Boşanıyorum

Boşanıyoruz zaten. Dik duramıyorum cunku depresyondayım. Mantikli düşünemiyorum karar bile alamıyorum. Sadece içimdeki ateşin sönmesini istiyorum. Aklımı geri istiyorum. Sağlıklı duygular yaşamak istiyorum. Gerçeği kabullenmek istiyorum. Kendime gelmek istiyorum.

Allah yardımcınız olsun demeye geldim her şey geçer sağlığınıza şükredin hep şükredin en güzel şeyler karşınıza çıkar inşallh

Ya ben mi kazmayım bilmiyorum ama adam malları da sana birakmis yeter ki yakasindan düş diye... aldatmış.... 7 seneniz ayrı geçmiş ortada evlilik yok aile yok, aldatma var, sen oturmuş dizindeki çocuk yarasına kadar seviyom ben bühühühüüü... arkadasim işin var maddi sikintin yok, önünde koca bir hayat var... tut evini keyfine gore yasa... ilerde mutlaka biri çıkar karşına... bu arada evini bir kediyle paylaşmayı gercekten ömürlük istiyorsan al, şimdi üzgünüm tekim bi kedim olsun deyip sonra da uğraşamayacaksam alma... amaaa evde bir kediden daha muhteşem olani iki kedi der giderim... insana verdiği huzur hicbir seyde yok

Adama cok suc bulamadim ben acikca soylemis bosanalim baskasi var diye.bir evlilik de tam anlamiyla yasanmamis hep uzakmissiniz.olan olmus yoluna bak

Geçmiş olsun. Mutluluğu başka bir insanda (eş, evlat) ararsak mutluluğumuz pamuk ipliğine bağlı olur. Kendi kendine ve kendi içinde mutlu olmalı insan. Dile kolay tabi. Rabbim hayırlısını versin.

Geçmiş olsun. Mutluluğu başka bir insanda (eş, evlat) ararsak mutluluğumuz pamuk ipliğine bağlı olur. Kendi kendine ve kendi içinde mutlu olmalı insan. Dile kolay tabi. Rabbim hayırlısını versin.

desem ki hayat yolunda yalnız birşeyler yapmaktan korkuyorsunuz zaten görev nedeniyle hep yalnız kalmışsınız. anlıyorum eşinizi sevmişsiniz ve ne yaparsa yapsın o sevgi sönmemiş ama aldatan adam bile dik durup "kendine saygın yok mu seni istemiyorum" demiş. yani o karaktersizlikte biri size resmen karakter dersi vermeye kalkmış. gerçekten bu bile fayda etmiyor mu toparlamaya.

demek 7 sene diz dize olsanız kendinizi sarayburnundan atacaktınız..

etrafımızda her zaman bizim isteyip sahip olamadıklarımıza sahip olmuş kişiler var. ben de evlenmek istiyorum, tüm arkadaşlarım evlendi ne yapayım her gördüğümde kendimi mok gibi hissedip moralimi mi bozayım ?

anneannem 87 yaşındayken 57 yaşındaki kızını kaybetti. kardeşlerinin çocukları sağ ve sürekli görüşüyorlar. ne yapsın benimki öldü onlarınki yaşıyor diye kendini mi paralasın ?

tamam boşanmak da zor iş ama hayatta ondan daha büyük dertler var. güzel şeyleri görüp ben yaşayamadım diye üzülmek yerine sizin sahip olduklarınıza şükredecek zorluklar yaşayanlarla zaman geçirin biraz. o zaman acınız hafifler.

Rabbim yardımcın olsun .Yüzünü güldürsün. Senin duyguların bitmemiş. O yüzden canının bu kadar yanması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…