boşanıyorum::((yardım edin lüfen..

Altinlar kadinin hakkidir ..

Tabiki hak idda edeceksin anlasmali bosanma sakin.. tazminat iste ne gerekiyosa yap..

bende öyle düşünüyorum para için çirkeflik yapıyor hakkımı vermemek için her yola başvuruyo iyimiş gibi davranıyor vicdan azabı veriyor sonra tehtid etmeye çalışıyor.cok zor git geller yaşıyorum her saniye gram huzur kalmadı çok zor durumdayım.ben ondan hakkımı istiyorum hakkın yok diyor.ailemde daha fazla yıpranmayım diye uzatma diyor ama benim 3 yıldır hayatım yaşayamadıklarım hayallerim...hepsi bomboş ifadesiz kaldı zaten birde böyle yıkmaya çalışıyor.ALLAHA HAVALE EDİYORUM.GÖZDEN ÇIKARMIŞ BENİ ZATEN.HERKEZDEN HERŞEYDEN ÖNCE KENDİ HAZIRMIŞ VE İSTİYOMUŞ.NASIL BU KADAR SAF OLABİLDİM GÜVENEBİLDİM KENDİME ÇOK KIZIYORUM.NASIL...AİLESİ HİÇ KARIŞMIYOR EVLİLİK BOYUNCA KARIŞTILAR ŞİMDİDE SUSUYOLAR..HAYATIMI MAHVETTİ ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN ÇOK ZOR.

sende anlaşmalı boşanmak istiyorsan önce altınları ve paranın ne kadarını istiyorsan talep et
yoksa çekişmeli boşanırız işi uzatırım
hatta boşanmam süründürürüm de
bak nasıl getiriyor

canm çok geçmiş olsun Allahım yardımcın olsun benm arkadaşımda aynı durumda anlaşmalı boşanmaya bile gitcen mceburen avukat tutacaksın sen madem avukat tutcan tüm haklarını talep et unutma ki kadın her konuda hak talep ediyo tazminat yoksulluk nafakası falan herşey iste sanırım senin çocuğun yok ama her hakkınıda kullan senin hayatın bu öyle kolay mahvedemez sakın haklarından vazgeçme süründür onu.......

sağolun arkadaşlar..hepinize çok teşekkür ederim.artık bulunacak tanıdık bir avukat arıyoruz.kendisi güneydoğuda ben başka bir yerdeyim.ondan dolayı muhatap olmadan avukatla halletmeye çalışcam ama çok çirkef ve paracı çok zor olacak..kendi üzerine olan hattımı kapattırmış bugün öğrendim karektersiz.sigorta yaptırır iptal ettirir vb...

hakkınızı arayın ..
avukatınız halleder ..
zor bir durum ..
Allah yardımcınız olsun cnm ..

Back
X