• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosaniyorum sudan cikmis balik gibiyim

bu kadar severken neden ama_?
tamam sevgi yetmez bazen ama siz bir şeyleri göze alarak evlenmişsiniz
şimdi ne oldu da birbirinizden vazgeçiyorsunuz?
sorun maddiyat mı?
yada hayata bakış açımız farklı demişsiniz, dinleriniz mi farklı?
cinsel hayatınız mı yok?
nedir yani?

ayrılmanız nedeni tam olarak ne?
eşim evliliği kaldıramıyor demişsiniz ya?
ne yönden kaldıramıyor?
maddi imkansızlık mı,sorumluluk almaktan sıkılmak mı,bekarlığı özlemek mi...?
eğer böyle birşeyse hemen boşanmak yerine bir süre ayrı yaşayın,
eğer özlüyorsanız,eksikliğini hissediyorsanız birbirinizin bir şans daha verirsiniz kendinize.
ama birden böyle kaldırıp atmak,heleki bu kadar severken....
ama geçimsizlik varsa aranızda ya da daha büyük sorunlar,bu yüzden evlilik ağır geliyorsa o zaman bir şey diyemem...
hayırlısı olsun hakkınızda.

seninle aynı durumdayım..o kadar aptalım ki onun onca yaptığından sonra hala onu seviyorum :14:

ama bizim de artık yürümeyeceği kesinleşti..ondan ölesiye nefret etsem de seviyorum da işte napıyım.
biri gelse yüzüme tükürse bişey diyecek yüzüm yok ama kalp söz dinlemiyor :14:
lafta akıllı gururlu geçinirdim gitmem gerektiğini adım gibi bildiğim halde yüreğim sancıyor.
bu acı nası unutulur diyorum dün bavullarımı toplarken aklıma bana evlenme teklf ettiği gün geldi
orda duran tek taş pırlantayı gördüm düşündüm de o hayatımdan gittikten sonra o yüzüğü nası elime alabilicem
onun yüzüğü parmağıma takarkenki hali geldi gözümün önüne ne büyük bi aşktı, nası büyük umutlardı onlar, nası güzel heveslerdi..
şimdi geldiğimiz noktaya baktım "senin eşyan, benim eşyam, senin malın benim malım, sen defol, asıl sen defol,senden nefret ediyorum, umrumda değilsin.." noktasına gelmişiz 2 aylık evliliğimzde..
ne ara bu kadar düşman olmuştuk?ne ara sıkıştırabildik onca nefreti bu kadarcık zamana?neydi eksik olan,neyi yanlış yaptık?bilmiyorum..
bilsem de ne fayda..
beni elleriyle onca kötülüğün karanlığın içinden çıkaran o adam şimdi aynı karanlığa beni kendi elleriyle itiyor..
insana en büyük zararı en sevdiği verirmiş..
biliyorum o evden çıkıp gittikten sonra çok yanlız kalıcam.deliricem onsuz.kokusunu tenini özlicem,saçlarını,gülüşünü..
"hadi gel uzatma" deyişlerini..
en büyük kavgadan sonra bile gece yine de bana sarılmadan uyuyamamasını..
"bu bardağın yeri bura mı" diye söylenmeyi..
herşeyden şikayet etmesini bile özlicem..

biliyorum..ama yapacak bişey yok işte.içim yana yana gidicem çünkü çarem yok..bi şekilde yaralarımı sarıcam..çünkü malesef sevmek bi süreden sonra evliliği kurtarmak için yeterli olmuyor.isyan etsem edemiyorum kızsam kızamıyorum ağlasam boş hergün bi maske takıp geziyorum hayır iyiyim gayet moralim düzgün güçlüyüm diyorum ama ölüyorum kimsenin haberi yok..bigün geçeceğini ummaktan başka çarem de yok..hayırlısı allahtan..

keşke ayrılmasanız

öncelikle Allah yardımcın olsun.. sana güç ve sabır versin inşallah.. ama bana çok çabuk alınmış bir karar gibi geldi.. bu kadar çabuk vazgeçilmemeli.. evliliği kaldıramıyor tamam ama seni de düşünmeli bu durum seni çok daha etkileyecektir.. çözüm boşanmak değilde biraz çareler aranmalı baktınız işin işinden çıkamıyorsunuz o zaman boşanmayı düşünebilirdiniz.. tabi neler yaşadığınızı siz daha iyi bilirsiniz.. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ....

