Boşanıyorum....

rumeys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
63
0
86
- Yurtdışı
daha türkiyeden almanyaya esimin yanina döneli 2 gün olmusken bir kavga sonucu esim beni tekme tokat dövdü ve polis cagirdim.polise trye dönmek istedigimi söyledim onlarsaesime evden uzaklastirma cezasi verdiler.buarada dayimlari haberar etti,ben kesinlikle evde kalmak istemedigim icin onlara geldik ve hala buradayim.

esimle teyze cocuklariyiz,dayi ikimizinde dayisi,buarada esim 2 defa buraya geldi ama ben tek kelime etmedim.bu olay yasanali 10 gün oldu,dayim barisin cocugunuz var,simdi hemen dönersen trde herkes anlar cok zorlanirsin,büyükler üzülür fln diyor.bense bu ülkeden hemen dönmek istiyorum ama onlarin yanindayim ve onlari cignyip gcemiyorum.trden yeni geldim daha annem babm üzülür,akrabalar ve cevre beni bunaltir,ileri geri knusur diye düsünüp duruyorum.ama 2 yasindaki oglumun gözü önünde dayak yiyerek bi ömür gecirmek istemiyorum.en büyük sorunum daha geleli 10 gün olmusken geri dönmek ve bütün dikkatleri üstüme cekmek.keske hazirana kadar burada yada trde kimse duymadan kalabilecegim bi yerim olsaydi. o zaman haziranda gider görevime baslardim ve oraya alisamiyorum der,bosanma isini hallederdim caktirmadan.bu surecte kendimle basbasa olmak istiyorum herkesin hedefi haline gelmek degil.nolur akil verin,akil akildan üstündür ,nasl bi yol izlemeliyim

trde ögretmenim,esimin isi nedeniyle 2 yildir buradayim.burda calismiyorum

Büyükler üzülecek,mileltin ağzına sakız olucaksın diye
Dayak yemeye devammı edeceksin
Bence sen haklısın başın dik olsun
o adam utansın yaptıklarından.
Ara aileni olanı anlat dön memleketine işin gücünde varmış
Hiç kimseyi umursama lütfen.sen ve bebeğin önemli.

dayınlarda kalamaz mısın canım hazirana kadar.kesinlikle haklısın.tekme tokat dövdü diyorsun ve anladığım kadarıyla daha önce de şiddet kullandı sana..biliyorsun devamı geliyor bunun.ciddi bir yardım almadıktan sonra düzelmesi zor.

Eğer kalamazsan dayınlarda dön bence.başkaları ne derse desin.kendin için yaşa.psikolojin de sağlığın da bozulur böyle.kim ne derse desin.merak etme başka bir dedikodu bulana kadar uğraşır insanlar sonra unuturlar.herkes kendine baksın.ailene de güzelce anlat..korkma sakın.her şeye bir süre sonra yoluna girer..

şiddeti hiç birsey makul gosteremez fakat ben merak ettim sizi bu denli gözü dönmüşcesine hirpalamasinin altında yatan sebebi
daha evvelden var miydi bu tarz egilimi
aranizda şiddetli kavalar oluyor muydu?
bunlari bilmek gerekir sağlıklı yorum yapabilmek için

ayrıca;
yaşadiginiz hayat sizin hayatınız
birileri ne der diyerek günlerinizi zehir etmeyin kendinize
sevmediğiniz bir adamla aynı havayi tenefüs edecek olan sizsiniz, eş dost konu komşu değil
eşşekten düşmeyen düşenin halinden anlamaz derler
sen hayatına nasıl yön vermek istiyorsan o hedefte yürü
bi gün konusur, iki gün konusur ücüncü gün başka bi kurban bulur kendilerine dedikoduyu şiar edinmiş zavallılar merak etme...
hakkında herşeyin hayırlısı olsun

dayim sinirin yatisana kadar istedigin kadar kal diyor ama o bosanmam taraftari degil,onun icin burada daha fazla kalmak istemiyorum.bide onunda 4 cocugu var ve en kucügü 2.5 yasinda bi oglan ,benimkide cok hareketli rahat edemiorum.aksama kadar 2 cocugun pesindeyim.

dayim sinirin yatisana kadar istedigin kadar kal diyor ama o bosanmam taraftari degil,onun icin burada daha fazla kalmak istemiyorum.bide onunda 4 cocugu var ve en kucügü 2.5 yasinda bi oglan ,benimkide cok hareketli rahat edemiorum.aksama kadar 2 cocugun pesindeyim.

