boşanıyorum

Sizi seviyorsa kiskancliklari gostermelik bisey ya da takinti mi. Seven kiskanir cunku. Sevmedigine eminseniz bosanmak icin yeterli bi sebep tabi ki.
Bende bunu anlamıyorum. Çok kıskanç herkesten herşeyden kıskanıyor ama boşanalım dediğinde ve benim kabul ettiğimdeki yüz ifadesini görseniz şaşarsınız resmen ağzı kulaklarına vardı. Neden böyle yapıyor sevse neden öylece gitmemi gülerek seyreder.

Saçma ama evlenmemi istemiyor. Kalmamı istiyor ama karı kocalık ilişkisi istemiyor. Ne yapayım kafayı yicem.

Sizinki sevgi degil alışkanlık bence. Bir süre ayrı kalıp kafanızı dinleyin. Salim kafa ile düşünün. Bence eşinde bu durumdan hoşnut degil öyle görünmeye calısıyordur. Bundan sonrası umarım senin için daha iyi olur.b
Benimki sevgi. Keşke bir görseniz. Onu nasıl bir aşkla sevdim. Ama doğumdan sonra ne ben onun sevdiği kadındım ne de o benim sevdiğim adam. Hep yitirdiğimi sandım sevgimi ama yiten tek şey saygıymış. Onu birgün görmesem yada eve geç gelse şuan bile saatlerce bekleyebilirim. Onsuzluğu hayal bile edemiyorum. Onun beni sevmesini bana sarılmasını seviyorum herşeyini. Yüzüne bakınca mutlu olurdum. Hala öylr bazen anlamsızca yüzüne bakıp gülümserdim. Ama saygıma ne oldu bilmiyorum. Onu nasıl kaybettim aklım almıyor.

Bende bunu anlamıyorum. Çok kıskanç herkesten herşeyden kıskanıyor ama boşanalım dediğinde ve benim kabul ettiğimdeki yüz ifadesini görseniz şaşarsınız resmen ağzı kulaklarına vardı. Neden böyle yapıyor sevse neden öylece gitmemi gülerek seyreder.

Saçma ama evlenmemi istemiyor. Kalmamı istiyor ama karı kocalık ilişkisi istemiyor. Ne yapayım kafayı yicem.
Sevgi yetmiyor malesef. O halde boşanma kararıyla en doğrusunu yapmışsınız. Anlayabiliyorum sizi çok zor rabbim kolaylaştırsın.

2 buçk yıllık evliyim. Bir oğlum var sekiz aylık. Birbirimizi çok severek evlendik. Allah aşkı kahretsin. Gözümü kör etmiş. Eşim kötü bir insan değil hatta tam aksine iyi bir insan. Ama biz yapamadık. Çok zıt karakterleriz. Ev işlerine yardım eder çoçuğumuzla ilgilenir. Ama kıskamç. Çok kıskanç. Hayatı zehir edecek derecede kıskanç.

Yapım gereği çabuk parlar yıkar dökerim ama pişman olurum. Eşimde çok sinirlidir. Olmadı denedik olduramadık. Çocuk olana kadar çok mutluydum. Ama sekiz aydır 1 gün olmazsa 2. gün kavga. Biktım artık. Nefret ediyorum hayattan. Yıllarca ailem denen mahluklardan çektim. Üvey anne dayaklari yedim. Ac kaldım. Yurtlara atıldım. Mecbur sokakta kaldım evlendim. Sevdiğimi sandım. Bana sahip çıktı kul köle olurum dedim. Ama yapamadım. Bana bunca iyilik bile yapmış olsa yaptiğı bir kötülüğü silemedim. O 10 adım attıysa ben iki adımı zor gittim

Yarın adliyeye gidicez. Anlaşmali boşanma ne kadar sürer. Şuan işim yok ama ev tutacak iş bulacak ve çocuguma bakicı bulacak kadar maddi imkanim var beni idare eder. Arkamda kimsem yok. Lanet olsun. Şu hayatta hep aci çektim.

Anlaşmalı boşanma ne kadar sürer? Mal paylasımı velayet her konuda anlaştık. Ama eş kişisinin tek şarti evlenmemem çocugun velayeti gecicek ona kabul etmeli miyim?

Bebeğim hasta şuan cevap veremesemde gece hepinize tek tek yazıcam herkesten allah razı olsun.
Evlenmemeyi kesinlikle kabul etmeyin.. bosanırken bile kıskanclık kendisi iki gün sonrs evlenicek siz kendinizi yalnız bi hayats mahkum edersiniz. Hayatta karsınıza ne çıkacagı belli mi? Belki asık olup seveceksınız birini ozaman nolucak?

