Boşanıyorum

Boşanmak istenilse suç istenilmese suç....

Yıllardır otomatiğe bağlamışlar gibi yada zorunluluğu varmiş gibi yalan söyleyen adamdan kurtulmak istemeyip de ne yapacaktı ?

Selam KK üyeleri lütfen bana akıl verin. 3 senelik evliyim ikiz bebeklerim var 1.5 yasında eşimle evliliğimizin basından beri maddi problemlerimiz var yanlıs giden işler esimin yanlısları vs konuyu uzatmak istemediğimden detaya inmiyorum ama 1 senedir benim ailemin yanında kalıyoruz. Benim eşim bana ve cocuklarına düşkün hep hos olmamızı isteyen yemekte trmizlike yardımcı bizi gezdiren istediklerimizi yapan bşr adam bu iyi yönleri ama cok yalan söylüyor herseye yalan söylüyor ruhuna işlemiş artık üstelik işi dolayısı ile hep sehir disinda yurtdısında sürekli gidip geliyor pek yanımızda olmuyor bunlar dolayısı ile bosanma kararı aldım ona söyledim oda istemediğini ama ben istiyorsam bosanayacagını söyledi daha önce cok bosanmaya kalktık ama her defasında beni ikna etti artık yoruldum nasıl istersen dedi. Esyalarını da alıp bugun evden gitti. Ama ben suan cok korkuyorum cocuklara tek basıma yetemiyorum çalısamıyorum iki bebegin kres masrafı anca bir maasım ediyor annem cocuklara bakamıyor cünkü hasta ve cocuklarım babalarına cok düşkünler bir yandan istiyorum bosanmayı ama cocuklara baktıkca vicdan azabı cekiyorum istemiyorum ben ne yapacagım ben adım atmak istemiyorum o düzelsin hatasını anlasın istiyorum ama oda hiç çaba göstermiyor cocuklar için adım atmalı vazgecmeli miyim yoksa bir süre beklemeli miyim yoksa direk bosanmalı mıyım?
Eşinizin düzeltmesi gereken durum nedir anlamadım ben. Hep iyi şeylerden bahsetmişsiniz

Yalanı sehir dısında idi iş için dönecegi gün aksam aradı araba bozuldu servise verdim yarın gelecegim dedi meger araba bozulmamıs patronu ona baska bir yere gitmesini söylemiş oda oraya gecmiş ertesi gün ben aradım yoldayım dedi 8 saat sonra tekrar aradım gelmeyince hala yoldayım diyo ya niye dogruyu söylemiyorsun dedim anladım bir yalan oldugunu sonra itiraf etti. O an aklına öyle söylemek gelmiş

Eğer ki aranızdaki bağ bu şekilde ise tedaviyi teklif etmelisiniz. Ve size neden yalan söylüyor çok eleştirel bir yapınız var, öfkeli veya müdahaleci misiniz vb..
Kurtarılamayacak bir şey yok. Ancaaak siz niye ailenizdesiniz eşimiz evi mi geçindiremiyor vb..
Bu konuları da çözebilirsiniz.

Back
X