• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosaniyorum

Cünkü hesap kitap bilmiyordur. Har vurup harman savuruyordur. Hatta kendi bile kazandigi paranin nereye gittigini bilmiyordur
Evet dogru. Son bi kac ayda toparlamaya baslamisti, aramizda daha iyiydi. (tabi ben bana yaptiklarini daha unutmamistim, hakaretlerini,kufurlerini ve saygisizliklarini) ama 2 ay once yine para konusuyla ilgili biseyler oldu ve yine cildirdi

Boşuna yıpratmayın kendinizi eğer kararınız kesin ise güçlü olmaya çalışın..
4 yıl önce boşandım 1,5 ay önce tekrar evlendim hemde eşimin ilk evliliği çok mutluyum şükür
Boşandığım da 25 yaşındaydım bende zorlandım ama hepsi geride kaldı şimdi tek derdim anne olmak,Rabbim nasip eder inşallah
Insallah en kisa zamanda cocugunuz olur, sevindim mutlu olmaniza. Ben (tabi suanki ruh halimle) hic evlenmiycemi dusunuyorum. Herkesi esimin iyi huylariyla kiyasliycami dusunuyorum. Bide salak gibi kucuk yasta basladigim icin omrumun yarisi esimle gecti su ana kadar

Kolay değil ilk zamanlar böyle olması çok normal bak ben bugün boşandım ama ayrılık süremiz bu değil İnan bana ilk yıkımda bu oluyor daha sonunda öyle bir kimlik değiştiriyorlar ki ben bu adamı nasıl sevmişim diyorsun .Kimse boşanmak için evlenmiyor seviyorsun seviliyorsun ama yaşananlar hepsi güzel olsaydı boşanılmazdı zaten aklına seni neden bu noktaya getirdiğini getir inşallah hayırlısı olur isterseniz bir uzmandan destek alın belki kurtarılabilir evlilik
Benona baska kavgalarimizdada soylemistim yardim alalim diye. Yada kendisine doktora gidelim sinirlerin icin belki sakinlestirici yazar doktor dedim. Hic birini kabul etmedi. Gercekten seven insan kendini bildigi halde, boyle sinirli dengesiz oldugunu bildigi halde neden gitmezki doktora anlamiyorum. Su saatten sonra ailem kesinlikle istemiyor esimi. Hayatini maf etmekten istiyorsan devam et dediler

Boşanmayı kolay zannediyoruz hepimiz ama asla öyle değil. Evini terk etme tek diyeceğim bu. Eşini seviyorsan onun da seni sevdiğini hissediyorsan sabret. Her kavgada boşanmadan söz etmemesi için duyarsız davran. Kapı orda boşanmak istiyorsan gidebilirsin de bakalım gidecek mi

Boşanmayı kolay zannediyoruz hepimiz ama asla öyle değil. Evini terk etme tek diyeceğim bu. Eşini seviyorsan onun da seni sevdiğini hissediyorsan sabret. Her kavgada boşanmadan söz etmemesi için duyarsız davran. Kapı orda boşanmak istiyorsan gidebilirsin de bakalım gidecek mi
Eskisi kadar sevmiyorum galiba yada eskisi kadar tahamullum kalmadigi icin oyle zannediyorum. Oda beni seviyor ama seven insan degismezmiydi onca yildir anlamiyorum:(

Bende dava sürecindeyim anlaşmalı boşanıyoruz ben kıyafet dışında hiçbirşey almadım nafaka da istemedim Allah sağlık verdiği müddetçe kızımı seve seve omuzlarımda taşırım içimizde zannettiğimizden fazlası var ne eksik kaldıysa evliliğimde içimde kalan hepsini dolduruyorum yavaş yavaş mücadele insani hayata bağlıyor Allah kimseye taşıyamayacağı yük vermez

Bende dava sürecindeyim anlaşmalı boşanıyoruz ben kıyafet dışında hiçbirşey almadım nafaka da istemedim Allah sağlık verdiği müddetçe kızımı seve seve omuzlarımda taşırım içimizde zannettiğimizden fazlası var ne eksik kaldıysa evliliğimde içimde kalan hepsini dolduruyorum yavaş yavaş mücadele insani hayata bağlıyor Allah kimseye taşıyamayacağı yük vermez
Davaniz nezaman basladi ve esiniz size karsi nasil davranirdi mesela?
Benim aklima evdeki huzurlu mutlu gunlerimiz geliyor kafasi rahat oldugunda cok mutluyduk cunku

