Boşanıyorum.

Okypete ben ne yapmaya çalıştığını anlamadım;
hem dine göre yaşamıyorum diyorsun benim için kıstas değil diyorsun sanki birileri bu durumunu sorgulamış da sen de niye böyle olduğunu ispat etmeye çalışır gibi ayet mealleri ekliyorsun, aynı diyanet kadını aşağılayan özellikle kadına yönelik şiddeti meşru gösteren hadisleri ayıklama projesine girmiştir; Hürriyet - İşte ayıklanacak bazı hadisler

Demek ki Diyanette de bazı kalıplaşmış şeyler değişmeye başladı ne dersin sengözlerimebaksanab

ne olursa olsun,ne denirse densin,insanoğlu kendine hakim olmalıdır.
şiddeti,bana kimse savunmasın burada. şiddet aldatan kadına bile yapılmamalı, bence.
yol verirsin gider.
ben evdeki kedime vuramam, bir hayvana,yanii, ne demek bir insana dayak,yerlerde sürüklemek. bunu savunanlara da şaşıyorum.
hürmet demek.
ilginç.,
neden hep erkeğe hürmet edilir. erkek kadına hürmet edemez mi.??
neden, hep kadın haklıyken susar. erkeklerin bizden ne gibi bir yüceliği var??.
onlar ,haksızken illakii haklı mı olmalı...
. ve biz haklıyken ,hep susmalı mıyız.??
bu zihniyetle devam ederseniz,siz kadınlar,daha çooookkkkk
dayak yer ve ezilirsiniz.gamyoncuiremsu

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

gloryaaa çok sevindim inanki
ben boşanamamn uğrasman gerketiğini söylemiştim
yaa cok mutlu oldum canım benim
kimsenini evililği dört dörtlük degil ki...
yalnız senin obarıstık dediğin msjı bulana kadar akla karayı seçtim
ne kadar cok gereksiz ikili tartışmalar olmuş ya hayret

Glorya sen şimdi herşey mükemmel mi olucak sanıyorsun ? Umarım olur, bu kalpten isterim, herkes sevdiği insanla bir ömür boyu mutlu olsun isterim. Ama canım bak balık baştan kokar derler, kesinlikle değişmeyecek. Seninki gibi kötü giden bir evliliğim vardı 5 yıl hep düzeltmek için çabaladım, çok sevdiğim için. Kendimden ödün verdim, her yolu denedim , sürekli küsüp barıştık..."Birdaha asla olmayacak söz veriyorum" "Seni deli gibi seviyorum" "Son bir şans verelim" bu cümleleri kaç kere duydum sayısını hatırlamıyorum. Çok istedim herşeyin mükemmel olmasını, sadece onunla bir ömür geçirmeyi, zaten bu yüzden 5 yılımı verdim. Ama değişmedi hiç bişey. Tabikii mücadeleni ver hayatım, seviyorsan... ama ömrünüde böyle geçirme, benim evliliğimde bunun sonu yoktu gördüm ve bitirdim... Herşey gönlünce olsun... Sevgiler...a.s.

gloryaaa çok sevindim inanki
ben boşanamamn uğrasman gerketiğini söylemiştim
yaa cok mutlu oldum canım benim
kimsenini evililği dört dörtlük degil ki...
yalnız senin obarıstık dediğin msjı bulana kadar akla karayı seçtim
ne kadar cok gereksiz ikili tartışmalar olmuş ya hayret

saol cnm opuyorumnanaktan

Okypete ben ne yapmaya çalıştığını anlamadım;
hem dine göre yaşamıyorum diyorsun benim için kıstas değil diyorsun sanki birileri bu durumunu sorgulamış da sen de niye böyle olduğunu ispat etmeye çalışır gibi ayet mealleri ekliyorsun, aynı diyanet kadını aşağılayan özellikle kadına yönelik şiddeti meşru gösteren hadisleri ayıklama projesine girmiştir; Hürriyet - ışte ayıklanacak bazı hadisler

Demek ki Diyanette de bazı kalıplaşmış şeyler değişmeye başladı ne dersin sengözlerimebaksanab

ben birşey yapmaya çalışmıyorum.yazdıklarımın arkasındayım. benim için kıstas değil. dine göre yaşamıyorum evet. sadece bunu zamanında okumuştum. ve yazma gereği duydum. evet değişmeli bence..çünkü bunu okuduktan sonra ben kendime dedim,dine göre yaşama o zaman. . neyse uyarı aldık. ama sen yine yazıp bana cevap hakkı doğurmuşsun. o yüzden yazmak zorunda bıraktın beni...

