• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum

Bende kardeslerimin ölümden beri alıyorum. İlaçi bıraktım hala gidiyorum bence arada bir problemi olmayan insan bile gitmeli. Çok rahatlayacaksiniz. Yeni hayatınızda başarılar 💛
Yaa çok üzüldüm başınız sağolsun 😔 Çok teşekkür ederim ayrıca. Sizin hayatınızdanda mutluluk eksik olmasın

kılıtledım kapıyı yapamıyorum artık dıyınce bıcakla kapının belli bı kısmını oydu ve acamadı kapıyı. 3 gun o sekılde orda kaldım orda uyudum 3 gun boyunca ne bı ozur ne bı knusmak ısteme sureklı eve gec gelmeler.
İlk cümleyi ve sonraki beklentilerinizi okursanız aklınızın başınızda olmadığını sağlıklı düşünmediğinizi görürsünüz. Geç gelmese özür dilese bıçakla kapıyı oyan belki üstüne sizi oyacak adamı af edecektiniz yani. Valla bravo. Bu kafa ne yiyip içiyor anlamıyorum. Lütfen bu saçma sapan şeyi evlilik olarak nitelendirip üzgün kırgın falan hissedip dramatikleştirmeyin. Yoksa bi cinnet anı 3. Sayfalara düşersiniz. Kendinize gelin ve bir an önce bitirin bu saçmalığı

Çok yazık. Namazında niyazında olan bir insanın bu tarz şeyler üzerinde daha hassas olması gerekir aslında. Umarım sizinde herşey gönlünüzce olur.

Evet kesinlikle ama tabi ki ibadet kendindir.karakter kişilik etkilemez ama evdeki hallerini bildiğim için asla böyle bir günaha asla başka birine bakmaz diye düşünüyordum o yüzden o benim güvenimi inanılmaz yıktı hani. Birde sürekli konuşuyorduk bu tarz şeyler. Hani aldatilma başka kadına gitme vs diye. Ne bileyim nasıl oldu. Birde vatsapta bir kızı engellemiş. Ona yazsam bunları delil olarak kullanabilir miyim acaba. Gerçi ne yazicam bilmiyorum ama

Evet kesinlikle ama tabi ki ibadet kendindir.karakter kişilik etkilemez ama evdeki hallerini bildiğim için asla böyle bir günaha asla başka birine bakmaz diye düşünüyordum o yüzden o benim güvenimi inanılmaz yıktı hani. Birde sürekli konuşuyorduk bu tarz şeyler. Hani aktarılma başka kadına gitme vs diye. Ne bileyim nasıl oldu. Birde vatsapta bir kızı engellemiş. Ona yazsam bunları delil olarak kullanabilir miyim acaba. Gerçi ne yazicam bilmiyorum ama
'' Eşimin telefonunda numaranızı gördüm, hatırlayamadım. Kimdiniz?'' Diye sorabilirsin.

Canım görüştün mü avukatla ne durumdasın hakkında hayırlısı olsun inşallah bundan sonra güzel bi hayatin olur
Sakın seni kandirmasina izin verip geri dönme sonrasi ilkinden de kötü devam ediyo pismanlik duymani istemem

ben de benzer şeyler yaşadım ve ayrılmak bu dünyada verdiğim en iyi karar diyorum şuan 10 ay oldu ayrılalı ve yemin ederim gençleştim şimdi korkutucu geliyor nefesin kesiliyor sonrasını düşününce biliyorum ama inan geçiyor öyle çok uzun süre sonra da değil üstelik bir kaç ayda rahatladığını net anlıyorsun.
ne ilk ne son olacak dünyada bu ayrılık inan daha iyilerini hakediyorsun.

Back
X