Davaniz nezaman basladi ve esiniz size karsi nasil davranirdi mesela?
Benim aklima evdeki huzurlu mutlu gunlerimiz geliyor kafasi rahat oldugunda cok mutluyduk cunku
Bir ay sonra duruşmamız var bizim problemimiz alkoldü ama şöyle bir durum var siz eşinizi seviyorsunuz ama eşiniz sizi seviyor mu
Sizi seven bir insan sürekli boşanalım der mi
Etrafınızdaki mutlu evliliklere baktığınızda ne gibi farklar görüyorsunuz
Artıları eksileri bir araya getirdiğinizde hangisi ağır basıyor
Şuanda yaşınız kaç bilmiyorum ama bundan beş on yıl sonra eşiniz değişmez ya da bu davranışları devam ederse o zaman hayata adapte olmanız daha zor olacak bunu göze alabiliyor musunuz
Bir sürü soru sormanız lazım kendinize ve dürüst cevaplar vermelisiniz
Mesela ben kendime sorduğumda eşimin alkol problemini tedavi ettirebilir düzeltebilirdim belki ama bencilliğini keyfine düşkünlüğünü tedavi ettiremezdim
Bundan beş yıl sonra aynı hataları tekrar ederse hayata adapte olmam çok daha zor olurdu
Alkollüyken bana söylediklerini yaptıklarını unutamazdım
Neden bir kere geldiğim bu dünya da kıymetimi bilmeyen bir insana fedakarlık yapmaya devam edeyim neden onun dağıttığını toplayım neden yemeğini yapayım neden maddi destek olayım
Çalışır kızıma hizmet eder onun ihtiyaçlarını karşılarım en azından evladım alkol korkusu bilmez mutsuz bir ailede büyümez

7 senelik birliktelik 1,5 yıllık evlilikten sonra boşandım, kucağımda bebekle. emin ol en zoru ilk zamanlar, git gide kolaylaşıyor ve güzelleşiyor hayat. Korkacak bişey yok.
Böyle şeyleri duyunca çok korkuyorum. Evliyken yaşadığınız sorunları sevgiliyken de yaşamış mıydınız?

selam arkadaslar. Bosaniyorum. Evet sonunda bosaniyorum. Dun aksam esim yine birden cildirdi, yine parasi yok diye ve baska problemleride oldugu icin. Eski konularimi bilenler esimin surekli neredeyse her biraz buyuk kavga oldugunda bosanma kelimesini cok kullandigini. Artik bende geri adim atmiycagim. Bu aksam yada yarin basliyorum esyalarimi toplamaya. Ceyizlerimi ve pahali esyalarimi satip geri kalan tum esyalarimi hayir kurumuna bagisliyacagim. Yasiyacaklarim icin korkmuyorum degil. Bu evi me heyecanla yapmistik esimle ve simdi topliyacagim bosanacagimiz icin. Hayatimi maf etmis gibi hissediyorum ve cok mutsuzum. Bosanmak gerektigini biliyorum ama yani bosanmassam ve evliligime devam etsem bile esim degismez. Kaldiki zaten bosanmayi surekli kendi one suruyor hep. Lutfen kendimi iyi hissettiren biseyler soylermisiniz yada benim gibi uzun yillar sevgili olup, 10 sene, sonrada bi kac sene evli kalip bosananlar varmi buna benzer olay yasayan:KK43:
Canım ben de boşanıyorum, benim evliliğim ise tamamen saçmalıklar ötesi, şuan bile telefonum dinleniyor mu dinlenmiyor mu onun peşindeyim, adam beni nasıl paranoyak yaptıysa artık işte mutsuz evliliklerin kadınlarda yarattığı genel travma bu, bak hiçbir şey kolay olmayacak ama dayanmalısın, dayanmalıyız, kadın olmak çok zor bi eylem çocuk var mı ? Ben onu merak ettim allah yardımcın olsun, bundan sonraki hayatın da inş hep mutlu yaşarsın..

Bir boşanan siz değilsiniz çok zor süreçler ama hiçbir acı kalıcı depil:) bende boşanma dilekçemi verdim, inşaallah tez zamanda boşanabiliirim:) değer bilmez eşler için kendimizi yıpratmaya değmez, ilk önce sağlığımızı ve geleceğimizi düşünmeliyiz...
:KK5:

İs konusunu ne yapti senin esin rahati icin hala o dukkan gibi yerde borca batarak devam mi?
Bosanacagini dusunmuyorum sizin iliskinizin dinamigide bu bazi iliskiler boyle kavga gurultu sinir harbi biraz ayrilik belki sonra tekrar ya ondan ya senden atakla basa donus is olayini toparlasa belki toparlanacaksiniz ama cok inatti maasli falan bir ise girse sorununuz kalacagini dusunmuyorum ben

Insallah en kisa zamanda cocugunuz olur, sevindim mutlu olmaniza. Ben (tabi suanki ruh halimle) hic evlenmiycemi dusunuyorum. Herkesi esimin iyi huylariyla kiyasliycami dusunuyorum. Bide salak gibi kucuk yasta basladigim icin omrumun yarisi esimle gecti su ana kadar
Genellikle her boşanan kadının düşündüğü şeyler bunlar:) yani anormal bir durum yok, hiçbir ayrılık kolay değildir üstelik çok seneler birliktelik yaşamışsınız ayrılması çok zor olacaktır, ve en sonunda yeniden doğmuş gibi hafifleyeceksiniz..
Bende eşimi seviyordum boşanma kararını çok zor aldım, ama şuan oh be iyiki diyorum hâlâ daha eşim için üzülürüm ona acırım, çünkü destekcisi yoktur yalnızdır ve barışmak için çaba gösterip duruyor ama duygusallıpıma yenilmemem lazım...
Çünkü artık ondan soğudum ve istemiyorum... sizde öyle olacaksınız gelecekteki güzel günlere odaklanın:KK36:

