Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 aylık ,7 aylık evlilikler bitiyor.
İnanamıyorum yaa cicim ayları daha.
Bu aileleler delirdi mi,
Ne istiyorlar bunlar,
biz kuş yuvası bile bozulmaz günahtır diye büyüdük ama
Bunlar evlat yuvası yıkacak kadar şuursuzlar
Hayret birşey
Allah tez zamanda ıslah etsin
böyle başlıkları görüp konuları okuyunca inanın içim acıyor,gerçekten çok üzülüyorum.
öncelikle 7 ay boşanmayı düşünmek için gerçekten çok erken bir süreç,biraz birbirinize zaman verin lütfen,kestirip atma hemen.çiftler ne zaman ki artık anne babaları yerine kendi karı kocalarına biz bir aileyiz demeye başlıyor işte o zaman düğüm çözülüyor sanırım ve evliliğin ilk senesi çiftlerin birbirlerini tanıma süresi,sizin yaşadığınızı eminim burada birçok bayan yaşamıştır,tabii ki senden önce ailem vardı kısmından bahsetmiyorum ama çoğu erkek ne yazıkki evlendikten sonra anacı oluyor,aradaki dengeyi kuramıyorlar,bunun içinse sanırım zamana ihtiyaç var.
ayrıca ben hep şunu düşünürüm;madem adam sürekli annesini göremek istiyor her akşam gidiyor,peki neden anneler oğlum sen yeni evlisin git eşinle vakit geçir demezler bende bunu anlamıyorum.
İnanamiyorum.. Bu tip esleri ve aileleri onceden anlamanin bi yolu var mi bilmiyorum
ama cidden bu olanlar yuzunden evlenmekten korkar oldum..
Allah yardimciniz olsun her aninizda insaallah..
Bi kadinin bitiyorum cigliginin duyulmamasi kadar berbat bi yalnizlik yoktur herhalde..
Rabbim iyilerle karsilastirsin.
canım kayınvalideni görümceni sevmediğini çok mu belli ettin eşine ?eşinde bu şekilde karşı tarafın dolduruşuna gelmiş gibi gözüküyor .sende sanırım sevgi bitmiş hakkında hayırlısı olsun .seviyorum hala deseydin savaş derdim ama sevgi bittiyse zaten evlilik yürümez .
Öyle diğcek olgunluğa sahip insan olsalar bu duruma gelmez değilmi herkes evinde mutlu olsun diye düşünürler bunların amacı ne ben anlamış değilim neden gelinle uğraşırlar istemiosan elin kızını nie yakıosun git kimi alcaksan al
canım ilk evlendiğimde kayınvalidemle beraber yaşıyorduk. kayınvalidem tam bir hain, yüzüne güler arkandan kuyunu kazar.
bi bakıyorum eşim bana süper davranıyorken ertesi gün saçma sapan sebeplerden bağırıp çağırmaya başlıyor. farkettimki annesi dolduruyo. senin gibi boşanmayı düşündüm ama olmaz neden annesini mutlu edeyim, eşimi kaybedeyim dedim.
baktım annesinin sözünü dinliyo tamamdır, annesini ona hiç kötülemedim, hep iyi davrandım. ben iyi davranırken annesi beni kötülediği zaman eşim şöyle düşünmeye başladı, bu kız elinden geleni yapıyo kabahat benim annemde...
evet bunu anladıgı zaman herşey düzeldi. eşimle aramı bozamadı ya bide üstüne hamile kaldım, ayrı yaşamak istiyorum sıkıldım dedi kayınvalide veee evini ayırdık. şimdi eşim gidiyo 2-3 günde bir ihtiyaçlarını alıyo dönüyo evimize geliyo ben fazla görüşmüyorum bile.
savaştım ve ben kazandım ama eşimi sevdiğim için savaştım. eğer seviyorsan eşini sende savaş fakat savaşırken bunu asla belli etmemek lazım, iyilik yaparak savaştığın zaman kazanıyorsun. onlar sana kurşun atarken sen onlara gül atarsan haklılığın anlaşılıyor ve senden kıymetlisi olmuyo.
hepinize teşekkürler severek evlendik ama aynı eve girince değişti görümcemin kaprisleri eşimin hep hak verişi kendi evimde ben misafirmde onlar ev sahibi sanki onları görmediğim tek gün yok eşiminde gözü onlardan başka bişey görmüyor ben sabretsemde onlar benden memnuniyetsizliğimi ve ya evdeki eksikliklerimi eşime söylüyorlar o da hak veriyor düzelmesi çok zor falan deyip yanlarında dalga geçiyor resmen üstelik çalışan bir bayan olmama rağmen herşeyimi dört dörtlük yapıyorum ama kusur arayan bulur hiç özel hayatımız olmadı hep beraber evliyiz sanki çok doluyum inan geri dönsem aynı şeyleri fazlasıyla yaşıyacağıma eminim istemiyorum artık ama bu ülkede boşanmak mesele kimse istemez büyük hayallerle başlanılan bir evliliği pasif bir koca için bitirmek ama(üstelik evlenmeden önce ailesine hiç bir düşkünlüğü yoktu ailece bana çok güzel rol yapmışlar