• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum

2 yıllık evliyiz 3 aylık bebeğim var eşim çok aksi öfkeli sürekli azarlar kısıtlar kıskanç da birisi.Ailemle görüşmemi kisitladi herşeyin kontrolü kendinde olsun ister.Kufur hakaret çabası.Kendi ailesiyle her vakit görüşürüz herseylerini de yaparım ama yine de yaranamiyom Annemlere geldim dava da açtım ama pişman olduğunu herşeyi düzelteceğini çok pişman olduğunu asilmayacak bişi yasamafigimizi söylüyor bende arada kaldım pes eder yeter artık biterse bitsin diyecek diye bekledim ama 2 aydır yalvarıyor ortada çocuk da var şans vermeli mi bilmiyorum düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
Sadece kıskançlık ve öfke olsa mesele evladınız için bir şans verin derdim. Ama azarlama, kısıtlama, küfür bunlar aşılacak meseleler değil.. Bu hikaye o kadar tanıdık ki, erkekler pişmanım diyorlar, döndüğünüzde de daha beterini yapıyorlar.

Bunu en başta kendi dedi öfke terapisine gideyim birlikte evlilik danışmanına gidelim diye

Adam göz boyuyor. Bağirip çağirip, evde hic iş yapmazken, seni ailenden.uzak tutarken iyidi tabi.

Adamin derdi düzen. Kim onun çamaşirini, yemeğini yapacak? Evli statüsü elden gidecek. Red et bak ne kadar çok çirkinleşeceğini görürsün. Kanma sakin.

Back