Canım ben de boşanıyorum, benim evliliğim ise tamamen saçmalıklar ötesi, şuan bile telefonum dinleniyor mu dinlenmiyor mu onun peşindeyim, adam beni nasıl paranoyak yaptıysa artık işte mutsuz evliliklerin kadınlarda yarattığı genel travma bu, bak hiçbir şey kolay olmayacak ama dayanmalısın, dayanmalıyız, kadın olmak çok zor bi eylem çocuk var mı ? Ben onu merak ettim allah yardımcın olsun, bundan sonraki hayatın da inş hep mutlu yaşarsın..
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım...

İs konusunu ne yapti senin esin rahati icin hala o dukkan gibi yerde borca batarak devam mi?
Bosanacagini dusunmuyorum sizin iliskinizin dinamigide bu bazi iliskiler boyle kavga gurultu sinir harbi biraz ayrilik belki sonra tekrar ya ondan ya senden atakla basa donus is olayini toparlasa belki toparlanacaksiniz ama cok inatti maasli falan bir ise girse sorununuz kalacagini dusunmuyorum ben
Is konusu duzelmeye baslamisti, borclarini oduyordu yavas yavas. Ama yine sinirini ziplatacak bisey oldu ve yine bosanacaz demeye basladi

Genellikle her boşanan kadının düşündüğü şeyler bunlar:) yani anormal bir durum yok, hiçbir ayrılık kolay değildir üstelik çok seneler birliktelik yaşamışsınız ayrılması çok zor olacaktır, ve en sonunda yeniden doğmuş gibi hafifleyeceksiniz..
Bende eşimi seviyordum boşanma kararını çok zor aldım, ama şuan oh be iyiki diyorum hâlâ daha eşim için üzülürüm ona acırım, çünkü destekcisi yoktur yalnızdır ve barışmak için çaba gösterip duruyor ama duygusallıpıma yenilmemem lazım...
Çünkü artık ondan soğudum ve istemiyorum... sizde öyle olacaksınız gelecekteki güzel günlere odaklanın:KK36:
Daha iki gun oncesine kadar iyiydim. Hala ayni evdeyiz diyemi boyle oluyo acaba. Beraber yatmiyoruz ama gunduz goruyorum evde kendisini. Keske boyle olmasaydi keske eskiso gibi mutlu olsaydik diyorum:( yuvamizi keske boyle yipratmasaydi:( cok uzgunum surekli agliyorum. Onunla konusurken uzuldugumu hic belli etmiyorum ve benimde onu istemedigimi soyluyorum surekli. Ama icim aciyor oyle davranirken ona. Anneside sey demis, ben ondan vazgecim diye bana oyle kotu davranmis. Iyilikle deseymis ben ayrilmazmisim. Bensiz yasiyamazmis ama kararindands vazgecmiycekmis. Banada ben seni kaybetmisim, artik bu hayattan bisey beklemiyom dedi

Daha iki gun oncesine kadar iyiydim. Hala ayni evdeyiz diyemi boyle oluyo acaba. Beraber yatmiyoruz ama gunduz goruyorum evde kendisini. Keske boyle olmasaydi keske eskiso gibi mutlu olsaydik diyorum:KK43: yuvamizi keske boyle yipratmasaydi:KK43: cok uzgunum surekli agliyorum. Onunla konusurken uzuldugumu hic belli etmiyorum ve benimde onu istemedigimi soyluyorum surekli. Ama icim aciyor oyle davranirken ona. Anneside sey demis, ben ondan vazgecim diye bana oyle kotu davranmis. Iyilikle deseymis ben ayrilmazmisim. Bensiz yasiyamazmis ama kararindands vazgecmiycekmis. Banada ben seni kaybetmisim, artik bu hayattan bisey beklemiyom dedi
Canım eşin senin onu sevmediğini falanmı düşünüyor acaba? Neden ondan kolay vazgeçebilmen için sana kötü davranmış olsun ki, madem seni seviyor, sensiz mahvolurmuş biraz çaba gösterse ya...
Aranızda sanki yanlış anlaşılmalar var gibi gözüküyor, karşılıklı güzelce oturup içinizden geldiği gibi rahatöa neler düşünüp hissettiklerinizi konuşun birbirinizden beklentilerini konuşun ve öyle boşanmaya karar verin, sonra çok pişmanlıklar yaşarsınız...
Müsaitsen biraz konuşabilirmiyiz deyip, karşılıklu mutlaka konuşun en azından içinizde uhde kalmaz keşke demezsiniz...

Back
X