Eşinizin aşırı kıskançlığı eve gelen misafire tepkisi ve boşanıyor diye mutlu olması benim kafamda başka biri mi var sorusunu aklıma getirdi. Sizi üzmek istemem ama bunu da gözardı etmeyin. Kişi kendinden bilir işi. Normalde seviyorum çok kıskancım diyen insanlar kolay kolay vazgeçmiyor. Ama eşiniz boşanmak için can atıyor anladığım kadarıyla. Size sunduğu şart cok saçma. Kendi hayatını yaşayacak ama siz evlenmeyeceksiniz. Oh ne güzel dünya. Insallah her şey sizin istediginiz gibi olur.

Sanırım ıletısım kurmayı bılmeyen sızsınız
Umarım bosanmamıssınızdır

Anlaşmalı boşandım, 50 gün içinde 2 mahkemeye çıktık. 2. de bitti.

Evlenmemeyi kesinlikle kabul etmeyin.. bosanırken bile kıskanclık kendisi iki gün sonrs evlenicek siz kendinizi yalnız bi hayats mahkum edersiniz. Hayatta karsınıza ne çıkacagı belli mi? Belki asık olup seveceksınız birini ozaman nolucak?
o evlenirse evlenebilirmisim

Eşinizin aşırı kıskançlığı eve gelen misafire tepkisi ve boşanıyor diye mutlu olması benim kafamda başka biri mi var sorusunu aklıma getirdi. Sizi üzmek istemem ama bunu da gözardı etmeyin. Kişi kendinden bilir işi. Normalde seviyorum çok kıskancım diyen insanlar kolay kolay vazgeçmiyor. Ama eşiniz boşanmak için can atıyor anladığım kadarıyla. Size sunduğu şart cok saçma. Kendi hayatını yaşayacak ama siz evlenmeyeceksiniz. Oh ne güzel dünya. Insallah her şey sizin istediginiz gibi olur.
hayatında biri yok buna eminim. Dün gece ağlamış beni uyandırdı. Gitmezsin demi bırakmazsın beni dedi. Bende gidicem artık yeter sürekli iftira atıyorsun insan namusuna dil uzatırmı bu sana da hakarettir dedim. Kıskanıyorum ne yapayım elimde değil söz düzelicem tekrar gidelim terapiye psikiyatriste çocuğum için affet beni. Bak bir daha böyle birşey olursa söz evi arabayı tüm herşeyi sana bırakıcam tek kuruş almicam krediyide ödicem ama affet ne olur dedi.

Sabah adliyede görüşürüz dedim. Bugün telefonu kapatmış sözde davayı o açacaktı. Oğlum çok hasta ateşi var grip olmuş hiç durmuyor. Keza bende nezle olmuşum kemiklerim ağrıyor. Yinede bindim gittim adliyeye. Gel konuşalım dedi. önünde bekliyormuş.

Çay bahçesine oturduk. Ağladı sözler verdi randevu almış öğleden sonraya hem çift terapisi yarın sabahta kendi için psikiyatri randevusu. Oğluma bak sende anne baba ayrı büyüdün inat etme. Haklısın ama çok seviyorum söz her istediğini giy her yere git bir daha sana iğrenç yakıştırmalar yapmicam dedi. Bir dilekçe imzalamış boşanma halinde ev araba ve bir arsayı eşime devrediyorum maddi konuda hiçbir talebim yoktur yazmış. Bana tapuya gidelim sana devredeyim herşeyi nolur gitme dedi.

Ben para için onunla kalmadığımı onu sevdiğimi dün ki halini gülüp eğlenişini kurtuluyorum diyişini unutup devam edemem dedim. Oda onlar seni kızdırmak içindi seni seviyorum bana bunu yapma dedi.

Şimdiye kadar eşim verdiği her sözü tuttu. Tanısın tanımasın. Kendi esnaf gelenleri hiç boş çevirmedi kusurlu mal satmadıda almadıda. Adaletine güveniyorum. Ama söz konusu kıskançlık bir insan bu huydan nasıl vazgeçebilir? Geçebilir mi?