Ayrılık kararını birlikte aldık evet ama ben onaylayan taraftım, o kararı alan taraf..Yapmayalım dedim, direnelim dedim, zaman istedim ama o kadar mutsuzdu ki konuşurken öyle ağlıyordu ki ona acı verdiğimi düşündüm ve tamam dedim.Davayı ben açamam zaten o açar ben kabul ederim.Ne yapayım?Elimden ne gelir..Beni düşünmeliydi, evliliği kaldıramayacaksa evlenmemeliydi diyemiyorum, çünkü evlenmeden bunu bilemezdi..Kendime mi üzüleyim ona mı bilmiyorum.Allah razı olsun yorumların için.

çok üzüldüm durumuna canım ya. seni öyle iyi anlıyorum ki :14: inan şuan dokunsalar ağlıcam..

Güçlü olmalıyız, sen de ayrılıyorsun sanırım..Allah sabır versin arkadaşım..

Allah yardımcın olsun canım ama,
Kısacık zamanda hangi nedenlerle sevginizi bu kadar çabuk tüketebildiniz.
Eşim seviyor ağlıyor,ben dava açmam o açar,ben kafa dinleyelim diyorum o bunların hepsine hayır diyor diyorsun.
Neden peki bu kaçış.Senden mi..Bana göre eşinin tarafından bakarsam evet senden kaçıyor..İnsan severek nasıl ayrılır ya vardır bir orta yolu vardır bir yerlerde küçükte olsa kırılanı onarma eskiyeni yenileme durumu.
Uzunca bir süre ayrı kalın,siz ailenizde eşiniz ailesinin yanında.Ortak kullandığınız ev boş kalsın.Sonra önce evinize biriniz sonra briniz dönün.Yokluğunuzda çektiğiniz sıkıntılardan çok yalnızlığınızın farkına varın.Ne bileyim ama eşinizin ağlayarak olmuyor evliliğe alışamadım lafları bir erkek için kaçamak olmuş gibi.
Kaç yaşındasınız merak ettim açıkçası.
Çünkü yaşı oturmuş bir erkeğin böyle sudan bir sebeple kadınının etinen etler kopartmaz.Ona severek bile bile acı çektirmez.

ben 28 o 29 yaşında...Bu kaçışı benden mi yoksa evlilik birliğinden mi bilmiyorum.Belki yeteri kadar sevemedi beni, belki timsah gözyaşları akıttı bilemiyorum ki.kafam öyle karışık.anlayamıyorum.

çok üzüldüm çok, rabbim muahbbet nasip etsin..

Allahım razı olsun..

evlilikten korktum :105:
inanamıyorum şuan, insan sarılıp karşılıklı ağlayarak yani birbirine kıyamayarak nasıl ayrılır çok üzüldüm:110: demek ki sevginiz bitmemiş sadece yıpranmışsınız, eşiniz de kendini güçsüz hissettiği için böyle yapıyo bence... Ben de yirmi yaşındayım naçizanedir yorumum ama bu şekilde ayrılacak kadar hassas bir çiftseniz birbirinize zaman tanıyıp düşünün yazık etmeyin derim...

ben zaman tanımaya hazırım ama o kesin kararını vermiş, ne yapabilirim?elimden ne gelir?teşekkürler yorumun için..ALLAH razı olsun..

Severek bir evliliği bitirmek zor olsa gerek.

Ortada sevgi varken, biraz mücadelemi etseniz acaba dememek elde değil.

Çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun ve sabır versin sizlere.

Mücadele edeyim ama tek başıma nasıl?O zaman istemiyor ayrılmak istiyor..

