Boşanıyorum.

PinkysDream

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
396
Puanlar
648
Evet geçen de konu açmıştım altı aylık evliyim eşim salonda yatıyor diye son bir şans vermiştim taşınacaktık diye.Bugün beni annemlere bırakacaktı yola bakıyordum navigasyondan yolu kaçırdım diye bana küfürler etti.Sonra tam inerken annemlerin evin önünde baya küfür etti ben eve doğru yürürken duyanlarda oldu tabi.Çıktım aileme anlattım kesin olarak boşanma kararı aldım.İşin ilginç yanı benden önce o bosanalım dedi.Belkide bilerek uzaklaştırdı kendinden birşeyler planladı resmen bugünü bekliyormuş.Demin yazdım yarın eşyalarımı alcam diye avukata talimat verdim demiş.Ben böyle birşey görmedim bu kadar hatalar yapıp yağ gibi üste çıkanı ilk kez görüyorum sanırım kisilik bozukluğu var evlenmeden fark edemedim.30yaşındayım altı aydır evliydim psikolojim şu an darmadağın oldu geri aile evine dönücem en azından maddiyato toplayana kadar.Sizce bu adam neden hem yatagı ayırıp hem küfür edip hem bosanalım dedi yani ben gerçekten anlam veremiyorum bu olanlara.Birde bir sene dolmadan nasıl boşanılıyo bilen var mı?

Boşanmak istediği için ortam yaratmış. Geçmiş olsun, umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz

Boşver anlam vermeye çalışma. Yoksa affedersin.

Bir sene dolmadan anlaşmalı boşanma olmaz.Ya sene dolmasını bekleyeceksiniz ya çekişmeli açacaksınız.Şartlarda anlaşabilirseniz çekişmeli açsanız da kısa sürer,geçinemediğinize dair 1-2 tanık yazdırırsınız,kolayca boşanırsınız.

Gerçekten özgüvenim kalmadı daha simdiden ilerde gerçekten hasta olurdum.

Sevmiyor çünkü

Gerçekten özgüvenim kalmadı daha simdiden ilerde gerçekten hasta olurdum.
Evlenerek kendini kanıtladı acaba yönelimi farklı olabilir mi. Hani erkeklerden hoşlanabilir çünkü hatırladığım kadarıyla yatağınıza gelmiyordu. Sizin zorunuzla oluyordu bazı şeyler denedi kendini olabilir mi diye daha dayanamadı. Rehberinden kız değil erkek numarası çıkar bak yazdım buraya

Sizi daha önceki konunuzdan hatırlıyorum. Eşiniz salonda yatıyordu. Konu sahibi eşinizin size karşı davranışı daha önceki konunuzda da tuhafıma gitmişti. Boşanmanız bence sizin yararınıza olur, zira böyle bir adamla ömür geçmez… ayrıca size küfür edip boşanalım diyorsa yol verin gitsin. Kendi düşen ağlamaz..

Adamın niye evlendiğini bile anlamadım ben. Boşan gitsin tamam da, senin niye günahına girdi dururken? Ne umutla evlendin kim bilir. Evlenip boşanmak bu kadar kolay mı ya
Psikolojim bozuldu gerçekten.düzen mi değişcem ben ikidebir ne güzel bekar evim vardı kapattım

Ben evlendim kalktım bekar evimi kapattım benim günahıma girdi evlenmeden farklı kisilikti son iki aydır icine cin kaçtı adeta hakkımı helal etmiyorm.

`