Boşanıyorum

Yorgunsavascio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2021
38
25
3
33
Merhaba hanımlar

2.5 senelik evliliğim bitiyor.ailesinin verdiği huzursuzluk sonumuzu getirdi.onlarin yaptıkları söyledikleri sözler bunda ne var ki ne olmuş ki savunmalariyla hep gözardı edildi
Ben gerçekleri söyleyince hazımsızlık oldu. Eşim önce annem Babam kardeşlerim. Madem bu kadar önemli ailen ben neyin olmak için hayatına girdim? Yaşanılanlar o kadar boş ki .ne uğruna neden keşke hiç hayatımda olmasaydı.kendimi suçluyorum, ağlıyordu beni bırakmayacaksın ben yapamam.edemem diyen adam.kostura koştura acti davasını.

Bunalıyorum sıkılıyorum hemen hersey gecsin

Aslinda eşlerin kendi muhakeme yetenekleri olmalı.
KV doldurur,görümce doldurur ve suç hep onlara atılır.
Ben burada her zaman muhakameden yoksun olan,olayları doğru bir şekilde tartıp suzemeyen eşi hatalı bulurum.
Yani kocalar kendi iradeleriyle mantikli karar verme konusunda yeterlilik sahibi olmalı.
Sizinkinde bu yeterlilik yokmuş,celse bittiğinde hafifliyeceksiniz.Her şey gönlünüzce olsun bu saatten sonra...

Hic olqmadi.evlenmeden önce benim kimsem yok diye ağlayan adam şuan nerelerde.aldatti üstüne. 2 yan odamda gece yarısı bir kızla konuşurken yakaladim.ona bunu hissettirmeden. 1 hafta geçmeden kendi gelip bana sarıldı hicbisey olmamış gibi.kiza keşke beraber uyusaydik dedi.kimdi o kız dedim.bana dediği laf neden içeri odaya girmedin. Ben utandım onun yaptığından. Ne cesaret demekki daha öncede yapmış.

senden ayrılması ailesi değil , başka kadın . millete karşı söylenen bahane . başka kadın için

Geçer geçer sen canını sıkma. Hemen koştu çünkü fena gaza geldi. Annesi bi sussun bak nasıl aklı başına gelcek o zaman görürsün şimdilik ağırlığını koru savaşma kendini açıklamaya çalışma ilerde keşke yüz göz olmasaydım dersn. Bu tarz insanlr değişmez zaman kaybettirirler boşanmakla iyi edersin şimdi üzülürsün ama ilerde iyi ki dersin. Sinir hastası olacağın yıllar olacaktı önünde yoksa. Aile kavramını bilmeyen bi eşten ve herşeye muhalefet olup sürekli kendi evladını haklı çıkartmak için kul hakkına giren anne babadan hiç bi halt olmaz

senden ayrılması ailesi değil , başka kadın . millete karşı söylenen bahane . başka kadın için
Söyledim ablasına. Bana diyor telefonu varmi..konumuz zaten kızın telefonu. Bin kere dedim alın şunu karşınıza konuşun ama yok ilk fırsatta sosyal medyadan silmişler beni
Rahatlamistir hepsi

aaaayyyyyy çok geçmiş olsun yaa
bu iş aileden başlıyo zatenn aile araya girdimi bitmiştir yaniii
ama asıl olay kocandan bitiyo seni sevseydi böyle etmezdiii
hattaa ailesini bile karışmasını asla izin vermezdii
senin için üzüldüm..

Daha öncede oldu.ilk ayda başladı huzursuzluk.borclari.bitmeyen borçları ve o borçları benim.odememi bekledi.ne olduğunu bilmediğim anlam veremediğim. Bitmeyen borçları. Ailesi bile dönüp sen ödeseydin demez mi.o.an raydan çıktı.agladi sızladı.dön evimize dedi.degisen ne oldu koca bir hiç.daha beterini yaşattı bana .güzel.bosanalum dedikçe olmaz.evden cikarken bile gardobumu vermedi. Beni kovuyor ama dolabın üstüne yattı

Boşan ve arkana bakma şu anki hissettiklerin çok normal sevmeden kaynaklı da değil veya boşanmak istememekle alakalı değil emin ol ilerde iyi ki diyeceksin ben anladım eşini ve ailesini az çok dahada beter olucaklar hele ki boşanmaktan vazgeçersen hiç ciddiye almazlar seni

Ay anasına diyorum senin oğlun bana boşanma protokoli getirdi.kadin bana imzalasaydin diyor.bende dedim senin kocan getirse imzalar misin? Hayur diyor.ben ne diye imzalayacagim diyorum.ses yok. Çok sinirliyim çok... bosanmak umurumda degil insan hak etmediği konuma sokmalari. Simdj öder paşa paşa nafakasini .

Çok geçmiş olsun. Keşke bu tarz erkekler hiç evlenmese , nedense bazı erkeklerin evlendikten sonra kök ailesi kıymete biniyor
Aynen öyle benimkinin annesi kundakta bırakıp gitmiş babası desen naparsan yap deyip evden kovmuş ben ona hep koşulsuz sevgimi verdim annesi bile sevmezken ben sevdim ama ne oldu sonradan onlar girdi hayatına benden kıymetli oldu. Ben de şimdi boşanıyorum.

Böle şerefsiz adamlar evlenmesin yaaa
İnsanın hayalleri ile oynamak bu kadar kolay mı ya
Allahım yoldan çıkan adamı ve herdaim onu destekleyen karaktersiz aileyi sen bildiğin gibi yap
Aile çok önemliymiş.insan yaşamadan göremiyor.bide bana gexmis çok pişman olacaksın çok üzüleceksin.hayatinu ben mahvetmisim.dogru hayatında hiç kimse değer vermemiş ben neden verdim ki
Alışık olduğu değerde kalsaydi

Ah çok üzüldüm, keşke böyle olmasaydı .

İnşallah hiç yaşanmamış gibi unutursunuz bu günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…