Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
7 seneden sonra 1,5 yıl içinde ne değişiyor bu kadar? Gerçekten merak ettim. Tabi size kötü günlerinizi hatırlatmak istemem ama 7 yıl adamın ciğerini bilirsin ya?
4yıllık evlıyım 9aylık bır kızım var ama hıcbır sorumluluk almayan bır adamla daha fazla evlı kalıp kızımı mutsu bır evlılık ıcınde mutçtsuz bır evde buyutmemek ıcın bosanmayı dusunuyorum. Bosanırken yasal haklarınız neler oldu ve sonra pısmanlık duydugunuz oluyormu
Anlaşmalı boşandım, protokolü kendim hazırladım (hukukçuyum) o yüzden kendimce hakkım olduğunu düşündüğüm herşeyi fazlasıyla aldım. Evde bebekle tek olmanın getirdiği zorluklar dışında çok zor olmadı ve açıkçası pişman da olmadım. Benim kızım 7 aylıktı evleri ayırdığımızda, 10 aylıktı boşandığımızda. Epeyce zor oldu bakımını tek üstlenmek (yardımcım yok annem de kanser olan babama bakıyordu o dönem) ama zamanla herşey kolaylaştı, kızımla iki kişilik bir düzen ve tempo tutturduk
Canım allah yardımcın olsun bende 3 yıl konusup,1 sene nişanlı kalıp,11 ay da boşandık,boşanalı 2 ay oldu ve iyiki diyorum,gitgide igrençleşiyorlar çünkü,umudun yoksa degerini bilmeyen her defasında kapıyı gösteren adama minnet etmem de etmede,hayat senin ve hayat kısa...