Ben de önceden şiddete katlanan kadınları kınıyordum basıma gelse bırakırım diyordum, öyle de yaptım. Sonra etraftan ılımlı olsaydın o merhametli biriydi, erkekler böyledir gibi seyler duya duya pişman oldum. Toplum baskısı işte arkadaş da yaşayacak muhtemelen
Ben de bosandim. Toplum baskisi gormedin. Belki de buna musade etmedigim icin. Akil veren cok olur ancak yasayan bilir. O evde yasananlari sadece siz bilebilirsiniz. Insanlar konussun konussun dursun. Insan mutlu olsa neden bosansin yahu. Evet ben de bosandim. 12 yil sonra. Oglumla yepyeni bir hayata basladim.
Bosanmak bir bitis degil ya, anlayin artik. Bosanmak yeni bir baslangic. Bakis acinizi degistirin. Bosanmak yuklerinden kurtulmak demek. Bosanmak eziyete, kolelige, siddete katlanmamak demek. Agaclar bile sonbaharda yapraklarini doker. Ancak baharda yeniden yaprak vermekten vazgecer mi? Bosanmak herseye ragmen hayata merhaba demek. Dogum bile sancisiz olmuyor. Elbet bosanma sureci sancili. Yasadim biliyorum. Bosanma bir travma. Evden bir kediniz gitse uzulursunuz oyle degil mi? Duzen degisiyor, gelecek kaygisi var. Travma yasamak normal. Bu bir surec. Ancak sonra hersey cok guzel oluyor. Tum hengameler bittiginde, taslar yerli yerine oturdugunda, ozgurlugu tattiginda, ciceklerin boceklerin de oldugunu fark ettiginde oh be diyorsun.
Toplum ne der diye insan o izdirapli ortama neden katlansin yahu? O toplum simdiye kadar katlandin diye sana madalya verdi mi peki? Ekmegin aşın onlardan mi geliyor? Bana akil verenler benden cok mu akilli? Yapmayin...
Bu arada lafim
@Busra476 size degil, sizi alintilamisim ama. Toplum baskisi yuzunden bosanamayanlara lafim...
Konu sahibi size gelince, pisman olur muyum demissiniz de neye pisman olacaksiniz pardon? Dayagini, kufrunu, kabaligini, erkeklik taslamalarini, deger vermemesini mi ozleyeceksiniz? Bu kadar olaydan sonra bu adam duzelecek mi? Bu olaylari yasatan adam seni gercekten sevse sana bunlari yasatirmiydi? Gitsin ne hali varsa gorsun. Pislik adam. Hayat sadece ondan ibaret degil. Dunyada iyiler de var. Sal evrene gitsin onu.