Eski konum
Merhaba hanımlar. Çalışan bir kadınım . 1,5 aylık evliyim. Eşimle 2. haftamızdan beri ailesi konusunda tartısıyoruz . Annesi sürekli çagırıyor eşim annesinden gelmez oldu sürekli orda olmak istiyor hatta orda yatıya kalmak istiyor. Bu arada yakın oturuyoruz kalmamiza gerek yok dedim diye 3 gun...
www.kadinlarkulubu.com
Hanimlar boşanma karari aldim ancak çirkinleşmiş durumda. Yaptigi şeylerin ispati yok sadece benim söylemim var ortada . Ve kendi de beni aradi yaptigi her seyi telefonda inkar etti telefonunda arama kaydedici var kayit aldi belli ki . Kendini evden kovdugumu o yüzden annesinde kaldigini söyledi. Hastalandigimi yalniz biraktigini da inkar etti yaptigi her seyi inkar etti ve yalan söyluyorsun delilin var mi dedi. Delilim olmadigini yalan soyledigimi kanitlayamayacagimi söyledi. Ailem şahit dedim ailen tabi ki seni koruyacak mahkemeyi buna inandiramazsin diyor. Avukatla gorusmedim henüz. Kendimi toparlamaya calisiyorum. Çirkinlesecegini tahmin etmistim zaten. Yardimci olacak var mi surec nasil gidecek. Aramalarina cevap vermiyorum arayip duruyor şu an. Ve aslı olmayan beni suçlayan mesajlar atiyor.
Altinlari alip gidecegim demişim babami arayip altinlar bizim diyorlarmis annesi eve gelecekmis altinlari almaya kendi izin vermemiş. Altin lafi bile yoktu konuşmamizda. Ben bir sey istemiyorum boşanalım yeter dedim. Delirecegim.