- 20 Temmuz 2020
- 847
- 1.110
- 33
- Konu Sahibi napoleon28
Çocuk yüzündenHakkında hayırlısı olsun. Neden ayrılık kararı verdiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk yüzündenHakkında hayırlısı olsun. Neden ayrılık kararı verdiniz?
Çok sağolun inşallah zaten her gün çalışıyorum dün yine 2 de yattım.neden ayrılıyorsunuz ?
Şimdilik böyle üzüntülü olmanız doğal
Zamanla geçecektir
İnşallah KPSS kazanırsınız.
Teşekkür ederim sağolunÜzülme belli ki yolunda gitmemiş bazı seyler. Bu karar kolay kolay verilmez. İleriki hayatınızda mutluluklar dilerim. Anlaştığınıza göre de tek celsede anlaşmalı boşanırsınız biter gider.
Özel sorunlar da var. Cinsel hayatla alakalı. Yaşanılan acı süreçlerin getirdiği psikolojik sıkıntılar. 10 yıl boyunca şiddet görmedim eşim alkolik değil kumar oynamaz v.s. kötü biri de değildir. ama olmuyor. çocuksuz ikimiz de mutlu değiliz ve ben bu durumu aşamıyorum. belki de hiç evlenmeden evlat edinirim.Boşanma sebebiniz çocuğunuzun olmaması ve evlatlıga hayır demesi mi?
Yani normalde bir problem yok ama tek sorun bu mu?
Özel sorunlar da var. Cinsel hayatla alakalı. Yaşanılan acı süreçlerin getirdiği psikolojik sıkıntılar. 10 yıl boyunca şiddet görmedim eşim alkolik değil kumar oynamaz v.s. kötü biri de değildir. ama olmuyor. çocuksuz ikimiz de mutlu değiliz ve ben bu durumu aşamıyorum. belki de hiç evlenmeden evlat edinirim.
sizce bu kötü bir şey mi? başka problem olmadan çocuk yüzünden boşanmak? ciddi olarak soruyorum merak ediyorum düşüncenizi
eşinizin sorunu azosperm mi ?Çok sağolun inşallah zaten her gün çalışıyorum dün yine 2 de yattım.
çocuk olmuyor. eşimden dolayı. benim de yumurta rezervlerim iyi değil. düzensizlik az kanama filan tüp bebekte de o kadar iğneye ilaca rağmen 1 tane 2 tane anca yumurtam oluşuyor. evlat edinmeyi de eşim kabul etmiyor.
mutlu değilim.
sebepler bunlar.
maalesefeşinizin sorunu azosperm mi ?
Geçmiş olsun
Eğer memur olursanız sabit geliriniz olur o zaman evlat edinirsiniz
Herseyini hayırlısı
Çok teşekkür ederim. Katılıyorum görüşlerinize. Şöyle ki o kadar zamanım yok. Benim de kendime göre sorunlarım var. Yani kadın doğum uzmanı kaç doktorla da görüştüysem yumurta kalitesi, rezervi gibi konularda birkaç yıla sıkıntı yaşarsın dediler. Birkaç yıl daha bekleyip onun evlat edinelim isteğinin gelmesi için dua edemem. Net şekilde karar verdim. Bedeli neyse maddi manevi ödeyeceğim.Aslında o soruyu sorarken bu sebeple boşanilmaz diye düşünüyordum eğer başkaca bir problem ve sevgi-saygi eksikliği yoksa. Kendi evliliğimden yola çıkarak böyle düşündüm ama. Ben boşanmazdim mesela. Eşim zaten boşanmaz, çocuk düşkünü biri değil pek. Bir kedi daha sahiplenir yola devam ederdik heralde. Evlatlik kısmını bilemiyorum şimdi.
Ama bu cocuksuzluk hali sizi mutsuz ediyorsa sebebin önemi kalmiyor sanırım. Mutsuz musun, evet. Çözüm var mı? Hayır. O zaman kötü bir şey değil boşanmak. Çünkü artık bir yol ayrımı olmuş burası. Beklentiler başka yere gitmiş. Ev, araba değil bir de çocuk yani nihayetinde. Ortak paydada buluşmanin bile yeterli gelmeyeceği, net olarak aynı fikirde olunması gereken bir konu.
Yine de yeterli zaman tanıdığınızdan emin olun. Çocuk olmadı, denediniz, yine olmadı. Evlatlik istediniz, hayır dedi. Tüm bu süreç bir yıl gibi kısa bir süre ise hemen boşanmaya karar vermek mantıklı değil. Biraz daha bu süreci sindirmek ve ben çocuk için eşimden vazgeçemem ya da ben çocuksuz bu evliliği istemiyorum konusunda net olmak lazım. Ya da eşinizin evlatlık konusunda fikrinin değişme ihtimali için pay bırakmak lazim. Ha üç dört senedir bu haldesiniz, mutsuzsunuz. E artık kesindir kararınız.
Bu sebeple boşanilir mi demek, siz mutsuzum dediğiniz anda bize düşmez. Dayak, aldatma şart değil zaten bunlar olsa düşünmeye gerek yok. Konu dışı şu an. Boşanmak için illa dayak yemeye gerek yok. Eşin dayak atmamasi pozitif bi ozellik değil ki nötrde olması gereken bir durum.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Yok canım çocuk olmadı. defalarca tedavi gördük olmayacak da. eski konularımda da söylemiştim zaten evlat edinmeyi istedim hayır dedi.
tedavi olabilir aslındamaalesef
Tedavisi yok canım. Sağoltedavi olabilir aslında
Azo tedavisi var
Rosi tekniği var
Yası kaç ?
teşşekkür ederim çok sağol3 gün ağlarsın sonra yoluna bakarsın
sonra o 3 gün niye ağladım diye kendine kızarsın
allah yolunu açık etsin
3 gün sürse yine iyi.3 gün ağlarsın sonra yoluna bakarsın
sonra o 3 gün niye ağladım diye kendine kızarsın
allah yolunu açık etsin
başka sorunlarımız da var tabii. alelacele değil ama çekilmez hale geldi artık.Sorun esindeyse o zaten çocuksuz yaşamayı kabullenmiş demektir.
Ayrılmayı sen istiyorsun sanırım.
Bir kaç yıl içinde evlenip alelacele çocuk yapmayı düşünmüyorsan neden boşanıyorsun anlamadım aslında.
34Yaşınız kaç konu sahibi