Terapiye gitmeyi kabul ettim. Yarında seninle gelicem sadece 1 ayın var kendine geldin geldin gelmezsen ben yokum dedim. Sizce vazgeçneli miyim? Gidip davayı açayım mı?

bu kadar kıskanç adam karısını boşamaz ,
evet boşamazmış. Af diliyor çok pişmanmış. Gidebileceğime ihtimal vermemiş. O bensiz ben onsuz yapamazmışım. Bir daga tekrar etmicekmiş. Terapileri aksatmıcakmış. bla bla bla salak kafam şans verdim bende hata ettim sanırım.

evet boşamazmış. Af diliyor çok pişmanmış. Gidebileceğime ihtimal vermemiş. O bensiz ben onsuz yapamazmışım. Bir daga tekrar etmicekmiş. Terapileri aksatmıcakmış. bla bla bla salak kafam şans verdim bende hata ettim sanırım.
Şans verdiyseniz olumlu düşünmeye çalışın, madem tedaviyi de kabul etti sizde yapıcı olun bu süreçte. Umarım tekrarı olmaz, herşey düzelir.

Konuştuk defalarca kal gitme ama benden sevgi bekleme birlikte olmam seninle sadece çocuğumuza anne baba oluruz diyor. Bende bunu kabul edemiyorum ne demem birlikte olmamak. Evet cinsellik mi yuva kurtarmak mı saçma belki ama cinsellik olmadan olmaz malesef kabul edemem. Ne benden vazgeçiyor ne de katı kurallarında.
Bu adam aptal gerçekten

hayatında biri yok buna eminim. Dün gece ağlamış beni uyandırdı. Gitmezsin demi bırakmazsın beni dedi. Bende gidicem artık yeter sürekli iftira atıyorsun insan namusuna dil uzatırmı bu sana da hakarettir dedim. Kıskanıyorum ne yapayım elimde değil söz düzelicem tekrar gidelim terapiye psikiyatriste çocuğum için affet beni. Bak bir daha böyle birşey olursa söz evi arabayı tüm herşeyi sana bırakıcam tek kuruş almicam krediyide ödicem ama affet ne olur dedi.

Sabah adliyede görüşürüz dedim. Bugün telefonu kapatmış sözde davayı o açacaktı. Oğlum çok hasta ateşi var grip olmuş hiç durmuyor. Keza bende nezle olmuşum kemiklerim ağrıyor. Yinede bindim gittim adliyeye. Gel konuşalım dedi. önünde bekliyormuş.

Çay bahçesine oturduk. Ağladı sözler verdi randevu almış öğleden sonraya hem çift terapisi yarın sabahta kendi için psikiyatri randevusu. Oğluma bak sende anne baba ayrı büyüdün inat etme. Haklısın ama çok seviyorum söz her istediğini giy her yere git bir daha sana iğrenç yakıştırmalar yapmicam dedi. Bir dilekçe imzalamış boşanma halinde ev araba ve bir arsayı eşime devrediyorum maddi konuda hiçbir talebim yoktur yazmış. Bana tapuya gidelim sana devredeyim herşeyi nolur gitme dedi.

Ben para için onunla kalmadığımı onu sevdiğimi dün ki halini gülüp eğlenişini kurtuluyorum diyişini unutup devam edemem dedim. Oda onlar seni kızdırmak içindi seni seviyorum bana bunu yapma dedi.

Şimdiye kadar eşim verdiği her sözü tuttu. Tanısın tanımasın. Kendi esnaf gelenleri hiç boş çevirmedi kusurlu mal satmadıda almadıda. Adaletine güveniyorum. Ama söz konusu kıskançlık bir insan bu huydan nasıl vazgeçebilir? Geçebilir mi?

Terapiye gitmeyi kabul ettim. Yarında seninle gelicem sadece 1 ayın var kendine geldin geldin gelmezsen ben yokum dedim. Sizce vazgeçneli miyim? Gidip davayı açayım mı?

Yahu ne kadar güzel adam bir şans daha istiyor. Bunu hak ediyor. Kıskançlığı aşarsanız biraz herşey düzelecek gibi.

Ancak burada sizin de kendinizde düzeltmeniz gereken şeyler olacaktır muhakkak. Onları da bulun ve düzeltin.

Sen de bu adami seviyorsun hic sans vermeden biraksan yarin bir gun vicdanin askin pesini birakmaz.Esinin kiskancligi asiri olabilir haklisin tedavi olmayi kabul etmis.Sende hatalarin olabilecegini kabul et ve birlikte destek alarak bu durumu asin.

Bak hala inat pesindesin.Yapma bunu kendine.

Adama tamam dediyseniz içinizden pazarlık yapmayın artık. İki taraf da samimi olursa evlilik düzelir yoksa boşuna zaman harcamayın.

Back
X