"Birbirimize sarılarak ve ağlayarak ayrılık kararı verdik.." işte anahtar kelime bu bence..okuyunca tüylerim diken diken oldu..birbirini bu kadar seven iki çift belki de hallolabilecek meseler yüzünden nasıl bu kadar çabuk ayrılmayı düşünür..sevgi emek ister ve lütfen emek verin canım..yazık değil mi ikinize de...biraz süre verin birbirinize acık ayrı kalın yada başbaşa bir tatil herşeyden uzaklaşıp bütün yolları deneyin bakalım ne olacak am lütfen acık sabırlı olun..belki de çok güzel günler sizin olacak...hemen pes etmek olmaz...

İnşallah zaman bırakır..İnşallah ama sanmıyorum.Konuştuk gitti ve telefonlarını açmıyor.Sadece benim değil ailesinin de telefonlarına çıkmıyor..

Allah yardımcın olsun tatlım çok zor bi karar olsa gerek :43:

Allah razı olsun...

evliliğin ilk yılı zaten sorunlu geçer birbirinize alışma dönemidir bu kadar seven iki kişinin evliliği bu denli basit olmamalıydı bence..

ne demek evliliği kaldıramadım ortada çoluk yok çocuk yok sizi zaten seviyor peki neyi kaldıramıyor annesinden ayrı kalmayı mı ??

bir süre ayrı kalın eşinizde hata yaptığını anlayacaktır..

umarım yuvanız yıkılmaz...

Ben ailemdeyim şu an zaten, yaz tatili için.Öğretmeniz ikimiz de.Okul açılana dek burdayım.Sonra evimize gidicem, ama o ben gelmeyeceğim tayin isteyeceğim diyor.O evde eşyalar da senin olsun otur diyor.Dayanamıyorum..Nasıl otururum o evde ben tek başıma..

bu kadar severken neden ama_?
tamam sevgi yetmez bazen ama siz bir şeyleri göze alarak evlenmişsiniz
şimdi ne oldu da birbirinizden vazgeçiyorsunuz?
sorun maddiyat mı?
yada hayata bakış açımız farklı demişsiniz, dinleriniz mi farklı?
cinsel hayatınız mı yok?
nedir yani?

Sorun maddiyat değil, evet borçlarımız var ikimiz de çalılşıyoruz ödüyoruz..Cinsel hayatımız da normaldi..Yapamıyorum diyor, evlilik bana göre değilmiş diyor.Ama seni seviyorum da diyor ağlıyor..anlayamıyorum.neden ayrılıyoruz o zaman diyorum düzelir alışırsın diyorum.Yok ben yokum artık diyor.Tamam dedim ben de.Tamam seni hapsedemem dedim.Ne yapabilirim ki..

ayrılmanız nedeni tam olarak ne?
eşim evliliği kaldıramıyor demişsiniz ya?
ne yönden kaldıramıyor?
maddi imkansızlık mı,sorumluluk almaktan sıkılmak mı,bekarlığı özlemek mi...?
eğer böyle birşeyse hemen boşanmak yerine bir süre ayrı yaşayın,
eğer özlüyorsanız,eksikliğini hissediyorsanız birbirinizin bir şans daha verirsiniz kendinize.
ama birden böyle kaldırıp atmak,heleki bu kadar severken....
ama geçimsizlik varsa aranızda ya da daha büyük sorunlar,bu yüzden evlilik ağır geliyorsa o zaman bir şey diyemem...
hayırlısı olsun hakkınızda.

sorumluluktan sıkılmış gibi net bi cevap vermiyor..sadece ben yapamıyorum bitsin diyor.ufak tefek tartışmalarımız oluyordu ama her evlilikte var..aldatma yok maddi sıkıntı yok..yalan dolan yok..anlayamıyorum.hayata bakış açımız aynı değil evet ama seviyorduk, aşıktık, ya da ben öyle sanmışım...

