Boşaniyorum

Sunulur diyen var sunulmaz diyen var. Hayir ben aldim demedim. Ama ortada yuzuk disinda altin yok zaten bu o da benim aldigimi idda ediyor nasil olacak.

Kim diyor sunulur diye? Nerede şimdi bu altınlar kayınvalidenizin evinde mi yoksa bozdurdular mı bilginiz veya tahmininiz var mı? Bozdurduysa hesap dökümünden anlaşılır hemen. Bir yakınım kuyumcunun kamera görüntülerini delil sunmuştu. İspat yok ortada anca iddia eder kanıtlayanız. Sizin gözünüzü korkutmuşlar ama boş yapıyorlar siz yarın ilk iş avukat tutun kendinize. Böyle forum sitelerinden olacak iş değil dava sürecine tam hakim bir avukatınız olsun.

En başında demıstım ben sana canımmesajları sakla çok onemlı diye.Senın agzından onun iddealarının onayı verıldımı.Konuşaun konussun dursun.

Eski konum

Hanimlar boşanma karari aldim ancak çirkinleşmiş durumda. Yaptigi şeylerin ispati yok sadece benim söylemim var ortada . Ve kendi de beni aradi yaptigi her seyi telefonda inkar etti telefonunda arama kaydedici var kayit aldi belli ki . Kendini evden kovdugumu o yüzden annesinde kaldigini söyledi. Hastalandigimi yalniz biraktigini da inkar etti yaptigi her seyi inkar etti ve yalan söyluyorsun delilin var mi dedi. Delilim olmadigini yalan soyledigimi kanitlayamayacagimi söyledi. Ailem şahit dedim ailen tabi ki seni koruyacak mahkemeyi buna inandiramazsin diyor. Avukatla gorusmedim henüz. Kendimi toparlamaya calisiyorum. Çirkinlesecegini tahmin etmistim zaten. Yardimci olacak var mi surec nasil gidecek. Aramalarina cevap vermiyorum arayip duruyor şu an. Ve aslı olmayan beni suçlayan mesajlar atiyor.

Altinlari alip gidecegim demişim babami arayip altinlar bizim diyorlarmis annesi eve gelecekmis altinlari almaya kendi izin vermemiş. Altin lafi bile yoktu konuşmamizda. Ben bir sey istemiyorum boşanalım yeter dedim. Delirecegim.
Size mesajlar atıp sizden cevap almayarak kendisini ben böyle dedim, cevap vermedi bak gördünüz mü ben haklıyım demeye getiriyor. Avukatla konuşup kendinizi haklasan, iftira ağma, yalan söylüyorsun benim altınlarımı sen benden habersiz kullandın. Vs vs neden bana bu yalanları yazıyorsun gibisinden uyanmadığınızı düşündürecek ama haklı olduğunu ifade ettiğiniz şeyler yazın. Mutlaka bilinçli yapılan bir hareket.

Bu uyanık bir avukata gitti herhalde, kendi aklınca sizin konuşmaları manipüle edip altınları, para vs isterseniz diye kanunen sizin hakkınız olduğu için ve bu eğer sizin isteğiniz dışında olduğu için geriye yönelik ödemek zorunda. Bunu öğrenmiş hırbo size böyle mesajlar atıp sizi küfrettirecek, siz cevap vermezseniz de onayladı diyecek. Sakın telefonla konuşmayın, mesajları da avukatla yazın.

Kim diyor sunulur diye? Nerede şimdi bu altınlar kayınvalidenizin evinde mi yoksa bozdurdular mı bilginiz veya tahmininiz var mı? Bozdurduysa hesap dökümünden anlaşılır hemen. Bir yakınım kuyumcunun kamera görüntülerini delil sunmuştu. İspat yok ortada anca iddia eder kanıtlayanız. Sizin gözünüzü korkutmuşlar ama boş yapıyorlar siz yarın ilk iş avukat tutun kendinize. Böyle forum sitelerinden olacak iş değil dava sürecine tam hakim bir avukatınız olsun.
Altinlari bozdurdu taksitlerini dugun borclarini ödedi araba aldi. Dügünde biriken parayi ailesi almisti zaten bize 4 bin TL verdiler sadece. 3 tane yüzük kaldi bende ama altinlarin bende oldugunu idda ediyor. Kimseye söyleme altinlarini almiş demesinler diye gurur yapmisti beyefendi ben de söylemedim gurur yapti diye. Simdi benim üstüme kaldi bendeymiş . Yok ki altin falan alyanslar , bir de tek taş 3 yuzuk var sadece.

En başında demıstım ben sana canımmesajları sakla çok onemlı diye.Senın agzından onun iddealarının onayı verıldımı.Konuşaun konussun dursun.
Hakliymişsin canim boşanmaya gelince iş , çirkinleştiler iyice. Zaten belliydi. Kadin da altin derdine düşmüş terbiyesiz gelip altinlari alacakmiş utanmaz.

Size mesajlar atıp sizden cevap almayarak kendisini ben böyle dedim, cevap vermedi bak gördünüz mü ben haklıyım demeye getiriyor. Avukatla konuşup kendinizi haklasan, iftira ağma, yalan söylüyorsun benim altınlarımı sen benden habersiz kullandın. Vs vs neden bana bu yalanları yazıyorsun gibisinden uyanmadığınızı düşündürecek ama haklı olduğunu ifade ettiğiniz şeyler yazın. Mutlaka bilinçli yapılan bir hareket.
Her seyi kasten yapiyor . Kusurlu oldugu her şeyi inkar etti. Annesinde kaldigini herkes görüyor ya bir onu inkar edemedi yalana başvurdu güya ben evden kovmuşum o yüzden annesinde kaliyormuş. Bir de bana yalanci iftiraci diyor.

