Boşanıyorum..

Kesin ayrılmaya karar verdiyseniz bence de aldırın. Masum olabilir günahsız olabilir ama daha anne karnındayken anne babası ayrılıcak doğduğu ortam pek sağlıklı olmıycak ve ömür boyu görmek istemediğiniz bir adamla sürekli görüşmenize ortam hazırlıycak bu bebek. Bence de aldırın. Sonra sizi hak eden bi eş bulduğunuzda hayatınızı baştan kurarsınız yoksa bu adamı ömür boyu görmeye mecbur kalırsınız.

Yarın jinekologtan randevu aldım cocugu aldırıp dava acıcam asla geri dönmiycem işin sonu ölüm dahi olsa
Hayırlı olsun.
Bence de boşanın.
O eş ve ailesi ile yaşanmaz.
Ama hamilelik kararı çok kişisel bir karar.
Kimsenin size vicdan yaptırıp yönlendirmesine izin vermeyin.
Eğer doğurmak istiyorsanız doğurun.
Aldırmak istiyorsanız aldırın.
Doğurunca kimse sizin çocuğunuza bakmayacak sizden başka. Buradan yorum yazmak en kolayı.
Aynı şekilde aldırın diyenlerde eğer ki pişman olursanız bunun acısını sizinle çekmezler.
Kendiniz karar verin.
Buradaki üyelerin dolduruşuna gelmeyin.
Ama doğurmayı seçerseniz büyük ihtimal çocuğunuzun baba ile çok iletişimi olmayacak gibi.
Sizde iki kişilik sorumluluk olacak.Bunu da düşünün.
Sakin sakin bir süre kendi halinize kalıp düşünün.
Öyle karar verin..

Son düzenleme:
Ahh kuzucugum hayatında herşey çok iyiyken neden o güzel mesleğine başlamadan böyle bir ailenin içine kendini attın.Suan çalışıyor olsaydın inan herşey çok farklı olurdu.Hakkinda hayırlısı olsun ama o bebeğe kıyma belki dış gebeliktir ama sen o günaha girme sonra vicdan azabı çekersin.

Ahh kuzucugum hayatında herşey çok iyiyken neden o güzel mesleğine başlamadan böyle bir ailenin içine kendini attın.Suan çalışıyor olsaydın inan herşey çok farklı olurdu.Hakkinda hayırlısı olsun ama o bebeğe kıyma belki dış gebeliktir ama sen o günaha girme sonra vicdan azabı çekersin.
O kadar yorgunum ki gidicek yerim yok o kadar acıyor ki canım bunu kendime nasıl yaptım eşim için annemi karşıma aldım o beni de bebeği de onlara tercih etmedi

Ben aldırıp aldırmamanız konusunda size şunu yapın diyemem. Ama daha bebeğin kalbi oluşmadı aldırabilirsin diyenlere şaşıyorum. Belki kalbi oluşmadı ama sonuçta bir canlı! Zaten canlı olmasa gelişip kalbi de oluşmazdı. Kendi kendine müdahale edilmeden düşerdi. Bir canlıya kıymak benim adıma hem günahtır hemde insanlık suçudur. Babanızın arkanızda durmamasına, eşinizin bu denli kör kalmasının bedelini suçsuz bir günahsız ödememeli. Babanız sizden, siz bebeğinizden vazgeçmişsiniz. Umarım hakkınızda hayırlı olan olur.

Bugun tek bir kelime daha ederse gidicem buralardan hepsini bırakıp
Sakin ve planlı davranın ama. İş başvurularında bulunun, toparlayana kadar yanında kalabileceğiniz bir arkadaş ayarlayın ya da ucuz, idare etmelik bir yer bulun. Gebeliği sonlandırmaktan eminseniz doktor ayarlayın. Üzüntünüze odaklanıp hayatınızın çıkmaza girmesini beklemeyin.

Bu süreçte herkes size bir şeyler söyleyecek. Önemli olan sizin ne hissettiğiniz. Çocuğu doğurmak da sizin tercihiniz olur doğurmamak da. Hayatı yaşayacak olan sizsiniz. Herkes kendince mantıklı olan tavsiyelerde bulunuyor o kadar.

