Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TRden yeni geldim felan diyorsun ama ne alaka?
döndüketn aylar sonra dayak yeseydin durum dahamı farklı olacaktı
sonuç ortada eşinden şiddet görmüssün hemde çocuğunu gözü önünde
ayrıca adam seni dövmekle kalmamış çocuğunuda dövmüş
hadi sana vurdu bunun affedilir tarafı zaten yokta, çocuğunu dövmesine nasıl göz yumarsın
nasıl halen ay millet ne der annem babam çok üzülür diye düşünürsün
dayın tabii boşanma diyecek başka ne diyecektiki?
boşan kızım senin arkandayız diyecek hali yoktu elbet heleki ikinizinde dayısı olduktan sonra
topla bavulunu al çocğunu dön memleketine
mis gibi meseleğin varmış dön görevinin başına
kimseye en ufak hesap vermek zorunda değilsin
evlenirken kimseye nasıl hesap vermiyorsak boşanırkende vermek zorunda değilsin
bu senin hayatın kimseyi ilgilendirmez
suanda canimi en cok sikan sey oglumun gunboyu baba diye ortalikta dolasmasi
gerçekten durumun zor
dayının evinde kalıyorsun ama sonuçta el evi
anladığım kadarıyla biraz süre geçirip öyle tr dönmekten yanasın böylece bazı şeyleri izah etmek kolaylaşır diyorsun
arkadaşlar kızacak bu yoruma ama
dön evine ..dayın sert çıksın birdaha dayak olmasın diye
idare et köprüyü geçene kadar
ben ufaklığada üzülüyorum
bu arada eşinde hiç bir pişmanlık emaresi yokmu..
gerçekten durumun zor
dayının evinde kalıyorsun ama sonuçta el evi
anladığım kadarıyla biraz süre geçirip öyle tr dönmekten yanasın böylece bazı şeyleri izah etmek kolaylaşır diyorsun
arkadaşlar kızacak bu yoruma ama
dön evine ..dayın sert çıksın birdaha dayak olmasın diye
idare et köprüyü geçene kadar
ben ufaklığada üzülüyorum
bu arada eşinde hiç bir pişmanlık emaresi yokmu..
aradan biraz zaman gecseydi izne gidiyo gibi gider sadece aileme durumu anlatir ve isime baslardim.soranlara oraya alisamadim isimin basina döndüm derdim.bosanincada artik hersey bitti derdim,kimseninde yaptigi yorumun da bi gecerliligi olmazdi.
peki eşin seni şu anda aramıyomu barışmaya çalışmıyo muCADIARZU
senden özür dilemedi mi merak ettimde:uhm:
çocuğunada yazık daha çok küçük ve masum
olaydan 3-4 gün sonra babasi bebegi görmeye gelcekmis dediler,geldi ve gitti tek kelime etmedik.1 hafta sonra,dayim illaki sii basbasa getirip bi görusturucem dedi yoksa hic bi görusme caba olmadan seni trye gönderemem dedi.iyi gelsin ben herseye acigim dedim.o da bi dayimiz daha var onunla geldi ve sadece dayim konustu,benim fikirlerimi sordu bende kararimin degismedigini ve hala gitmek istedigimi söyledim.sadece dayim konustu o tek kelime etmedi,telden de aramiyo arasada acmazdim.önceki kavgalaimizda gidene dön demem,kimseye yalvarmam fln diyodu zaten.dayilarla hallolsa diye baliyo kendisi tek kelime etmiyo,mizac olarak dedigim dediktir,minneti yoktur.yengem gelmeside özurdur diyo ama bizimki artik beden dilinl asan bi problem
artik bu ücüncü oldu,ikisindede affettim-benim ikinci bi sansa ihtiyacim yok dedigi ve barismak icin o bana bazi sartlar sundugu halde-.o aksamda söyledim artik olmaz kesinlikle yapmayacagim desede ben onun sözüne güvenmiyorum dedim