Ya gözlerim doldu cevaplarını okurken o kadar içten yazmışsın ki.. Çaresizliğini hissettim resmen.. Çok ama çok üzüldüm. Benim de 2 yıllık ilişkim bittiğinde bana yapamıyorum, evlenirsek ilerde seni üzerim, seni çok seviyorum ama olmuyor diyip bitirmişti.. Biz de severek(!) ayrılmıştık ama bence sebep bu değildi ve ben neden ayrıldığımızı hala bilmiyorum. Her neyse... Yalnız benim içime doğuyor sanki biraz zaman geçtikten sonra seni özleyecek, geri dönecek gibi geliyor nedense... Bu zaman zarfında onu aramayıp kendi haline bırakmak ve dua etmek tek çözüm gibi.. İnşallah her şey düzelir...

elle tutulur bir neden olmayışı üzücü,
seni bu kadar üzüp,çaresiz kılanda bu sanırım...
Allah eşinin gönlüne ferahlıh versin,belli ki psikolojik olarak sıkıntıda,
umarım bir an önce atlatır ve daha mutlu bir şekilde yola devam edersiniz...

peki hayattan bekleyişlerimiz farklı derken?
yani bunu biraz açar mısın?

seninle aynı durumdayım..o kadar aptalım ki onun onca yaptığından sonra hala onu seviyorum :14:

ama bizim de artık yürümeyeceği kesinleşti..ondan ölesiye nefret etsem de seviyorum da işte napıyım.
biri gelse yüzüme tükürse bişey diyecek yüzüm yok ama kalp söz dinlemiyor :14:
lafta akıllı gururlu geçinirdim gitmem gerektiğini adım gibi bildiğim halde yüreğim sancıyor.
bu acı nası unutulur diyorum dün bavullarımı toplarken aklıma bana evlenme teklf ettiği gün geldi
orda duran tek taş pırlantayı gördüm düşündüm de o hayatımdan gittikten sonra o yüzüğü nası elime alabilicem
onun yüzüğü parmağıma takarkenki hali geldi gözümün önüne ne büyük bi aşktı, nası büyük umutlardı onlar, nası güzel heveslerdi..
şimdi geldiğimiz noktaya baktım "senin eşyan, benim eşyam, senin malın benim malım, sen defol, asıl sen defol,senden nefret ediyorum, umrumda değilsin.." noktasına gelmişiz 2 aylık evliliğimzde..
ne ara bu kadar düşman olmuştuk?ne ara sıkıştırabildik onca nefreti bu kadarcık zamana?neydi eksik olan,neyi yanlış yaptık?bilmiyorum..
bilsem de ne fayda..
beni elleriyle onca kötülüğün karanlığın içinden çıkaran o adam şimdi aynı karanlığa beni kendi elleriyle itiyor..
insana en büyük zararı en sevdiği verirmiş..
biliyorum o evden çıkıp gittikten sonra çok yanlız kalıcam.deliricem onsuz.kokusunu tenini özlicem,saçlarını,gülüşünü..
"hadi gel uzatma" deyişlerini..
en büyük kavgadan sonra bile gece yine de bana sarılmadan uyuyamamasını..
"bu bardağın yeri bura mı" diye söylenmeyi..
herşeyden şikayet etmesini bile özlicem..

biliyorum..ama yapacak bişey yok işte.içim yana yana gidicem çünkü çarem yok..bi şekilde yaralarımı sarıcam..çünkü malesef sevmek bi süreden sonra evliliği kurtarmak için yeterli olmuyor.isyan etsem edemiyorum kızsam kızamıyorum ağlasam boş hergün bi maske takıp geziyorum hayır iyiyim gayet moralim düzgün güçlüyüm diyorum ama ölüyorum kimsenin haberi yok..bigün geçeceğini ummaktan başka çarem de yok..hayırlısı allahtan..

ağlattın beni ...........

