• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum.

Hasibeerem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
36
0
36
İstanbul
Merhaba site
1984'lüyüm eşim benden önce teyzesinin kızı ile beraberlik yaşamışlar tam 1 sene ben bunu bilmiyordum ( düğünede gelmedi bu kız )3 senelik evliyiz, Ayrı ildeler bu yüzden görüşeleri sorun oluyordu, Kendisi onunla çıktığını evlenince söyledi bana, Kendisi bu yaz tatile geldi buraya eşime dedim aynı ortamda bulunursan seni 2'den 4'e şart olsun boşarım. Anlamadı beni, Diğer teyzesi gile gittik, Orada bunlar aniden geldi, Eşim gitmek istemedi felan, Selamlaştılar. Bana laf soktu felan sustum ! Eve gelince onu savundu, Dedim bak bu son olsun seni boşarım. Yine dinlemedi beni diğer teyzesinin kızının ( ilk tanıştığımız teyzesi ) düğünü vardı, Misafirler vardı hepsi salonda oturuyorlardı, Elimde salondaydı ben çay felan getiriyordum misafirlere oda pislikte salondaydı eşime İşaret etmeme rağmen odadan çıkmadı ve bana birşey olmaz diyerek geçiştirdi beni, Ağladım birşey olmamış gibi davranıyor.

Durumu aileme anlattım, Çoçuğum yok boşanıyorum, Doğru bir karar veriyor muyum ?. Bilmiyorum ama çok zoruma gidiyor.

Son düzenleme:
daha detaylı anlatırsanız belki haklılık sebebiniz olabilir ama bu sebeplerle boşanılmaz bence yani anlattıklarınız kadarıyla

Düğün kalabalığında onunla aynı odada duruyor, ( yanlış anlaşılmasın ailedeki kişilerde var ) ama onun gözünün önünde duruyor işaret etmeme rağmen çıkmadı ! odadan.

boşnma kararı vermek için yeterli mi canım bu sence eşine güveniyosan eğer sorun olmamalıydı

Son düzenleme:
Esin fazla rahat davranip seni uzmus fakat bu bosanma sebebi gelmedi bana canim,kiskanmakta haklisin ama sanki biraz abartmissin gibi geldi bana hani bosanma falan.fakat daha acik yazarsan seviniriz bu anlattiklarinin boyutu ne?

çok doğru yapıyorsun... kimse kusura bakmasın burda belki akraba evliliği yapanlar vardır ama benim resmen midem bulanıyor bu akraba evliliklerinden çünkü bizim kültürümüzde yok doğrusu da bu. doğru bir karar vermişsin demekki eşin unutamamış teyzesinin kızını başkasını seven bir adamdan sana hayır gelmez diye düşünüyorum

şimdi bu teyze kızı dışında eşinin genel durumu nasıldır sana karşı
az çok anlarsın sence seni seviyormu, sana düşkünmüdür
tek problem bumu yani başka sıkıntılar varmı

Esin fazla rahat davranip seni uzmus fakat bu bosanma sebebi gelmedi bana canim,kiskanmakta haklisin ama sanki biraz abartmissin gibi geldi bana hani bosanma falan.fakat daha acik yazarsan seviniriz bu anlattiklarinin boyutu ne?

Merhaba şimdi düzenledim.
Sümsük gibi kızın gözüne gözüne giriyor nasıl üzülmem çık deyip çımçık attım hala çıkmadı

Boşanıyorum dedim abimin evine geldim, Büyüğüm olarak ona anlattım babama anlatmakdan korktum.

Eşim bana ne yaparsan yap diyor sümsük kılıklı adam ya !

Merhaba site
1984'lüyüm eşim benden önce teyzesinin kızı ile beraberlik yaşamışlar tam 1 sene ben bunu bilmiyordum ( düğünede gelmedi bu kız )3 senelik evliyiz, Ayrı ildeler bu yüzden görüşeleri sorun oluyordu, Kendisi onunla çıktığını evlenince söyledi bana, Kendisi bu yaz tatile geldi buraya eşime dedim aynı ortamda bulunursan seni 2'den 4'e şart olsun boşarım. Anlamadı beni, Diğer teyzesi gile gittik, Orada bunlar aniden geldi, Eşim gitmek istemedi felan, Selamlaştılar. Bana laf soktu felan sustum ! Eve gelince onu savundu, Dedim bak bu son olsun seni boşarım. Yine dinlemedi beni diğer teyzesinin kızının ( ilk tanıştığımız teyzesi ) düğünü vardı, Orada aynı odada kaldı, İşaret etmeme rağmen odadan çıkmadı ve bana birşey olmaz diyerek geçiştirdi beni, Ağladım birşey olmamış gibi davranıyor.

Durumu aileme anlattım, Çoçuğum yok boşanıyorum, Doğru bir karar veriyor muyum ?. Bilmiyorum ama çok zoruma gidiyor.