Gebeliğin sonlandırılması ile ilgili etik tartışmaları hep oldu, olacak da. Mesele sizin nasıl baktığınız. O da bir can diye düşünüp kendinize hayatı zehir edecekseniz doğurun. Aksini düşünüyorsanız kahramanlık oynamaya gerek yok.

Bir gebelik yaşadım, öğrendiğim saniye aldırmaya karar vermiştim. Sağlıksız gebelikmiş zaten ama aksi olsa da fark etmeyecekti. Kendimi bir cana kıymış, cani biri gibi hissetmiyorum, sağlıklı olsaydı da hissetmezdim.

Mesele kimin ne yaşadığı değil, size gelen cevapların nasıl pencerelerden geldiğini anlamanız için yazıyorum. Ben buyum, elbette tavsiyelerim bu yönde olacak. Başkası farklı yerden bakacak. Mühim olan sizin kim olduğunuz, kimin bakış açısına yakınlık hissettiğiniz. Ajitasyonlara odaklanmayın. Kendinize dönüp gereken soruları sorun ona göre bir karar verin.

Son düzenleme:
Benimde bir günahım yoktu bebek yüzünden mecburum sanıyorlar köpek gibi oraya geri gidiceğimi düşünüyolar
Siz o evden çıkma umuduyla hamile kaldınız değil mi?

Düşüncesiz davranışlarınızın cezasını da sizinle can bulmaya çalışan bebeğiniz ödeyecek ne güzel.

Hayır istemeden hamile kalmış olsanız bir nebze anlayabilirim aldırmak isteyişinizi.

Bile bile hamile kal sonra aldır, bravo size.

Son düzenleme:
Daha önce ki konumda her şeyi anlattığım gibi şuan da anlatıyorum ki boşanıyorum.. Evimi değiştirmiyolar üstelik eş bozuntusu da çocugu da istersen aldır istersen de avukatı tutayım dedi. Annesiyle babasıyla kavga ettim bizi eşime para vermemekle tehdit ettiler. Çok büyük bir sorun var o da aynı köylü olduğumuz için kendi babamın boşanmaya karşı çıkması. Kendini öldür gitmiyorsan evine dedi..
Eşinize de ailesine asla güvenilmez. Çocuk olucak eve çıkıcaksınız diye sizi kandırdılar kandırdılar çocuk ortaya çıkınca döndüler çünkü sizi de oraya hapsedip ordakş ezik kadınlardan birine dönüştürebilceklerine inandılar. Nasıl olsa çocuk olcak nasıl olsa gidemez diye düşündüler. O eşin olcak adamın da sözüne inanma bi daha bence ayrıl daha yolun çok başındasın genceciksin. Kendine yakışmayan bir yerde kalmak sana mutsuzluktan başka bi şey vermez. Ha o baban olcak adama da de ki ben canlı mezardayım ama çok ölmemi istiyosan al sen öldür de. Size destek olucağına ettiği lafa bak!!

Çok şaşırmış durumdayım. Aile binasinda oturmaktan muzdariptiniz. Bir anda işler nasıl bu noktaya geldi? Hani kayinvalide ve kayınpeder iyiydi? Eşiniz neden size sahip çıkmıyor? Ustelik hamilesiniz . Aklımda deli sorular.

Çok şaşırmış durumdayım. Aile binasinda oturmaktan muzdariptiniz. Bir anda işler nasıl bu noktaya geldi? Hani kayinvalide ve kayınpeder iyiydi? Eşiniz neden size sahip çıkmıyor? Ustelik hamilesiniz . Aklımda deli sorular.
2 gündür yaşadığım olaylar üstüne kv de kp de eşim de beş para etmez babama sikayet edip olay çıkardılar ev tutmıycaz dediler terkettim gitmiycem dönmiycem cocuguda aldırıcam eşim olucak şerefsizde gelicek aldırmaya

Back
X