- Konu Sahibi sudancikmisbalik
-
Merhaba,
benim tanık oldugum kadarıyla psikolojik destek almak sana çok iyi gelecektir.çünki depresyona yatkın olunuyor.
önce sorgulama devresi...neden benim başıma geldi,,,suçlu arama ,muhasebe,
inkar etme...
Sonra yüzleşme,,,kabulleniş,,,
kaldıgın yerden hayata devam etme istegini bulmak icin mücadele
toplumun ,ailenin,dost arkadas cevresinin baskısı
bu süreçte kim dost kim düşman anlarsın-çoğu uzaklaşır senden...ailen baskı kurabilir el alem ne der cümlesini sık duyabilirsin.
Ne olursa olsun '' atlatacagım'' olsun düsturun.evlenmeden önce tek başına da degerliydin ve bir bireydin bunu hep hatırla...
Kimsenin canının sıkmasına müsade etme...içinde tutma...gereken tavrı açık ve net koy...
Allah yardımcın olsun.
Sevgiler
Boşanmak yerine, eşiniz ile beraber aile psikoloğuna gitseniz, belki etiniziden et koparılmasına gerek kalmaz
İnşallah onun için ve senin içn hayırlısı neyse o olur... Boşanmak yerine 1-2 ay ayrı kalıp kafa dinleyip düşünebilirsiniz.. Belki bu iyi bir çözüm olabilir ...
Allah yardımcınız olsun..
bence de birbirinizi bu kadar çok seviyorken biraz direnmek lazım. evliliklerin ilk yılları her zaman zor geçer. biz de severek evlenmiştik. eşim evlendiğimizde kendimi hapishaneye kapatılmış gibi hissettim demişti. zamanla herşey o kadar değişiyorki. hapishane dediği yuvamızdan ayrı kalamıyor şimdi. birbirinize zaman tanıyın biraz. belki bir süre ayrı da yaşayabilirsiniz. sanırım aileleriniz size destek oluyor. erkekler evlilik konusunda daha geç olgunlaşıp durumu kabulleniyorlar. sevgi hiç kolay bulunan bir şey değil. bulmuşken kaybetmemek için uğraşmak gerekir. ikiniz içinde çok üzüldüm. inşallah herşey gönlünüze göre olur.
evlilikten korktum :105:ayrilik karari alirken ağladik karsilikli sarildik
cok tuhafti ama kacinilmazdi
cok zormuş anlatılmayacak kadar zormuş severek boşanma karari almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?