kızlar onlar barışmış tartışmayın çok gerksiz bence. yeni bi topik açın orda dayağa hayır diyenler evet diyenler yapın haa bu arada gloryacım mutluluklar canım

jasebel mrb senle yakın arkadaş olmak istiyorum canım okudum biraz yazdıklarını bana çok mantıklı geldi bazı fikirlerin

ne güzel işte...ayaklarının üstünde yalnız başına yaşa..sana bişey diyen mi var?

ben yalnız değilim Gloryaa, sen beni bırak da, kendi ruh ve beden sağlığın için endişelen.

yalnız kaldığım zamanlar da oldu ama hala burda olduğuma göre, demek ki insan yalnızlıktan ölmüyor. ve inan bana, yalnız kalmak dayak yemekten daha kolay...

Allah yardımcın olsun arkadaşım, durumunu anlıyorum. ben de olmayacak bir şeyi oldurmak için çok uzun süre uğraş verdim. ama olmayınca olmuyormuş. umarım sen benden önce ayılırsın.

sevgi ve saygının bittiği yerde insanların bir arada durması anlamsız. hayat çok kısa kendimize zindan etmeye değmez malesef bazı şeyler değişmiyor vede yaşananlar asla unutulmuyor

p
ben yalnız değilim Gloryaa, sen beni bırak da, kendi ruh ve beden sağlığın için endişelen.

yalnız kaldığım zamanlar da oldu ama hala burda olduğuma göre, demek ki insan yalnızlıktan ölmüyor. ve inan bana, yalnız kalmak dayak yemekten daha kolay...

Allah yardımcın olsun arkadaşım, durumunu anlıyorum. ben de olmayacak bir şeyi oldurmak için çok uzun süre uğraş verdim. ama olmayınca olmuyormuş. umarım sen benden önce ayılırsın.
Sen kimsin ki benim evliligm hakknda böyle yorum yapıyrsn? Umarm sen bendn önce ayrılırsnda ne dmk? Haddini bil,yoksa ben sana bildirecm! Bi dahada yorum yazma.senin yorumuna kalmdm.konu kapanm$ ztn.sanamı kaldı?allah allah yaa!

aaa glorya jasebel sakin olun canlarım olmuyor böle; herşeyde vardır bi hayır.hem gloryacım yanlış anlamışsın jasebel sana ayıkmak manasında ayılırsın diyor ayrılırsın değil. uzatmayın isterseniz

p Sen kimsin ki benim evliligm hakknda böyle yorum yapıyrsn? Umarm sen bendn önce ayrılırsnda ne dmk? Haddini bil,yoksa ben sana bildirecm! Bi dahada yorum yazma.senin yorumuna kalmdm.konu kapanm$ ztn.sanamı kaldı?allah allah yaa!

ayılırsın = uyanır, kendine gelirsin demektir.

Dı$arıdan tlfndan baglanıyrm oyüzdn yazım bozuk olablr.olumsz yönde yorum yapacak olanlr YAPMASN!barı$tm diyorm 1 şans daha verdm diyorm hala,yok bo$anrsn yok gitmz..!

arkadaşım
bu konu senin özelin olmaktan çıktı. dayak yiyen kadın boşanmalı mı katlanmalı mı, dayağın gerekçesi olur mu, dayakçı koca değişir mi bütün bunlar tartışıldı.
çok rahatsızsan atarsın moderatöre mesaj konuyu kilitletirsin (bir sürü insan yapıyor). öyle benim konuma yazma, sana haddini bildiririm falan filan kimseye çemkiremezsin! dileyen dilediği yere yazar, senden izin alacak değiliz.

arkadaşım
bu konu senin özelin olmaktan çıktı. dayak yiyen kadın boşanmalı mı katlanmalı mı, dayağın gerekçesi olur mu, dayakçı koca değişir mi bütün bunlar tartışıldı.
çok rahatsızsan atarsın moderatöre mesaj konuyu kilitletirsin (bir sürü insan yapıyor). öyle benim konuma yazma, sana haddini bildiririm falan filan kimseye çemkiremezsin! dileyen dilediği yere yazar, senden izin alacak değiliz.

Cok meraklıysan tartı$maya acarsn 1 konu ba$ka 1 yere bol bol gösterirsn kendni! Ya anlamyrsn ya anlmk istmyrsn.barı$tm die yazıyrm hala yok öyle yok böyle.oldu cnm sırf sen ayrldn die,senin keyfn ho$ olsn die bende ayrılaym?!neyin pe$indsn anlmdm ya?tartı$malarn icindsn hep!

