- Emoji Skoru
- 1.003
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi PinkysDream
-
Belki salonda yatıp başkalarıyla falan yazısıyordur.Gecmis olsun üzüldüm size.Ben evlendim kalktım bekar evimi kapattım benim günahıma girdi evlenmeden farklı kisilikti son iki aydır icine cin kaçtı adeta hakkımı helal etmiyorm.
Ben evlendim kalktım bekar evimi kapattım benim günahıma girdi evlenmeden farklı kisilikti son iki aydır icine cin kaçtı adeta hakkımı helal etmiyorm.
Altınlarını al mutlakaBen evlendim kalktım bekar evimi kapattım benim günahıma girdi evlenmeden farklı kisilikti son iki aydır icine cin kaçtı adeta hakkımı helal etmiyorm.
Evet ya günahına girmiş resmen.Evliliği evcilik oyununa çevirdiler .Boşanmak bence de bu kadar kolay olmamalı.Tabi konu sahibinin bir suçu yok hatta boşanması kendi hayrına olacak.Böyle bir adamla ömür geçmez.Adamın niye evlendiğini bile anlamadım ben. Boşan gitsin tamam da, senin niye günahına girdi dururken? Ne umutla evlendin kim bilir. Evlenip boşanmak bu kadar kolay mı ya
Hayır sevgiliyken yaşadık ve asla böyle degildiCinselligi evlilikten sonra mi yaşadiniz? Boyle 1 sene olmadan boşanmalarin altinda cinsel uyumsuzluk, hayal kirikligi oldugunu dusunuyorum ben acikcasi. Evlilik öncesi yasanmayinca iki tarafta da beklenti yuksek oluyor ama gercekler oyle olmadiginda bu bi cok kobuda tahammulsuzlukle sonuclaniyir.
Boyle degilse de başkasi olabilir.