Boşanıyorum.

Ben evlendim kalktım bekar evimi kapattım benim günahıma girdi evlenmeden farklı kisilikti son iki aydır icine cin kaçtı adeta hakkımı helal etmiyorm.
Belki salonda yatıp başkalarıyla falan yazısıyordur.Gecmis olsun üzüldüm size.

erkenden kurtulmuşsunuz, bunun için şükredip yolunuza devam etmelisiniz. hakkınızda hayırlısı olsun

Ben evlendim kalktım bekar evimi kapattım benim günahıma girdi evlenmeden farklı kisilikti son iki aydır icine cin kaçtı adeta hakkımı helal etmiyorm.

Evet orası öyle. Demek ki bazı adamlar evlenmek için gerçek karakterlerini maske altında saklıyorlar. İmzayı attıktan sonra ne de olsa benden kolay kolay ayrılamaz rahatlığıyla o maske düşüyor. Siz henüz cicim aylarındayken bile eşinizi salonda yatması cinselliğin az olması vs. tuhafıma gitmişti.

mahkemeye küfürlerini ayrı yattığını söyle maddi manevi
tazminat davası aç altınlarını da eğer sende değilse iste onlarla yeniden bekar evini kurabilirsin hatta nafaka da iste gurur yapma şerefsiz madem ayrı yatacakmış 6 ayda boşanacakmış SENİN kurulu düzenini niye bozdu.

Adamın niye evlendiğini bile anlamadım ben. Boşan gitsin tamam da, senin niye günahına girdi dururken? Ne umutla evlendin kim bilir. Evlenip boşanmak bu kadar kolay mı ya
Evet ya günahına girmiş resmen.Evliliği evcilik oyununa çevirdiler .Boşanmak bence de bu kadar kolay olmamalı.Tabi konu sahibinin bir suçu yok hatta boşanması kendi hayrına olacak.Böyle bir adamla ömür geçmez.

Cinselligi evlilikten sonra mi yaşadiniz? Boyle 1 sene olmadan boşanmalarin altinda cinsel uyumsuzluk, hayal kirikligi oldugunu dusunuyorum ben acikcasi. Evlilik öncesi yasanmayinca iki tarafta da beklenti yuksek oluyor ama gercekler oyle olmadiginda bu bi cok kobuda tahammulsuzlukle sonuclaniyir.

Boyle degilse de başkasi olabilir.

Son düzenleme:
Hayır sevgiliyken yaşadık ve asla böyle degildi

`