Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevmek yetmiyor ki canım ortada bişey yokken bile ailesini savunuyor bana ailece kinlenişler naptıysam yaranamadım onlarsız adım atmıyor beni yok sayıyor senden önce ailem vardı sen kimsin ki demesi son noktayı koydu
Üzülerek okudum acizane fıkrımı yazmak ısterım yınede karar verecek olan sensın bak anım daha 7 aylık evlılıkte ne anladınız neler oldukı senı bu noktaya getırmısler ama bıraz sakın davran suan kızgınsın kırgınsın dogru karar verecek durumda degılsın pişman olacagın kararlar verme evet kendını degersız bır meta gıbı gormen cok acı sen bır bıreysın ısteklerın var kararların var hayat senın hayatın bunu kımsenın harcamasına ızın verme esınle konus karsısında ezılme buzulme kendınden emın bır sekılde konusalım de bu boyle nereye kadar devam edecek de her tartısmada annenın evınemı gıdeceksın de hıc umrumda bıle olmaz de ben evlılıgımı devam ettırmek ıstıyorum gıttıgı yere kadar ama senın bu davranısın bızı ben sen yapıyor yınede dusuncelerın bu dogrultudaysa tamam bıtsın de ne bız ılk olacaz nede son hayat bu neler getırır bılınmez.canım mademkı ekonomık ozgurlugunde var bır sans daha verdıkten sonra baktın degısmedı bırak gıtsın onun ıcın savaşmaya degmezmıs dersın hayatına bakarsın 3 gunluk dunya uzulmeye degermı?senı ıstemeyenı sen hiiiiiçç isteme ama dedıgım gıbı her ılıskı ikinci bir sansı hakeder üçüncüye asla tavız verme....RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.....
çok teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin şu an naparsan yap modunda umrumda değil havası yaratıyor gelirsen çekersin ben böyleyim gelmezsende kendin bilirsin , aslında pişman olduğunu düşünüyorum ama ailesinin etkisiyle bunları diyor ömür boyuda onlar yönetecek onu ben sadece kendime üzülüyorum