Boşanıyorum.

white moon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
865
898
103
Mrblar. Benim önceki konularımı bilenler biliyor. Eşim le son bir ayda iki defa büyük kavga ettik. Ailevi sebepler filan. En son dün akşam. Adamın öfke kontrolü yok. Konu söyle başladı. Babam suan yalnız evinde. Keske bize gelme imkanı olsaydi dedim. 73 yasında babam. O da benim iznim olmadan gelemez dedi. Suan kv de de biz de . Ben de tabi yalnız gelmesi uygun olmaz. İçimden öyle geçirdim dedim. Ben de sen annen bizde kalıyorsun sen benden izin alıyor musun dedim. Tartışma büyüdü. İtişme kalkışmalar oldu. Ben de ayrı yattım. Pazartesi dava açılacak. Maddi olarak zorlanacağım tabi. Çalışıyorum maaşım da iyi. Ama oturduğumuz ev icin kredi ödüyorduk. Hersey sil basran Alicam. Ev satılacak mecburen. Oğlum da 9 yasında . Bana verir mi ki hakim. Bunun Bı tane raporu var. Sizoid kişilik bozukluğu diye. Bir de çok sinirli. İyi bir avukat bulmam lazım sanırım. Buraya yazmam saki amaç kimse YÖK anlatacağım. Sizlerle paylaşabiliyorum

Allah yar ve yardımcın olsun canım bence velayeti sana verirler zaten çalışıyomuşsun maddi imkanı göz önünde bulundururlar ve rapou sunarsan direk sende evladın,

Diğer konularınızada baktım yorum yapmadan .Bence arkadaşım kesinlikle ayrılmalısın doğru bir karar veriyorsun.sağlıklı bir evlat yetiştirmek istiyorsan eğer mutlu anne mutlu çocuk diye boşa dememişler.Konularının bir çoğunda haklı buldum.Allah yar ve yardımcın olsun..inşallah herşey gönlünce olur

Teşekkürler. İns hakkımda hayırlısı olsun. Oğlumuzda alırım ins. Onun yıpranmasını istemem.

Oglunuz 9 yasinda oldugu icin onunda görüşünü alirlar tabi sosyal hizmetler her ikinizlede görüşür ekonomik durum vs bunlara bakarlar

Bencil adammış kendi annesi gelince sorun olmuyor da sizin babanız gelince ipler kopuyor. Madem ailenizi kabul etmeyecekti niye evlendi o zaman. İnşallah çocuğunuzu size verirler. Maaşınız da varmış ne güzel gecinirsiniz. Bol şans.

aman çekilmez bi adammış ya okudum ben de eski konuları. boşan gitsin, maaşın da iyiymiş. babanı da yanına alırsın, yoldaş olur.
Babam gelmez yanıma. Annem le kalıyorlar. Suan annem iki haftalığına ablama gitti. Sebep hem aileler hem de bunun sinir li tavırları. Annesi yanında ya kendini kanıtlamaya çalışıyor. Hakaretler filan. Sevgi saygı kalmadı zaten

Şizofrense direk çocuğu size verirler

Ablam avukat sağlık bakanlığında çalışıyor ona sordum şimdi eger akli bir sağlık problemi varsa çocuğu kesin size verirlermis ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…