Boşanıyorum

Simaygozdeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
60
25
3
33
Hanımlar merhaba,
Daha önceki konularımı bilen arkadaşlar var. Kv ve kp ile yaşıyorum ve kp bakislarindan tavrindan çok rahatsızım. Kv ile bile konuştum rahat olmadığımı rahat oturup kalkamadigimi söyledim Kv ne olacak rahatsız olacak birşey Yok falan dedı halden anlamıyorlar annem babam bile konuştu yok halden anlamayan insanlar esime ne diller döktüm ama nafile en son yine kavga ettik karnında kı cocugu sen istedin katlanmak zorundasın ben annemi babamı sıkıntıya sokamam cocuk olmasa çalışırdin dedı sonra ben o zaman boşanalim ben bunları haketmiyorum dedim öyle birseyde cocugu alabileceğini mi sanıyorsun saçmalama dedı baya kavga ettik en son zaten kanamam olmustu doktor takibe almıştı ve ben onun üstüne yine sinir krizi geçirdim kötü oldum annem konuştu annemede cocugu istedi ayni evde oturacak falan demiş. Kv kendi evi var kiracısı eylulde çıkacakmış esimde Eylül'e kadar annem babam buraya boşa kira verecek olmaz dedı bende ben Ağustos'ta Doğum yapacağım ev bulup ev tasimasi kolay mi kucagimda 1 aylık bebeği perişan mi edeyim dedim annem babam perişan olmasın önemli olan o dedı.Annem babamda kızım bunlar adam olmaz boşan arkandayiz dedı yarın babam eşimle konuşacak ve bu isi bitirecek. Ben kendimi öyle boşlukta hissediyorum kı karnımda çoçuğuma çok üzülüyorum ya bebeğimi alırsa benden

Bebeğini almak mı ? O iş yaş çok bekler ! Süt bebesi her ne koşul olursa olsun anneye verilir bir halt yiyemez.! Madem ailen Arkanda madem baban destekçin güçlü ol... Bir de artık sinir krizi vs gibi şeyler yaşama çünkü o bebek düşmese de sana tutunmuş olsa da doğunca inanılmaz sinirli bir çocuk olur benden demesi... bebeğini düşün sakin kalmaya bak.. Allah yardımcın olsun

Hiç üzülüp ağlayıp da kendini perişan etme ..
Adam olsun, karisina sahip çıksın .
Kendine guvenmiyosa da evlenmesin.
Merak etme, boşanma sürecinde aglar, yalvarir ayrı eve çıkcaz AMA der .
Ama ile başlayan hiç bir cümleyi duyma ve kabul etme.
Bebeğini de sağlıklı olarak kucağına alırsın insallah.

Bebeğini almak mı ? O iş yaş çok bekler ! Süt bebesi her ne koşul olursa olsun anneye verilir bir halt yiyemez.! Madem ailen Arkanda madem baban destekçin güçlü ol... Bir de artık sinir krizi vs gibi şeyler yaşama çünkü o bebek düşmese de sana tutunmuş olsa da doğunca inanılmaz sinirli bir çocuk olur benden demesi... bebeğini düşün sakin kalmaya bak.. Allah yardımcın olsun

Evet bende bebeğimin gergin bir cocuk olmasindan çok korkuyorum teşekkür ederim :dua:

Evet bende bebeğimin gergin bir cocuk olmasindan çok korkuyorum teşekkür ederim :dua:
Evet gergin aşırı asabi bir çocuk olur kendimden biliyorum... Ben aşırı asabiyim bu yönümü çok zor törpüledim ama annemin hamileliğini dinleyince " eee bende haklymisim" diyorum.. eşinden bir b*k olmaz... Boşanma celbi önüne gelince it gibi pişman olur böyleleri... Anasını babasını düşünüyorsa otursun onlarla kukumav kuşu gibi...

Evet gergin aşırı asabi bir çocuk olur kendimden biliyorum... Ben aşırı asabiyim bu yönümü çok zor törpüledim ama annemin hamileliğini dinleyince " eee bende haklymisim" diyorum.. eşinden bir b*k olmaz... Boşanma celbi önüne gelince it gibi pişman olur böyleleri... Anasını babasını düşünüyorsa otursun onlarla kukumav kuşu gibi...

Kesinlikle anne karnında cocuk ne yaşıyorsa ömrü o duygularla geçiyor sizi çok iyi anlıyorum. Pişman olacak ama iş işten geçecek

Evet onceligi kendi anne babası olan bir adam bizi haketmiyor
Kesinlikle oyle. Annesini babasini atmasin saygisini duysun sevsin ama eşine doğacak cocuguna hak ettigi degeri versin. El üstünde tutsun baba olacak sayenizde. Uzulmeyin siz kendinize ve çocuğunuza saglikli bir ortam hazirlamaniz gerekli

Bebeğinizin alamaz. Kavga sonucu kanaman olduğu felan kanitla rapor al.
Seni hamile hamile üzüyorlar. Cocuk sende kalir bu konuda endişe etme sakın. Gozunu korkutmak için söylüyor. Ailen ne güzel arkanda ve dogru söylüyorlar bjndan sana koca olmaz malesef.

Bebegin ve kendon icin güçlü ve kararlı ol.
Bu adam sana ve cocuguna sahip bile çıkmaktan aciz.

Bebeğinizin alamaz. Kavga sonucu kanaman olduğu felan kanitla rapor al.
Seni hamile hamile üzüyorlar. Cocuk sende kalir bu konuda endişe etme sakın. Gozunu korkutmak için söylüyor. Ailen ne güzel arkanda ve dogru söylüyorlar bjndan sana koca olmaz malesef.

Bebegin ve kendon icin güçlü ve kararlı ol.
Bu adam sana ve cocuguna sahip bile çıkmaktan aciz.

Evet bize sahip çıkamıyor umrunda bile değiliz peki bu kanamam olduğu ve hastanede olduğum sürenın raporunu hastaneye gitsem alabilirmiyim acaba ?

Back
X