canım eşine kızdım ama bir okadar da sana kızdım.
Bukadar insan tam 20 sayfa olmuş sana birşeyler anlatıyor yardımcı olmaya çalışıyor.
Sonuç hiç gelişme yok.
Bak o acı içinden uzun bir süre çıkmayacak bir kere bunu kabullen herşeyden önce.
Eski kocanla ilgilenmeyı bırak belkıde cok mutlu olacak bu dunyada bırsey cekmesını oturup bekleme.
Yani okadar konu okudum ıyılesme surecıne senın kadar dırenenını gormedım.
bu anlattıkların benım basıma gelse bana ne yapmamı onerırsen onları yapmaya basla.Aklın yolu bır.
toparlan artık ya uzerınden zaman gecmıs bır mıktar.
Oyle beklemekle unutulmaz yasananlar.Sert olduysa kusura bakma cok kızdım sılkelenmen lazım zaten senın acıl.
Sen boyle bıtık davranırsan adamda boyle yapar tabı

kardesı sunu demıs,ablan bunu dedı fılan bunları aynen mahkemeyede tası bu saaten sonrası kalbını susturup aklını kullanma zamanıdır

l
utfen sabah kalk suslen,puslen bıseyler yap hatta arkadas edın cevrenden.
Avukatını ara son durumu ogren.burda burcu dıye avukat bır arkadas vardı sor bakalım evden atma ıle ılgılı napılabılır belkı avukatının eksıgı vardır.
az canlarını yak bak nasıl dagılıyorlar.dusun adam okudugunu bılerek neler yazıyor bunlarıda soyle avukatına hatta lehıne bırsey cıkar belkı.sakın tekrar ıletısım hatasına dusme.donuna kadar derler ya sen donunu bıle al.bunlara haktır ne derlerse desınler allah onlara eltının bın bıterı ıle sınayacak gorursun.
bu tarz hıkayelerde hep bız kazanırız kk da ... cunku bız kadınız...gucluyuz...anneyız..

.