Cok meraklıysan tartı$maya acarsn 1 konu ba$ka 1 yere bol bol gösterirsn kendni! Ya anlamyrsn ya anlmk istmyrsn.barı$tm die yazıyrm hala yok öyle yok böyle.oldu cnm sırf sen ayrldn die,senin keyfn ho$ olsn die bende ayrılaym?!neyin pe$indsn anlmdm ya?tartı$malarn icindsn hep!

senin barışman ya da boşanman bana ne birşey kazandırır, ne benden birşey eksiltir. boşanmış biri olarak boşanmanın korktuğun kadar kötü ve zor olmadığını göstermek istedim. sırf bu korku yüzünden bile bile lades demeni istemedim. aynı şeyi senden önce yaşamış binlerce insandan elde edilen istatistik sonuçlarını sundum ki büyük olasılıkla senin de başına neler gereceğini göresin.

ister inan ister inanma, ben senin durumuna üzüldüğüm için yazdım arkadaşım.belki silkeler de uyandırırım diye yazdım. sen ya da herhangi başka bir kadın, kimsenin gözünü hastanede açmasına benim vicdanım el vermiyor çünkü.

ama sen iki seferdir kalkıp benim boşanmış olmamı beni rencide ermek için kullanmaya çalışıyorsun. bunu istediğin kadar dile getir arkadaşım ben bundan gocunmuyorum. hayatta beni mutsuz eden bir tabloyu değiştirecek cesareti gösterdiğim için bilakis gurur duyuyorum. evlilik bir statü göstergesi değildir bana göre, ben insanları medeni durumlarına göre değil, kişiliklerine göre değerlendiriyorum. ama senin gibi kimliğin "medeni durumu" hanesinde yazanla kişilik değerlendirenler için söyleyeyim, yaza tekrar evleniyorum. böyle düşünenler yazdan sonra yazdıklarımı okurlar artık. koca bulana kadar ben adam değilim ya ;)

bu arada gerçekten psikolog isen, sana o diplomayı veren üniversiteyi de fena halde merak ettim doğrusu. bırak üniversitede bölüm olarak okumayı, sözlükteki anlamını bile okumamış gibisin çünkü

bu konuya başka mesaj yazmayacağım. yazacağın bütün çirkin şeyler sana aittir

senin barışman ya da boşanman bana ne birşey kazandırır, ne benden birşey eksiltir. boşanmış biri olarak boşanmanın korktuğun kadar kötü ve zor olmadığını göstermek istedim. sırf bu korku yüzünden bile bile lades demeni istemedim. aynı şeyi senden önce yaşamış binlerce insandan elde edilen istatistik sonuçlarını sundum ki büyük olasılıkla senin de başına neler gereceğini göresin.

ister inan ister inanma, ben senin durumuna üzüldüğüm için yazdım arkadaşım.belki silkeler de uyandırırım diye yazdım. sen ya da herhangi başka bir kadın, kimsenin gözünü hastanede açmasına benim vicdanım el vermiyor çünkü.

ama sen iki seferdir kalkıp benim boşanmış olmamı beni rencide ermek için kullanmaya çalışıyorsun. bunu istediğin kadar dile getir arkadaşım ben bundan gocunmuyorum. hayatta beni mutsuz eden bir tabloyu değiştirecek cesareti gösterdiğim için bilakis gurur duyuyorum. evlilik bir statü göstergesi değildir bana göre, ben insanları medeni durumlarına göre değil, kişiliklerine göre değerlendiriyorum. ama senin gibi kimliğin "medeni durumu" hanesinde yazanla kişilik değerlendirenler için söyleyeyim, yaza tekrar evleniyorum. böyle düşünenler yazdan sonra yazdıklarımı okurlar artık. koca bulana kadar ben adam değilim ya ;)

bu arada gerçekten psikolog isen, sana o diplomayı veren üniversiteyi de fena halde merak ettim doğrusu. bırak üniversitede bölüm olarak okumayı, sözlükteki anlamını bile okumamış gibisin çünkü

bu konuya başka mesaj yazmayacağım. yazacağın bütün çirkin şeyler sana aittir

benim mesleğim hakkında yorum yapmak senin haddinemi? maalesef ki kişiye göre çirkinleşebiliyorum cnm, hastammısın ki sana hoşgörülü davranayım?
ben senin boşanmış olmanı seni rencide etmek için kullanmadım. bunu nasıl öyle çekip çevirip algıladın vallahi bravo. daha fazla luzumsuz cevaplara girmiyecem. nasılsa sen yine tartışacak birini bulursun cnm. kib opuyorumnanaktan

Back
X