boşanıyorum...

safiye03434

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2013
22
1
16
İstanbul
merhaba arkadaşlar daha önceden evliiğime dair konum olmuştu ve benim kararım eşimden boşanmak olmuyor yürümüyor bu karar aklımda vardı ama ben bekliyordum belki düzelir diye ama bugün bu kararımı netleştirdim...ben eşimle konuştum ama beni nekadar ciddiye aldı bilmiyorum ben ayrılmak istediğimi söyleyince ayrıl diyor boşanalım tamaam senin dediğin olsun diyor kızıyor ama ben gerçekten istiyorum fakat boşanma aşamaları nasıl bilmiyorum eşim sson dakika cayar mı ben boşanmak itemiyorum der mi emin değilim..yaklaşık 1 sene 3 aylık evliyim anlaşmalı boşanabilir miyim? birde ben eşime zamana ihtiyacım var dedim ablamın yanına gideceğim 2 gün sonra 3 hafta kalacağım ablamda gel kafanı dinle burda mantıklı karar ver dedi ablamın yanına gitmem boşanma da problem olur mu eşim bana evi terk ettiğime dair mahkeme de suçlama da bulunabilir mi.birde ben boşanma davası açtıktan sonra ailemn yanına gideceğim şehir farkı var mahkeme olayı nasıl oluyor anlaşmalı boşanma da benimmi eşimin olduğu şehire gelmem gerekiyor veya anlaşmalı boşanma da mahkemeye gelmessem avukat vekaletiyle oluyor mu fikri olanlar lütfen yardımınıza ihtiyacım var..teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…