canım benım öncelıkle cok üzüldum gecmıs olsun... ama esının hareketıne pek bı anlam veremedımkı.... daha cok yenı evlısın... severek evlenmıssın... maddı sıkıntı yok... cınsel hayat normal... bu neyın kafası böle? bence bosanmayı kabul etme tamam ayrı yasa ama bı süre bölekalsın ama sana cok üzüldüm hiçbikadın bunu haketmez ya:50:

Bence ağlamasının nedeni çaresizlikten değil size karşı vicdanı sızladığı içindir, başkasına gönlü kaymaya başlamıştır, size yanlış yaptığı için ağlayıp yapamıyorum diyerek bunun arkasına sığınıyor, sizde ona üzülüyorsunuz,zaman vermek düşünmek devam etmek isteyenlerin evliliği kurtarmaya çalışanlar içindir, o sizden kaçıyor uzaklaşmış tutmaya çalışmayın, çok zor bir durum biliyorum hiç bişey olmamış gibi devam edin diyemeyiz, ama yıkılmayın pes etmeyin o şu an bir heyecanın peşine takılmış kendini başka şeylere kaptırmış bırakın öyle mutlu olmayı seçiyorsa olsun (pek sanmıyorum)

bir müddet evinizde kalsanız sadece kararını gözden geçirmen için de seni hiç bişeye zorlamayacam de ve zorlama da bakalım ne yapacak gözünün önünde olup sana yaklaşamayınca

lütfen bunu düşün aynı evde kalalım de kararını gözden geçir de daha 1 sene ya çok yenisinizz olmazki
ayrı kalırsanız tamamen kopar gidersiniz anlatabildim miii

Benim fikrimce çok net eşiniz başka birine aşık olmuş.Ya da geçmişten bir aşk var hala umudu olan.
Yaptığı açıklamanın başka bir anlamı olamaz.
Tabiki evlilik sorumluluğu ağır gelebilir hepimize geliyor zaman zaman
Ya da evlilik ona göre olmayabilir vs vs.
Ama yazdıklarından anladığım kadarıyla sen iyi niyetli ,zeki,güçlü bir kadınsın.Eşinide seviyorsun.
Yani başka bir aşk ortaya çıkmadan bence bu şekilde hiçkimse davranmaz.
Boğulabileceği bir borç yok ortak hallediyorsunuz , ona kötü davranan bir eş yok yani sorun yok ee sende iyi ve gelecekte daha da iyi olacağını kanıtlamış bir kadınsın onun için.
İşte bu noktada darlanıyor ve ağlıyor.
Vijdanı ile kalbi arasında gidip geliyor.
Üzgünüm ama bu benim fikrim.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ya gözlerim doldu cevaplarını okurken o kadar içten yazmışsın ki.. Çaresizliğini hissettim resmen.. Çok ama çok üzüldüm. Benim de 2 yıllık ilişkim bittiğinde bana yapamıyorum, evlenirsek ilerde seni üzerim, seni çok seviyorum ama olmuyor diyip bitirmişti.. Biz de severek(!) ayrılmıştık ama bence sebep bu değildi ve ben neden ayrıldığımızı hala bilmiyorum. Her neyse... Yalnız benim içime doğuyor sanki biraz zaman geçtikten sonra seni özleyecek, geri dönecek gibi geliyor nedense... Bu zaman zarfında onu aramayıp kendi haline bırakmak ve dua etmek tek çözüm gibi.. İnşallah her şey düzelir...

İnşallah canım inşallah..Umarım böyle bitmez..

elle tutulur bir neden olmayışı üzücü,
seni bu kadar üzüp,çaresiz kılanda bu sanırım...
Allah eşinin gönlüne ferahlıh versin,belli ki psikolojik olarak sıkıntıda,
umarım bir an önce atlatır ve daha mutlu bir şekilde yola devam edersiniz...

peki hayattan bekleyişlerimiz farklı derken?
yani bunu biraz açar mısın?

yani o daha muhafazakar, ben değilim.İbadetlerini yapar ben yapamam gibi..anlamışsındır umarım, tam anlatamadım ama..

canım benım öncelıkle cok üzüldum gecmıs olsun... ama esının hareketıne pek bı anlam veremedımkı.... daha cok yenı evlısın... severek evlenmıssın... maddı sıkıntı yok... cınsel hayat normal... bu neyın kafası böle? bence bosanmayı kabul etme tamam ayrı yasa ama bı süre bölekalsın ama sana cok üzüldüm hiçbikadın bunu haketmez ya:50:

Nasıl kabul etmeyeyim ki..gururum incinir..çekişmeli davalarla uğraşacak gücüm yok ki..

