- 27 Haziran 2022
- 809
- 1.567
- 43
Yok cok sukurCok geçmiş olsun kurtulmanıza bakın bir an önce
Bir de mutlaka tazminat alın ki yanına kalmasın yaptıkları
Çocuğunuz var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cok sukurCok geçmiş olsun kurtulmanıza bakın bir an önce
Bir de mutlaka tazminat alın ki yanına kalmasın yaptıkları
Çocuğunuz var mı
Düşünemedim bunu bakAradığınız arkadaşınız kız için en yakın arkadaşım demiş. Hiç bilmiyormuş gibi" sorup öğreneyim" demesi bana inandırıcı gelmedi.
Sizin tesadüfen gördüğünüz fotoğrafları onun daha önce görmüş olmaması imkansız. (sosyal medya kullanıyorsa)
Ortak tanıdık varken kendisini tamamen bekarım diye tanıtan bir adamla, öyle sanarak duygusal ilişki yaşaması hiç inandırıcı gelmedi. İnsan birliktelik yaşadığı birini hiç mi sorgulamaz, hadi sorgulamadı ortak tanıdık mevzusu varsa bu yönden de imkansız.
Ben parantez hariç bu başlıkla daha önce konu açmıştım. Cok da yorumlar yazıldı hatırlayan çoktur diye düşünüyorum. Ayrılmaya karar vermiştim idari tatilden sonra mahkemeyi açacaktım 2 aya yakındir da ayrıyız zaten. Fakat bugün duyduklarımı siz de duyun istedim. Bakmamaya çalısıyorum ama merakıma yenik düşüp instagram hesabına bakayım dedim. Hesabı kilitliydi zaten .
Altta önerilerde bi kız ismi gördüm. Son eklediği biriydi. Kızın hesabı açıktı hikayelerine baktığımda aynı masada daha eski eş denmemiş karakterliyi de gördüm. Birlikte muğladalardı. Hayatımın şokunu geçirdim. Sakinleşip buraya yazıyorum. Tesadüf mü ilahi yardım mı dersiniz benim bu kızla ortak bir de arkadaşım vardı. 4 yıla yakındır görmedigim bir kız.
Benim işim kızla degildi ona yazmam beni düsürürdü hem ortaya düşüp kadın arayan da o adamdı.Hemen ortak arkadaşım olan kızı aradım olayı anlattım. Kimdir nedir bilmek istiyorum biz daha boşanmadık, biriyle ilişki mi yaşıyor öğrenmek istiyorum dedim. O da, kız benim yakın arkadaşım sorup öğreneyim dedi.. megerse 4 aydır(o sırada aynı evdeydik benim yemegimi yiyordu, ayrılmayalım diyordu) kızla mesajlaşıyolarmış birlikte kamp planı yapmışlar. Bu arada kıza ne evli oldugunu, ne de ayrilacagini vs söylemiş. Tamamen bekar gibi tanıtmiş kendini ve en son muglada buluşma kararı almişlar. Kamp yapmislar
Kıza sürekli yazıp yemekler ayarlamaya çalısıyormuş. Hala evli oldugunu arkadaşımdan duyunca kız onu engellemiş ve benden de özür dilemiş. Eger bile bile konuşsaydı o kadına da kızardım ama hiç öfkeli bile değilim ona, adam adam değil ki..
Ben bu olayı babasına,butun arkadaslarının eşlerine bulabildigim herkese arayıp anlattım ne bicim biri oldugunu söylemek için. Kocalarınızı bu pislikten uzak tutun dedim. Hepsi de şok oldu. Ben zaten bitirmiştim kızlar ama bu adiliği gormek benim içimi biraz daha rahatlattı.
Allah kimsenin yolunu böyleleriyle kesiştirmesin bilmediğimi gösterene de şükürler
Yazışmalar varsa Artı o kadın da şahitliği kabul edebilir bunlara binaen iyi bir tazminat istebilirsiniz. Peşini bırakmayın.Ben parantez hariç bu başlıkla daha önce konu açmıştım. Cok da yorumlar yazıldı hatırlayan çoktur diye düşünüyorum. Ayrılmaya karar vermiştim idari tatilden sonra mahkemeyi açacaktım 2 aya yakındir da ayrıyız zaten. Fakat bugün duyduklarımı siz de duyun istedim. Bakmamaya çalısıyorum ama merakıma yenik düşüp instagram hesabına bakayım dedim. Hesabı kilitliydi zaten .
