Boşanıyorum.....

koca gitti evden....giden o,kalan benn....

Son düzenleme:

nasılda dile getirmişsin aslında söylemek istediklerimi....çok sağol...

Kısa kısa yorumsuz verdiğiniz cevaplar , beklendik bir ayrılığın habercisi ve yorgunluğunuzu gösteriyor sanki.

Ama kararlı oluşunuz hayatınızda çok iyi değişikler olacagınıda gösteriyor. Insaallah bundan sonraki zamanınızda, daha mutlu olacagınız günleriniz olur.

ah canım ya.okuyunca çok üzüldüm.ama hayat bu,insanın yaşadığı müddetçe başına herşey geliyor işte.ve ömür bazen çok kısa bazen çok uzundur.ama eğer sıkıntılı bir hayat yaşıyorsanız o ömür geçmez işte,bitmez.o zaman bu koskoca ömür böyle yaşanmamalı.olmuyorsa olmuyordur.kendinize allahın izniyle evlatlarınızla yepyeni bir yol çizin,ve herşeyi unutun.önemli olan bu sıkıntıdan mümkün olduğunca çocuklarınızı ve kendinizi daha az zararlı çıkarmaktır..geçmiş olsun

bende 13 yıllık evliyim ve 2 çocuğum var kolay değil boşanmak o kadar yıldan sonra aşk sevgi bir yana alışkanlık oluyor belli bir zaman sonra ve en önemlisi çocuklar tabiki .eminim bu kararını uzun uzun düşünmüşündür ama sana nacizane fikrim her şeyi artısıyla beksisiyle iyice düşün derim çevremde boşanan akraba olsun arkadaş olsun bir müddet sonra pişman oluyorlar ama her şey için çok geç oluyor hakkınızda hayırlısı olsun inanın çok çok üzüldüm

merhaba canm.

mesajını az önce gördm. bi ne yapıyorsn die sana bakmak istemiştm aslnda.
seni artk haketmediğini düşündüğün bir adamı , sırf toplumun erkeğe koca sıfatı ile sultan süleyman imajı vermesi yüzünden sırtında taşıyıp ruhunu yıpratıp yormasına izin vermektense , yollarını ayırman ve çocuklarn huzursuz bir aile içinde yetişmesindense huzurlu bir evde büyümesi çok daha sağlıklı.

hiç bir kadın kendisini haketmeyen bir erkeğe mecbur değil.

hayatında sonsuz sevgi ve başarı dilerim..

umarım herşey gönlünce olur.
öperim,

Son düzenleme:
Bu kararı vermişşseniz herşeyin üstesinden de geleceğinize inanıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun. Yeni bir sayfa açılıyor..mutluluk ve sevgi sizinle olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…