Canim pek net anlayamadim senin durumunu....

O yüzden birkac sorum olacak:

Oturumun varmi?
Cocugun alman vatandasimi?
Almanyada kalmak istiyorsan yardimci olacak cok kurumlar var...basvurabilirsin!
Orda kalmak istiyormusun?

kesin kararını vermişsen boşanacaksan geri dön onu bunu ne diyeceklerini düşünme derim ben

şiddeti hiç birsey makul gosteremez fakat ben merak ettim sizi bu denli gözü dönmüşcesine hirpalamasinin altında yatan sebebi
daha evvelden var miydi bu tarz egilimi
aranizda şiddetli kavalar oluyor muydu?
bunlari bilmek gerekir sağlıklı yorum yapabilmek için

ayrıca;
yaşadiginiz hayat sizin hayatınız
birileri ne der diyerek günlerinizi zehir etmeyin kendinize
sevmediğiniz bir adamla aynı havayi tenefüs edecek olan sizsiniz, eş dost konu komşu değil
eşşekten düşmeyen düşenin halinden anlamaz derler
sen hayatına nasıl yön vermek istiyorsan o hedefte yürü
bi gün konusur, iki gün konusur ücüncü gün başka bi kurban bulur kendilerine dedikoduyu şiar edinmiş zavallılar merak etme...
hakkında herşeyin hayırlısı olsun

daha 1,5 yillik evliyken bi tokat atmisti.ve gecen baharda ikinci geldi ve buda son ama en siddetlisi.cok basit bi nedenden.cocuk parmagini prize sokuyo diye orayi bantlamis ama cocuk korumasi olani bantlamamiis.couk parmagini oraya sokuyo diye co siddetli bi sekilde cocuga vurdu bende kizdim,cocuk bu parmagini oraya sokar sen orayida bantlasaydin sokmamasi gerekiyosa diye.sanami sorcaktim öylemi böylemi derken bi tokat atti.bende herdefasinda ben mi tokat yiyip oturucam diye üstüne yurudum ve bi hayli bogustuk.üstüne yürümesem bi tokatla kalicakti

Canim pek net anlayamadim senin durumunu....

O yüzden birkac sorum olacak:

Oturumun varmi?
Cocugun alman vatandasimi?
Almanyada kalmak istiyorsan yardimci olacak cok kurumlar var...basvurabilirsin!
Orda kalmak istiyormusun?

almanyada kalmak istemiyorum sadece esimin gorevi nedeniyle 2 yildir burdayiz.yol yordam dil bilmiyorum,hic bi kurumla ugrasmak istemiyorum trye dönmek istiyorum

türkiyenden hangi gelin yurt dişinda mutlu oldukiii üsteleik akrabasınız yazık bide öğretmenmişinnn
ne diyeyimkiiii sadece üzüldümmmm
ailelere olan oluyorrrrrr akannehir akrabaa olunca işler değişyorakannehir

daha 1,5 yillik evliyken bi tokat atmisti.ve gecen baharda ikinci geldi ve buda son ama en siddetlisi.cok basit bi nedenden.cocuk parmagini prize sokuyo diye orayi bantlamis ama cocuk korumasi olani bantlamamiis.couk parmagini oraya sokuyo diye co siddetli bi sekilde cocuga vurdu bende kizdim,cocuk bu parmagini oraya sokar sen orayida bantlasaydin sokmamasi gerekiyosa diye.sanami sorcaktim öylemi böylemi derken bi tokat atti.bende herdefasinda ben mi tokat yiyip oturucam diye üstüne yurudum ve bi hayli bogustuk.üstüne yürümesem bi tokatla kalicakti

almanyada kalmak istemiyorum sadece esimin gorevi nedeniyle 2 yildir burdayiz.yol yordam dil bilmiyorum,hic bi kurumla ugrasmak istemiyorum trye dönmek istiyorum