Altta önerilerde bi kız ismi gördüm. Son eklediği biriydi. Kızın hesabı açıktı hikayelerine baktığımda aynı masada daha eski eş denmemiş karakterliyi de gördüm. Birlikte muğladalardı. Hayatımın şokunu geçirdim. Sakinleşip buraya yazıyorum. Tesadüf mü ilahi yardım mı dersiniz benim bu kızla ortak bir de arkadaşım vardı. 4 yıla yakındır görmedigim bir kız.
Benim işim kızla degildi ona yazmam beni düsürürdü hem ortaya düşüp kadın arayan da o adamdı.Hemen ortak arkadaşım olan kızı aradım olayı anlattım. Kimdir nedir bilmek istiyorum biz daha boşanmadık, biriyle ilişki mi yaşıyor öğrenmek istiyorum dedim. O da, kız benim yakın arkadaşım sorup öğreneyim dedi.. megerse 4 aydır(o sırada aynı evdeydik benim yemegimi yiyordu, ayrılmayalım diyordu) kızla mesajlaşıyolarmış birlikte kamp planı yapmışlar. Bu arada kıza ne evli oldugunu, ne de ayrilacagini vs söylemiş. Tamamen bekar gibi tanıtmiş kendini ve en son muglada buluşma kararı almişlar. Kamp yapmislar
Kıza sürekli yazıp yemekler ayarlamaya çalısıyormuş. Hala evli oldugunu arkadaşımdan duyunca kız onu engellemiş ve benden de özür dilemiş. Eger bile bile konuşsaydı o kadına da kızardım ama hiç öfkeli bile değilim ona, adam adam değil ki..
Ben bu olayı babasına,butun arkadaslarının eşlerine bulabildigim herkese arayıp anlattım ne bicim biri oldugunu söylemek için. Kocalarınızı bu pislikten uzak tutun dedim. Hepsi de şok oldu. Ben zaten bitirmiştim kızlar ama bu adiliği gormek benim içimi biraz daha rahatlattı.
Allah kimsenin yolunu böyleleriyle kesiştirmesin bilmediğimi gösterene de şükürler olsun
4 senedir görüşmediğim bir arkadaşımın kocasını ben de bilmem ki... bu ortak arkadaşları ile konu sahibi 4 senedir hiç görüşmemiş..yani düğüne de gelmemiş bu durumda.Aradığınız arkadaşınız kız için en yakın arkadaşım demiş. Hiç bilmiyormuş gibi" sorup öğreneyim" demesi bana inandırıcı gelmedi.
Sizin tesadüfen gördüğünüz fotoğrafları onun daha önce görmüş olmaması imkansız. (sosyal medya kullanıyorsa)
Ortak tanıdık varken kendisini tamamen bekarım diye tanıtan bir adamla, öyle sanarak duygusal ilişki yaşaması hiç inandırıcı gelmedi. İnsan birliktelik yaşadığı birini hiç mi sorgulamaz, hadi sorgulamadı ortak tanıdık mevzusu varsa bu yönden de imkansız.
Aynen. Bir de o kadar süredir görmediğim kişinin kocasını resimlerde görsem bile başka yerde gördüğümde “aa bu o” demem, diyemem. Liseden üniversiteden arkadaşlarım var eşleriyle fotoğraflar paylaşıyorlar mesela görüyorum ama sokakta görsem tanımam. Hele ki başka bir arkadaşım onlardan birini sevgilim diye tanıştırsa en fazla bir yerden hatırlıyorum sanki bu adamı, acaba birine mi benziyor falan diye düşünürüm.4 senedir görüşmediğim bir arkadaşımın kocasını ben de bilmem ki... bu ortak arkadaşları ile konu sahibi 4 senedir hiç görüşmemiş..yani düğüne de gelmemiş bu durumda.
konu sahibi instagramında kocasıyla sürekli boy boy resim paylaşmıyorsa belki de o kız, kocasını tanımıyordur.
ben insta filan kullanmıyorum hadi ben istisnayım ama kullanan herkes de tüm paylaşımları dedektif gibi takip etmiyordur herhalde.
