şimdi acırsan yarın acınacak hale düşersin.asla ve asla kendi kişiliğin için kendi kadınlık onurun için alttan alma ve hayatını ona endeksleme. ben bunları geçte olsa yapmaya başladım ve inanırmısın kıymete bindim.

erkeklerde (kocalarımızda) öküz geni var canım bizim gibi düşünemiyorlar:)))
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

morgana 50 sayfadır arkadaşlar bahsettiğin konuyla ilgili fikirler vermişler sana. seni anlıyorum yaşadığın durum hiç kolay değil ancak lütfen birazcık olaya dışarıdan bakmaya çalış. sen bunca olumsuz davranışa rağmen sadece seviyorum diyorsun baka şey demiyorsun. tek taraflı sevgi nereye kadar devam ettirir ilişkiyi? bir sevgi bittiyse hiç bişey geri getiremez onu. bu sadece blöftür. istediklerini sana yaptırmanın bir yolu. eşin seni iyi çözmüş. zayıf noktanıda bulmuş.onun üzerine oynuyor. seni belki sevevrim şunları şunları yaparsan deyip istediklerini yaptıracak.. kendini bu kadar aciz duruma düşürme lütfen. dayak yiyorsun,aşağılanıyorsun, hakaretin bini bin para... ondan sonra sanki şuç sendeymiş gibi "şunu yapmadın seni sevmiyorum, ama bunu yaparsan severim"....
sen değerli bir insansın morgana lütfen bunu defalarca kendine tekrar et. bu yapılanların hiç birini hak etmiyorsun....

Back
X