Her seyi kasten yapiyor . Kusurlu oldugu her şeyi inkar etti. Annesinde kaldigini herkes görüyor ya bir onu inkar edemedi yalana başvurdu güya ben evden kovmuşum o yüzden annesinde kaliyormuş. Bir de bana yalanci iftiraci diyor.
Acaba ailesine de altınları bozdurduğunu korkusundan söyleyemiyor olabilir mi sizin üstünüze yıkıyor aman diyim dikkatli olun açmayın telefonlarını iftira yalan herşey var bir avukat bulun ve öyle devam edin çok şükür çocuğunuz yok ona dua edin gerçi annesinde durmaktan sizinle birliktelik yaşamaya fırsat yokmuş ki pislik herşeyde vardır bir hayır iyi ki yok en azından çocuk için onunla bir ömür irtibat halinde olmak zorunda kalmayacaksınız

Allah bildiği gibi yapsın böylelerini yaa.Bana da öyle mesaj yazmıştı eşim olucak insan.Bilezikleri ondan habersiz satmışım güya delil yapacak.İspat etsin o zaman.Ben bütün haklarımdan feragat edicem.Allahtan korkmaz kuldan utanmazlar.Valla 10 sayfa dilekçe yazdım a’dan z’ye kadar herşeyi.Herkes ne olduğunu öğrensin bilsin.Bana acımayana ben hiç acımam.

Acaba ailesine de altınları bozdurduğunu korkusundan söyleyemiyor olabilir mi sizin üstünüze yıkıyor aman diyim dikkatli olun açmayın telefonlarını iftira yalan herşey var bir avukat bulun ve öyle devam edin çok şükür çocuğunuz yok ona dua edin gerçi annesinde durmaktan sizinle birliktelik yaşamaya fırsat yokmuş ki pislik herşeyde vardır bir hayır iyi ki yok en azından çocuk için onunla bir ömür irtibat halinde olmak zorunda kalmayacaksınız
Her firsatta beni suçlamaya alişkin zaten o . Çok şukur cocuk yok . Insallah bir an önce kurtulurum

Allah bildiği gibi yapsın böylelerini yaa.Bana da öyle mesaj yazmıştı eşim olucak insan.Bilezikleri ondan habersiz satmışım güya delil yapacak.İspat etsin o zaman.Ben bütün haklarımdan feragat edicem.Allahtan korkmaz kuldan utanmazlar.Valla 10 sayfa dilekçe yazdım a’dan z’ye kadar herşeyi.Herkes ne olduğunu öğrensin bilsin.Bana acımayana ben hiç acımam.
Böyle sahtekarlik olmaz ya . Insan bu kadar pişkin olmaz. Allah bildigi yapsin

Pislik altinlarin cogunu satti zaten ama duruyor gibi konuşmuş. Bana da söyleme kimseye altinlari satti demesinler demişti. Simdi de olmayan altinlarin tantanasini yapiyor. Alyanstan baska bir sey yok
Düğün videosu, fotoğraflarını saklayın ve altınlarınızı mahkeme yoluyla alın.
Onların canını böyle yakarsınız.

Kimleri adam yerine koyupta eş olarak seçmişiz.Hayatım da ilk defa böyle rezil bi insan tanıdım.Yazıklar olsun gerçekten
Ben de şaşkinim gercekten bu kadar çirkefleşiyor insanlar işte. Bosanma sürecinde bazi seylerin oldugunu duyup uzuluyordum da da yasayinca insanin ne hissetigini daha iyi anladim. Sinir sistemim çokecek nerdeyse

Dugun videosunu aldim.
Ses kaydını delil olarak sunamaz.
Çünkü haberiniz yok ve konuşmalar normal akışta değil.
Kocanız muhtemelen bilinçli olarak konuyu altınlara getirdi. Hakimler bunu ayırt ediyor merak etmeyin.

Ses kaydını delil olarak sunamaz.
Çünkü haberiniz yok ve konuşmalar normal akışta değil.
Kocanız muhtemelen bilinçli olarak konuyu altınlara getirdi. Hakimler bunu ayırt ediyor merak etmeyin.
Aklimi karistirdi bilinçli yapiyor her şeyi pislik. Aylardir ugradigim psikolojik baski düşünce karmaşi yaşatiyor bana artik. Bir an önce kurtulmak istiyorum bu adam müsveddesinden.

Aklimi karistirdi bilinçli yapiyor her şeyi pislik. Aylardir ugradigim psikolojik baski düşünce karmaşi yaşatiyor bana artik. Bir an önce kurtulmak istiyorum bu adam müsveddesinden.
Yine de üzülmeyin.
Artık aklınızda soru işareti kalmadı.
Vicdanınız ve aklınız rahat olarak bu evliliği geride bırakacaksınız.
Çok şükür ki çocuk yok ve ömrünüzün sadece 1 yılını harcadınız bu dengesize.
Ya çocuk olsaydı ya gençliğiniz heba olsaydı bu dengesizlerle?

Annesi mutlu olmuştur şimdi koyun koyuna uyurlar bundan sonra 😊 hakkınızda hayırlısı olsun

Yine de üzülmeyin.
Artık aklınızda soru işareti kalmadı.
Vicdanınız ve aklınız rahat olarak bu evliliği geride bırakacaksınız.
Çok şükür ki çocuk yok ve ömrünüzün sadece 1 yılını harcadınız bu dengesize.
Ya çocuk olsaydı ya gençliğiniz heba olsaydı bu dengesizlerle?
Çok şükür . Bu kadarina da şükür. Aklimda soru kalmadi her seyi sahte ve rol olan birine bu harcadigim zaman bile çokmuş. Boşanma kapiya dayaninca iftira yalan ne varsa sürdüler önüme. Zerre duygulari yok .

Back
X