Bence fazla kıskançlık yapıyorsunuz gibi. Yani evli bir adama yakışmayacak hareketler yapmıyorsa, zaman zaman toplum içinde akraba olduğu kişiyle aynı ortamda bulunması kaçınılmaz olur. Şeytan görmüş gibi kaçmasını da bekleyemeyiz. Doğrusunu siz bilirsiniz tabi ama bu benim fikrimdi. Bence boşanmanızı gerektirecek kadar önemli bir durum yok. Herşey gönlünüzce olsun...

Sümsük gibi kızın gözüne gözüne giriyor nasıl üzülmem çık deyip çımçık attım hala çıkmadı

evet orda o durum hoş olmamış. bu kız eşinin umurunda olmasa bile seni üzmemek adına dikkatli davranmalı mümkün olduğunca aynı ortama gelmemeliydi. yani sonuçta bi geçmiş var ortada ve sen rahatsızlığını söylemişsin zaten. ayrıca bende anlamıyoum insan nasıl kuzenine başka türlü bakabilir benim mantıım almıyor benim kuzenlerim kardeşim gibidir hepsi öyle olmalıda

Tatlim kim olsa boyle bi durumda kiskanir esini ve boyle bi tutum karsisinda sinirlenir tabiki uzulur,araniz nasildi o kiz gelene kadar,baska bir problem varmiydi,bu meseledenmi bu hale geldiniz?konustunmu esinle senden bosancam diye ne diyor merak ettim??

Bence fazla kıskançlık yapıyorsunuz gibi. Yani evli bir adama yakışmayacak hareketler yapmıyorsa, zaman zaman toplum içinde akraba olduğu kişiyle aynı ortamda bulunması kaçınılmaz olur. Şeytan görmüş gibi kaçmasını da bekleyemeyiz. Doğrusunu siz bilirsiniz tabi ama bu benim fikrimdi. Bence boşanmanızı gerektirecek kadar önemli bir durum yok. Herşey gönlünüzce olsun...

Ama melp salonda başkası yokmuş gibi sürekli onunla laf atışığı yapıyorlar.
Örnek veriyorum ; Yarın etli ğide dağıtılsın diyor pislik, Eşimde sen ne anlarsın zaten sevmezsin döner olsun diyor !
Yaaa cıldırttı beni !

Boşanıyorum dedim abimin evine geldim, Büyüğüm olarak ona anlattım babama anlatmakdan korktum.

Eşim bana ne yaparsan yap diyor sümsük kılıklı adam ya !

Eşin pek rahatmış.Sen boşanıcam diyorsun oda ne yaparsan yap diyor.Bozulmakta haklısın ama bu sebepten boşanılmaz ki.Biraz ayrı kalın da aklı başına gelsin.

Tatlim kim olsa boyle bi durumda kiskanir esini ve boyle bi tutum karsisinda sinirlenir tabiki uzulur,araniz nasildi o kiz gelene kadar,baska bir problem varmiydi,bu meseledenmi bu hale geldiniz?konustunmu esinle senden bosancam diye ne diyor merak ettim??

Evet üstte belirttim,
Sümsük adam bana ; Amaaaaan ne yaparsan yap diyor.

Bu pislik geldi geleli telefonlarını lavaboya götürürken bile yanında taşır oldu.
Biliyorum biliyorummm var birşeyler bu sümsükden herşey beklenir.

çok doğru yapıyorsun... kimse kusura bakmasın burda belki akraba evliliği yapanlar vardır ama benim resmen midem bulanıyor bu akraba evliliklerinden çünkü bizim kültürümüzde yok doğrusu da bu. doğru bir karar vermişsin demekki eşin unutamamış teyzesinin kızını başkasını seven bir adamdan sana hayır gelmez diye düşünüyorum

çok çok haklı . Seni hiçe sayıp dalgasına bakıyor , sen boşanıcam diyorsun ne yaparsan yap diyor bu demek oluyorki sevgisi yok saygısı yok sadakati yok eee ne kaldı geriye ? Elinde sadece boş bi odun var canım . Boşanmakta iyi edersin. Dünyanin türlü türlü sınavları var daha bu olayda böyleyse ilerde neler yapar

çok çok haklı . Seni hiçe sayıp dalgasına bakıyor , sen boşanıcam diyorsun ne yaparsan yap diyor bu demek oluyorki sevgisi yok saygısı yok sadakati yok eee ne kaldı geriye ? Elinde sadece boş bi odun var canım . Boşanmakta iyi edersin. Dünyanin türlü türlü sınavları var daha bu olayda böyleyse ilerde neler yapar

ya ağlamaktan burnum kanadı
o hala telefonuna kontor yükleme derdinde bana ne dese beğenirsiniz
Kaçtan yükleniyordu kontor !

Back
X