Bence ağlamasının nedeni çaresizlikten değil size karşı vicdanı sızladığı içindir, başkasına gönlü kaymaya başlamıştır, size yanlış yaptığı için ağlayıp yapamıyorum diyerek bunun arkasına sığınıyor, sizde ona üzülüyorsunuz,zaman vermek düşünmek devam etmek isteyenlerin evliliği kurtarmaya çalışanlar içindir, o sizden kaçıyor uzaklaşmış tutmaya çalışmayın, çok zor bir durum biliyorum hiç bişey olmamış gibi devam edin diyemeyiz, ama yıkılmayın pes etmeyin o şu an bir heyecanın peşine takılmış kendini başka şeylere kaptırmış bırakın öyle mutlu olmayı seçiyorsa olsun (pek sanmıyorum)

bir başka kadına dair hiç şüphe uyandırıcı davranışı olmadı..bilemiyorum yine de..belki de vardır bilemiyorum inan off

bir müddet evinizde kalsanız sadece kararını gözden geçirmen için de seni hiç bişeye zorlamayacam de ve zorlama da bakalım ne yapacak gözünün önünde olup sana yaklaşamayınca

lütfen bunu düşün aynı evde kalalım de kararını gözden geçir de daha 1 sene ya çok yenisinizz olmazki
ayrı kalırsanız tamamen kopar gidersiniz anlatabildim miii

ben aynı evde veya ayrı evde zamana bırakmaya varım ama o giderken kesin bitti dedi..okul açılmadan dava açacakmış.Allah yardımcım olsun bilemiyorum

Benim fikrimce çok net eşiniz başka birine aşık olmuş.Ya da geçmişten bir aşk var hala umudu olan.
Yaptığı açıklamanın başka bir anlamı olamaz.
Tabiki evlilik sorumluluğu ağır gelebilir hepimize geliyor zaman zaman
Ya da evlilik ona göre olmayabilir vs vs.
Ama yazdıklarından anladığım kadarıyla sen iyi niyetli ,zeki,güçlü bir kadınsın.Eşinide seviyorsun.
Yani başka bir aşk ortaya çıkmadan bence bu şekilde hiçkimse davranmaz.
Boğulabileceği bir borç yok ortak hallediyorsunuz , ona kötü davranan bir eş yok yani sorun yok ee sende iyi ve gelecekte daha da iyi olacağını kanıtlamış bir kadınsın onun için.
İşte bu noktada darlanıyor ve ağlıyor.
Vijdanı ile kalbi arasında gidip geliyor.
Üzgünüm ama bu benim fikrim.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

ben de biri mi var diye düşündüm ama aynı okulda çalıştık 1 yıl sınıflarımız yan yanaydı..biriyle görüşse bilirdim eminim..telefonu hep ortadaydı..birlikte gider gelirdik..hiç bir yanlışını yakalamadım ne sanal ne reelde..günahını da almak istemiyorum ama belki unutamadığı bi eski aşkı vardır bilemiyorum bilemiyorum inan

Canım...çok üzüldüm.Sen sakın ona dair de mazeretler bulup kendini suçlama. Benim tahminim: seni seviyor ama aşk tutku ihtiras eğlence gibi kavramları sana karşı hissetmiyor olabilir. Gözyaşları hatasının farkında olmasından ileri geliyor. Ama 15inde çocuklar gibi kaçmayı tercih ediyor. Pardon 15inde olup aslanlar gibi sevdiği kızı savunanlar kollayanlar var. Bu adam sevgiye, yuvaya, verilen söze yemine değer vermeyi bu yaşında öğrenemediyse ona öğretecek değilsin, ne yazık ki hayat çarpa çarpa öğretir.