2 yasinda bir cocuga vurabilen bir Adiden (kusura bakma ama bana göre öyle):kızgın: hicbir halt olmaz arkadasim...:kızgın:

Seni ve oglunu her sinirlendiginde tekme tokat dövecekse bu adam en iyisimi at kicina tekmeyi..

Yapacak tek birsey var, aileni arayip durumu anlatacaksin ve pilini pirtini toplayip ailenin yanina döncekesin...bu hemen mümkün degilse, biraz dayinlarda idare et....hic olmazsa orda emin yerdesin....

Allah yardimcin olsun.....:Saruboceq:

elleri kirilsin boylelerinin. disarda kimseye birsey yapamazlar eve gelip allahlik yaparlar. alalhin cezalari.

cnım işin var maaşınla kendini ve çocuğunuda geçindirebilirsin sanırım zaten hep elalem ne der ne düşünür diyerekten bazı şeylere katlanmak zorunda kalıyoruz tr ye dön durumu ailene anlatırsın çevreden soranlarada pasaportunla ilgili bişey çıktığını ve döndüğünü söylersin .

kesin kararını verdiysen ne derler, üzülürler diye düşünme hiç
ailen ne zaman duyarsa duysun aynı şekilde üzülecek sonuçta
dedikodu yapacak kişiler de yine dedikodunu yapacaklar
beklersen bunu sadece geciktirmiş olursun.

şidetin devamı gelecektir. çocuk büyüyp herşeyi anlayacak yaşa geldiğinde iyice psikolojisi bozulacak bu ortam devam ettiği sürece.madem boşanmak istiyorsun ailene şiddet gördüğünü anlat kimse kıyamaz kızına gel buraya halledelim derler. insanlarada oturma iznim bitmiş gibi birşeyler sallarsın. bir süre sonra üzerinde durmasz kimse. illa ki anlatmak zorunda değilsin. kendin aştıktan sonra biz bitireli çok oldu dersin. çıkarsın işin içinden.

arkana bakmadan kaç.birikimin var mı ailen arkandamı,

yerinde olsam tez zamanda dava açardım

dayin bosanma taraftari olmazsa olmasin yaa hayret bisey!! dayak yiyen o degil tabi!!! o zaman sen bosanma ama kocan seni dovmek istediginde dayini cagir bi de o kocandan tekme tokat dayak yesin, bak nasil bosan diyo!!! bence o dayidan sana yarar degil zarar gelir. senin uzuldugunu gore gore hala nasil ayrilma diyebiliyor cok ilginc. valla benim bir akrabam bana boyle bir sey yapildigini gorse beni esimin yanindan zorla alir oyle diyim...o yuzden dayinin mayinin lafina bakma, o koca bozuntusundan da kurtul. bu is tel seferle kalmaz bunu bilesin

Canım benim başkalarını düşünüp hayatını mahvetme onlar üzülcek diye işkence mi görceksin...
Herşey sıcakken dön türkiyeye mesleğinde var bakarsın çocuğuna.. Yinede zamana ihtiyacım var diyosan bi sürü tr den herkesden gizli bi yerlerde kalıp kafanı toplayabilirsin Allah yardımcın olsun cnm

meslegini birakman yanlışmış
akraba evliliği yapman yanlışmış
turkiyeyi meslegini birakip almanyaya gitmen yanlışmış

bence baskalarının ne dedigi hic onemli degil, turkiyeden yeni geldiysen geldin nolmus yani
eninde sonunda bu durum ortaya cikmayacak mi ertelemenin anlamı yok bence
daha cok yıpranabilirsin, esin kapiya dayanir ikna eder bi sekilde geri donersin eve sonra daha siddetli bi dayak belki...

Back
X