Boşanıyorum..

xzeytin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
54
0
86
Ankara
Herşey bitti artık.. Önceki konularımı okuyan arkadaşlar bilir. Sorumsuz bir adamın sorumsuzluklarına daha fazla katlanamadım. Tabi ki kolay olmadı bu kararı vermek. Ama önüme baktığımda daha fazla boşa gidecek zamanım olmadığını farkettim. Hayat artık sevmediğim öpemediğim sadece yalvarıp yakarmalarına bakarak merhametle yanında durduğum hiçbirşey hissetmediğim bir adamla harcamak için çok ama çok kısa geldi. Tabi bu evliliğin bana kattığı nur topu gibi bir migren hastalığı ile beraber bundan sonra gelecek sağlık sorunlarını göze alamadım. Her sıkıntıda kapıyı çarpıp çıkan geceyi başka yerde geçiren, evlendiğimizden beri çalışmayan, iş bulmak için çabalamayan, sadece evde tv izleyip yatan bir adamla devam etmeye cesaret edemedim.. Sevgi bitti aşk bitti, istedim ki bari bu konuda bana zorluk çıkarmasın ama malesef yine olmadı. Önce anlaşırız, seni daha fazla üzmem, beraber veririz dilekçeyi diyen adam şimdi para hesapları yapmaya başladı..

kangren olmuş bir ilişkiyi daha fazla büyütmeden kestirip atmak en iyisi galiba
umarım hayat bundan sonra senin için daha iyi olacak
hakkında hayırlısı olsun

Herseyin gönlünce devam etmesini diliyorum canım..
umarım kısa zamanda yola gelir eşiniz de sorun çıkarmaz daha fazla

Hakkında hayırlısı olsun canım umarım kısa zamanda çözüme ulaşırsın,

Sağolun arkadaşlar.. ınşallah yola gelir ama bir gün önce babama ben onu daha fazla üzmek istemiyorum demiş gidelim beraber avukata demiş. Bugün aramış ben boşanmak istemiyorum demiş. Akşam babam tekrar aradı ben kızımla konuştum son kararı istemiyor seni bitirmiş kafasında diye, bu defa benim kayıplarım var vs diyor. Kısacası işi çirkefliğe dökmeye başladı. Açıkcası sözüne güven olan biri değil, birgün birşey söyler, ertesi gün tam tersini.. Başında aklıbaşında bir aile de yok. Ne yazıkki..

birgün öyle birgün böyle konuşan, sorumsuz bir insanla yaşamak nasıldır bilirim canım madem sen kafanda bitirdin bir daha asla geri dönme, galiba çocukta yok daha niye katlanacaksın böyle bir insana,

hakkında hayırlısı olsun canım.konunu bilmiyorum ama çocuğun var mı? sen doğru olanı yapmışsın, anlattığına göre.allah gönlüne göre versin.

ben yazarken yazmışsın, çocuğunun olmaması daha iyi.hakkında hayırlısı olsun canım.taviz verme.

hakkinda hayirlisi olsun arkadasim
umarim yasantin bundan sonra istedigin gibi olur
her son bir baslangictir derler
senin bu kadar kararli oldugunu gordugu surece yaptigi cirkefligin ise yaramicagini anlar oda.

Çocuğunuz yoksa en iyi kararı vermişsiniz. Bir ömür boyu sorumsuz ve çıkarcı birini sırtınızda taşımaktansa, tek başına, mutlu ve huzur içinde yaşamaya devam etmek en güzelidir.

doğru bi karar vermişsin canım benimde eşim ve ailesi öyle malesef bir dedikleri bir dediklerine tutmaz.anlıyorum o yüzden seni.

Size güç ve sabır diliyorum..Yolunuz uzun ve zor..
Tipik erkek gururu,terkedilmeyi hazmedemeyen,ama birlikteykende değer vermeyip ilişkinin içine ederler..
Herşey gönlünüzce olsun..

hakkınızda hayırlısı...evliliğin getirdiği sorumlulukları paylaşmayı bilmeyen bir adamı daha fazla hayatınıza yük etmemekle en doğru kararı vermişsiniz...

Ne güzel bir karar vermişsin tebrik ederim..
Parazit bir adamla vakit kaybedilmez..
Erken farketmen ve çocuk olmaması senin için iyi..
Hakkında hayırlısı olsun..Allah iyilerle karşılaştırsın..

tam bi asalak hayatı yaşıyormuş eşin.. tabii düzeni ve rahatı bozulunca o etliye sütlüye karışmayan adam gitti, çirkeflikler başladı.. sanırım kararın doğru.. eşinin elle tutulur bi yanı olsa zaten bütün yaptıklarını onun hatrına sineye çekerdin.. ailenin de yanında sana destek olmaları senin gücüne güç katacaktır eminim.. hakkında hayırlısı oldun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…