Yalnız ikinci tahminim başka bir kadın olması üzerine. Maalesef evrimini henüz tamamlayamamış bazı erkek türleri bir dalı tutmadan diğer dalı bırakmayan maymun gibi davranma eğiliminde oluyorlar. Bu eski bir aşk ya da yeni bir heyecan olabilir.Yuva yıkanın yuvasının olmayacağını hayat yine aynı çarpma yöntemiyle öğretecektir kendisine.

Boş ver arkadaşım, hayat üzülmek için çok kısa, dünya muhteşem güzel. Dik dur Rahatlıkla bakarsın kendine, tayin iste, ailene yakın bir ilçeye falan git, araban yoksa bir araba al kesinlikle, nere isterse canın oraya git. Kurslar var, doğa gezileri var, sporlar var, ne bileyim altın günleri var :) Kadınlar sosyal yaşama daha kolay adapte oluyor. Onlarca boşanmış öğretmen arkadaşım oldu, hiç ciddi sorun yaşayanı görmedim . Kadınlar (işi gücü olanlar ve ailelerinden destek ilgi görenler) boşanmayı kolay atlatıyor. Asıl dul erkeklerin durumu daha zor çevremde. Okulda tüm kadınlar onlara mesafeli, erkekler de okul dışı ailelerine koşuyor. Onlar cidden yalnız, çok yalnız oluyor. Boşanırsanız asıl o hayatın eskisi gibi olmadığını görünce afallayacak. Sana dönmenin yollarını arayacak.

Temennim tahminlerimin yanlış olması yönünde, geçici bir bunalımdır umarım. Çünkü bunu atlatırsanız çok önemli bir yol alacaksınız evliliğinizde. Sevgilerimle...

Sen iyi niyetli bir insansın üzülmesini bile bu denli anlayışla karşılıyorsun.
Ben eminim gelecekte cok güzel günler seni bekliyecektir.
Madem istemiyor herhangi bir yaptırımıda yok o halde yapacak birsey yok.
Tabiki senin için zor olacaktır , bence boşanmanın her türlüsü yani sev sevme aldat aldatıl şiddet gör bilmemne hepsi zor.
Ama allah yardım edecektir.Sana bu şekilde isteğini söyleyen birine yalvaracak halin yok.
Güle güle o halde allah sağlık versin içine huzur versin gerisi gelir zaten.
İçini ferah tut hayyata hersey bizler için , umudunu hiç yitirme ;)

:( Bencede gözyaşları tamamen sana yaptığı haksızlığın farkında olmasından ileri geliyor...yoksa ağlayacak kadar seven adam sırtını dönecek kadar da taş olamaz.Benden daha muhafazakar daha ibadetlerine düşkün demişsiniz fakat size durup dururken böyle bir haksızlığı yapacak kadarda nasıl gözü kara oluyor ? Hiçmi merhamet yok kalbinde...sizin kafanızda çorba olan sorular size yetiyor eminim ama gerçekten ortada büyük bir haksızlık var bu bir evlilik oyun değilki ben yapamıyorum artık bitsin diyerek bitebilsin... Allah gerçekten yar ve yardımcınız olsun ve sizin için hayırlısı gerçekten neyse o olsun inşallah.

Hersey icin zamana ve sabir a ihtiyac var o yuzden ihtiyacin olan sey zaman

Yorumlarini okudumda
Esinin soyledigi seylerin altinda baska sebebler var birqz bekle er yada gec cikar seni kirmak ve gercekleri ogren istemiyor ama yuzde seksen baska birine asik

hayırlısı olsun ikiniz içinde....
kurtulmayacağından eminsen bırak..
böyle bi erkeğin ağlaya,zırlaya boşanmak istemesi zaten kaldırılacak bi durum değil..
zaman herşeyin ilacı emin ol...

Back
X