• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum

Zorbayan1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2021
5
1
1
26
2 yıllık evliyiz 3 aylık bebeğim var eşim çok aksi öfkeli sürekli azarlar kısıtlar kıskanç da birisi.Ailemle görüşmemi kisitladi herşeyin kontrolü kendinde olsun ister.Kufur hakaret çabası.Kendi ailesiyle her vakit görüşürüz herseylerini de yaparım ama yine de yaranamiyom Annemlere geldim dava da açtım ama pişman olduğunu herşeyi düzelteceğini çok pişman olduğunu asilmayacak bişi yasamafigimizi söylüyor bende arada kaldım pes eder yeter artık biterse bitsin diyecek diye bekledim ama 2 aydır yalvarıyor ortada çocuk da var şans vermeli mi bilmiyorum düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.

Ben düzeleceğini düşünmüyorum, adamın mizacı bu belli ki. Evli olsanız da bu derece ailenize kadar kısıtlamaya hakkı yok. Siz şans vermek istiyor gibisiniz, görmek için kendiniz o şansı ve görün. Zaman kaybından başka bir şey olmayacak.

Böyle bir adamdan neden çocuk yaptiniz ki ?
Tabi başından beri öyleyse.

Eşinizi en iyi siz tanirsiniz değişmeyeceğine eminseniz asla dönmeyin aksi taktirde eskisinden beter olur ilişkiniz.

Size yalvarmasi çocuğu sizden alma düşüncesi yüzünden de olabilir iyi düşünün.

Ha adamın kıskançlığı öfkesi yani karakter özellikleri bir anda değişecek öyle mi? İnanıyor musunuz buna? Şimdi boşanmazsanız bir daha hiç boşanamazsınız. Bu sefer çocuğum babasına düşkün diyeceksiniz, belki ikinci çocuk olacak... Kızı 20 yaşındayken boşanan bir akrabam çocuğum 2 yaşındayken baba evine dönmüştüm keşke o zaman boşansaydım hayatım bambaşka olırdu hep o günü düşünüyorum diyor

Yeniyim daha yanlış yazmışım kusura bakmayın böyle değildi zamanla bozdu
Ha adamın kıskançlığı öfkesi yani karakter özellikleri bir anda değişecek öyle mi? İnanıyor musunuz buna? Şimdi boşanmazsanız bir daha hiç boşanamazsınız. Bu sefer çocuğum babasına düşkün diyeceksiniz, belki ikinci çocuk olacak... Kızı 20 yaşındayken boşanan bir akrabam çocuğum 2 yaşındayken baba evine dönmüştüm keşke o zaman boşansaydım hayatım bambaşka olırdu hep o günü düşünüyorum diyor
Hep bu ihtimali düşünüyorum kafam allak bullak

Eşinizi en iyi siz tanirsiniz değişmeyeceğine eminseniz asla dönmeyin aksi taktirde eskisinden beter olur ilişkiniz.

Size yalvarmasi çocuğu sizde

Size yalvarmasi çocuğu sizden alma düşüncesi yüzünden de olabilir iyi düşünün.
Doğru söylüyorsunuz bende dedim kimse degismez hele ki 30 yaşından sonra ama o da değişmek değil kendimden ödün vermeye hazırım diyor

Doğru söylüyorsunuz bende dedim kimse degismez hele ki 30 yaşından sonra ama o da değişmek değil kendimden ödün vermeye hazırım diyor
Z Zorbayan1
İnanmayın.
Sizi ailenizden uzak tutan birisine tekrar şans verme düşüncesi bike akil isi değil

Affedeyim mi diye soracağınıza bence tedavi olmasını şart koşun.
Çift terapisi alın hatta.

Ailenizden uzak tutması ve öfkeli biri olması geri dönmemek için iyi bir sebep. Üstelik artık yalnız değilsiniz çocuğunuz da bu zorbalıkla büyüyecek

Siz onun yanındayken bolca zamanı vardı kendini düzeltmeye. Gidemez sanmış eziyeti artırmış. Böyle eziyet edebilmek için en zayıf anını kollayan bir eş ile devam ederseniz anca mezarda dinlenirsiniz. Sürekli diken üstünde nasıl duruyor bazı insanlar, neden bu yaşamı seçiyor, anlamıyorum.

2 yıllık evliyiz 3 aylık bebeğim var eşim çok aksi öfkeli sürekli azarlar kısıtlar kıskanç da birisi.Ailemle görüşmemi kisitladi herşeyin kontrolü kendinde olsun ister.Kufur hakaret çabası.Kendi ailesiyle her vakit görüşürüz herseylerini de yaparım ama yine de yaranamiyom Annemlere geldim dava da açtım ama pişman olduğunu herşeyi düzelteceğini çok pişman olduğunu asilmayacak bişi yasamafigimizi söylüyor bende arada kaldım pes eder yeter artık biterse bitsin diyecek diye bekledim ama 2 aydır yalvarıyor ortada çocuk da var şans vermeli mi bilmiyorum düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
Eşiniz halamın eşine çok benziyor, halam da kavga dövüş dava açtı ve o zamanlar bir çocuğu vardı, halam eşine döndü ama şiddet hakaret katlanarak arttı tekrara eve hapsetti defalarca hamile bıraktı halam istemediği halde , şimdi halam 4 çocukla böyle bir adama tahammül etmeye çalışıyor, geçen konuştum diyor keşke o zaman boşasaydım 😑 iyi düşünün mantıklı karar verin duygusal olmayın...

Katranı kaynattım olmadı şeker cinsini sevdiğim cinsine çeker demişler. Bu adamın cinsi yaramaz. Öyle değiştim demeyle de değişmez. Geç fark etmiş senin kıymetini ama dönersen eninde sonunda yine aynı şeyleri yaşayacaksın.

Aklını başına alması için çok kısa bi süre. Akıl da başa ha deyince gelmiyor.

Evden gidip de tekrar döndüğünde, seninde ayrılığı başaramadığını düşünecek. Eğer doneceksende aile terapisti, psikolog hepsini şart koş. Enaz 3ay ayrı yaşayın. Bu süreçte, pişmanlığı nekadar somut gösteriyor izle.

Kucağında küçücük bebekle, baba evine gönderecek kadar canına tak ettiyse, kuru kuru pişmanlık şovları bişeye yaramaz. Eşinde aynı tas aynı hamam kalır. Hatta üstüne yeni tüyler ekmeye devam eder

Yani çok seviyorsanız ancak psikoloğa düzenli olarak gitmesi şartıyla barışın onda da ancak uzuuuun bir süre beklersiniz ailenizin evinde, eşiniz düzenli olarak gitmeye devam ederse ve olumlu yönde değişim olursa şans verirsiniz. Yoksa 1-2 kez gidip bırakır ve yine eski haline döner. Kıskançlık, öfke kontrolü bunlar psikolojik rahatsızlıklar. Ama iyi düşünün size yaşattıklarını vs. Hayat sizin karar sizin.

Dönseniz bile bir süre her an gidebileceğinizin sinyalini verin. Bazı erkekleri kaybetme korkusu adam eder. Dik durun ama.

Back
X