Ne diyeceğimi bilemiyorum.Ben parantez hariç bu başlıkla daha önce konu açmıştım. Cok da yorumlar yazıldı hatırlayan çoktur diye düşünüyorum. Ayrılmaya karar vermiştim idari tatilden sonra mahkemeyi açacaktım 2 aya yakındir da ayrıyız zaten. Fakat bugün duyduklarımı siz de duyun istedim. Bakmamaya çalısıyorum ama merakıma yenik düşüp instagram hesabına bakayım dedim. Hesabı kilitliydi zaten .
Allah kimsenin yolunu böyleleriyle kesiştirmesin bilmediğimi gösterene de şükürler olsun
4 yıldır görüşmeme olayı gözümden kaçmış.4 senedir görüşmediğim bir arkadaşımın kocasını ben de bilmem ki... bu ortak arkadaşları ile konu sahibi 4 senedir hiç görüşmemiş..yani düğüne de gelmemiş bu durumda.
konu sahibi instagramında kocasıyla sürekli boy boy resim paylaşmıyorsa belki de o kız, kocasını tanımıyordur.
ben insta filan kullanmıyorum hadi ben istisnayım ama kullanan herkes de tüm paylaşımları dedektif gibi takip etmiyordur herhalde.
BoleynBunları mahkemede delil olarak kullanman gerekiyor. Seni aldattığını, evlilik birliği için de kocalık görevlerini yapmadığını, seni maddi olarak kullandığını kanıtlarsan hem düğün masrafını, hem avukat masrafını, hem maddi ve manevi tazminatını ödemesi konusunda talepkar ol. Israr et.
Özellikle sana maddi tazminat ödemek eminim zoruna gidecektir. Benim keyfim ancak o zaman gelir.
Aynen avukatım da onu dediDava açmamışsınız anlaşılan. Size tavsiyem açacağımız davayı zina ve ek olarak evlilik birliğinin temelden sarılması sebebiyle açmanız. Sadece zinadan açarsanız kabul edilmeyebilir. Çünkü hakim zinanın varlığı için daha kesin kanıt istiyor, bu tür yazışmalar fotoğraflar evlilik birliğinin temelden sarsılması, güven zedeleyici hareket olarak kabul görüyor. Ha beraber Muğlaya gidip aynı mekanda yalnız kalmışlar zina da vardır diye de düşünebilir hakim. Bu yüzden iki sebebe de dayanın ki işiniz garanti olsun.
Ohh bi keyiflendim ki şu an. Ohh canıma değsin.Boleynkız yolladı konuşmaları açtım davamı da bugun
ilk konumdan beri destektin inşallah sana aldığım tazminatı da haber verecegim zamanlar gelir
Bu arada ablaları biliyomuş beni aldattigini kızı da tabi. Nefret bile edemiyorum..Ohh bi keyiflendim ki şu an. Ohh canıma değsin.![]()
Aileye bak. Başın sağolsunu gülerek de dedirttin yaBu arada ablaları biliyomuş beni aldattigini kızı da tabi. Nefret bile edemiyorum..
Bugun cuma gecesi ben ölümü gömdüm,taziyemi de tuttum, mezarlıktan çıkıyorum darısı canı yanan bütün kadınların başına
Ablalara bakBu arada ablaları biliyomuş beni aldattigini kızı da tabi. Nefret bile edemiyorum..
Bugun cuma gecesi ben ölümü gömdüm,taziyemi de tuttum, mezarlıktan çıkıyorum darısı canı yanan bütün kadınların başına
Sagol canımAileye bak. Başın sağolsunu gülerek de dedirttin yaçok sevindim senin adına, aminnn
![]()
Bu gorumceler niye böyle ya. İnsanda hiç mi utanma olmaz.Bu arada ablaları biliyomuş beni aldattigini kızı da tabi. Nefret bile edemiyorum..
Aradım son kez. Sizin de kızlarınız var Allahın adaletinden hiç mi çekinmiyosunuz benim size en ufak zararım olmadı boşuna o namazları kılmayın kalbiniz münafık sizin dedim kapadımBu gorumceler niye böyle ya. İnsanda hiç mi utanma olmaz.