Boşanıyorum...

Çıkar meselesi derken tam anlayamadım, bu aralar kendime dışarıdan bakamıyorum algılarımı toplayamıyorum ondan dolayı anlayamadım sanırım... Desteğiniz için çok teşekkür ederimm ..

Çıkar meselesi derken tam anlayamadım, bu aralar kendime dışarıdan bakamıyorum algılarımı toplayamıyorum ondan dolayı anlayamadım sanırım... Desteğiniz için çok teşekkür ederimm ..
ne olacak işte sizi manipüle ederek sorunlu kişi haline getirip ne darptan şikayetçi olabilecek ne çekişmeli boşanma düşünebilecek ne kendinizi düşünebilecek bir hal bırakmamamış. Boşandığınızda konuştuğunuz haklarınızı alabilirseniz adak kesin bence. Ya boşanmanın da bir adabı olur bu ne böyle artık

İyileşmeye, önce kendinizi sevmekle ve size iyi gelen şeyleri yapmakla başlayın.Şiddetin nedeni olmaz, artarak devam eder.Anneniz sizi bu insanı mutlu etmeniz, her zulmüne katlanmanız için doğurmadı.Bu duygularınız geçici, herşeyin daha güzel olacağına olan inancınızı kaybetmeyin

Klişe ama gerçek, sadece zaman ver kendine.

Altınların tamamını ve evin yarısını mutlaka al. Vermek istemezse darp raporu ile korkut. Memuriyetinin yanmasını göze alamaz. Avukatsız asla ilerleme, anlaşmalı da olsa.

Mutlu bir hayatın olsun bundan sonra
@Namutenahii

`