• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanıyorum..

suan herşeyden geçtim bebeğimin psikolojisini düşünüyorum. yavrum çok yıprandı eve alışamıyo ağlıyo sürekli bni hiç bırakmıyo tek başıma nasıl üstesinden gelecem nasıl atlatıcam bilmiyorum
Kıyamam ya olan çocuklara oluyor rabbim bu mübarek günde onu korusun inşallah

Ay Allahim ya Allah yardimciniz olsun pskolojik olarak zor bir surec geciriyorsunuz. Oncelikle unutmayin bu dunya ruya alemi goz acip kapayincaya kadar omur tukeniyor o yuzden kendinizi hic uzmeyin derim. Eger aileniz size destek oluyorsa sizinde ekonomik ozgurlugunuz varsa birakin kurtulun derim. Ama yoksa hakkinizi alin eger uzatirsada kendinizi hic yipratmayin 3 kurus bile etmeyen insanlar icin degmiyor emin olun degmiyor. Keske sizin yerinizde olsaydim diyecek bir cok insan vardir emin olun bunlarsan biri benim . Rabbim yar ve yardimciniz olsun. Cocugunuz icin guclu olun

Ay Allahim ya Allah yardimciniz olsun pskolojik olarak zor bir surec geciriyorsunuz. Oncelikle unutmayin bu dunya ruya alemi goz acip kapayincaya kadar omur tukeniyor o yuzden kendinizi hic uzmeyin derim. Eger aileniz size destek oluyorsa sizinde ekonomik ozgurlugunuz varsa birakin kurtulun derim. Ama yoksa hakkinizi alin eger uzatirsada kendinizi hic yipratmayin 3 kurus bile etmeyen insanlar icin degmiyor emin olun degmiyor. Keske sizin yerinizde olsaydim diyecek bir cok insan vardir emin olun bunlarsan biri benim . Rabbim yar ve yardimciniz olsun. Cocugunuz icin guclu olun
amin cnm işimi de yuvam için bırakmıştım ama değmezmiş

Su
Su hayatta kendinizden degerli hic kimse yok emin olun caninizdan gelen evladiniz bile yeri geliyor karisi kocasi icin size sirt ceviriyor. Onemli olan sizsiniz ve sizin mutlulugunuz caninizi sıkmayın su akar yolunu bolur Rabbim hakkinizsa iyisini guzelini versin seytanlasmis insanlarin serrinden koruyup daima iyi yurekli merhamet sahibi insanlarla karsilastirsin insallah cocugunuzu opuyorum

Su
Su hayatta kendinizden degerli hic kimse yok emin olun caninizdan gelen evladiniz bile yeri geliyor karisi kocasi icin size sirt ceviriyor. Onemli olan sizsiniz ve sizin mutlulugunuz caninizi sıkmayın su akar yolunu bolur Rabbim hakkinizsa iyisini guzelini versin seytanlasmis insanlarin serrinden koruyup daima iyi yurekli merhamet sahibi insanlarla karsilastirsin insallah cocugunuzu opuyorum

Su

amin cnm. Allah hepimizin karşısına iyileri çıkartsın

Bak , olayın farkındasın aslında ..adam hakkın olanı vermemek için psikolojik baskı uyguluyor sana .. demek ki biliyor nasıl sindirecegini .. boyun eğme , çekişmeli boşanma davası aç .. çocugu dünyaya getirmeyi biliyo , bakmaya gelince tek başına doğurdun oluyo ..sonuna kadar savaş ..
Aynen katılıyorum

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 3 yıllık evliyim ve 1 yaşında bebeğim var. uzun uzun yazmadan kısaca özetleyeceğim. kayınvalidemin yaptıklatından kocamın onlara karşı tepkisizliğinden ve sadece bna baskı uygulamasından yoruldum ve daha nice biçok sey. eşim bi aile oldumuzu asla kavrayamadı. bnde pazar günü baba evine döndüm çocuğumla. ancak eşim çocugun hiçbir sorumluluğunu almıyor ve ısrarla anlaşmalı boşanmaya zorluyor hakkım olanın çogunu vermiyor. bn anlaşmalı boşanmıcamı da söleyince bni boşanmamak için yapıosun ama bnm için bittin deyip psikolojik olarak çökertiyor. çok mutsuzum siz nasıl atlattınız bu dönemi? yaşayan arkafaşlarım cvp yazarsanız sevinirim
Arkadaşım bende boşanıyorum ve anlaşmalı çünkü böyle biri ile biraz daha yıllarımı harcamak istemiyorum ama sizin çocuğunuz varmış nafaka ödememek hak talep etmeyin diye erkekler bu dönemde bizlerin psikolojisine oynuyorlar çünkü bizim zaaflarımızı iyi biliyorlar sakın sözlerine kanıp anlaşmalı boşanmayın çünkü o çocuk tek başınıza olmadı onun sorumluluğunu almak zorunda sizin için zaten zor olan süreci daha da maddi olarak zorlaştırmayın baba evine çocukla ve ya çocuksuz dönmek çok zor hakkınızı sonuna kadar arayın ve muhakkak psikolojik destek alın ve size kötü gelen bütün eş dosttan uzak olun çünkü etraf bu zorlu süreci daha zor hale getirir

Back
X