2 yıllık evliyim.
eşimle olan uzun süreli tartışmalarımız,şiddet uygulaması,uzayan küsmelerimizin sonucunda buraya vardık.
en son kardeşi yüzünden takışmıştık bunu konu olarak buraya açmıştım.
3 haftadır annemin evindeyim.eşimle bu dönem içerisinde telefonda sen haklısın ben haklıyım tarzında konuşmalarımız oldu.
2 gün önce konuşmak için geldiler bir karara bağlayamadan gittiler.
Eşim evine dön diye defalarca söyledi fakat kendi hatalarını bir türlü kabul etmiyor.Aynı şeyleri yaşayacağımı biliyorum.
Kolay bi durum değil çok üzülüyorum.Ama sonradan başımı taşlara vurmaktan iyidir diye düşünüyorum
hatırladım konunuzu.
uzlaşamamıştınız. sanki kardeşide kücük cocuk...
hoş kücük cocuk olsa konu bu kadar uzamazdı. aman cocuktur der gecersin.
ama eşşek kadar. bide kendi evleri sanki yokmuş gibi...
hakkınızda hayırlısı.
Gelecek hakkında bir ümidiniz yoksa uzatmanın daha fazla yıpranmanın bir anlamı yoktur tabi ki şiddet var diyorsunuz ne diyelim hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim yardımcınız olsun inşallah
evde nasıl bi kazan kaynıyosa faceden silmiş beni kardeşi...
ve boşanmanıza tek sebeb bunlarda degil. hep aranızda sorunlar olmuş sanırım.
tek kardeşi değil bizim asla konuşamamız ciddi olan hiçbir konuda anlaşamamız..hani bir ortak nokta bulmazmı insan yok biz bulamıyoruz.
kendi evinde kocanla anlaşamamak en büyük problemlerden biridir zaten...
herkesin düşünce aykırılıgı illaki vardır ama orta noktada iki tarafda esnekleşerek buluşmalı...
bi laf duymuştum gecen gün.
ben ateşsem sen su ol. sen ateşsen ben su olayım
2 yıllık evliyim.
eşimle olan uzun süreli tartışmalarımız,şiddet uygulaması,uzayan küsmelerimizin sonucunda buraya vardık.
3 haftadır annemin evindeyim.eşimle bu dönem içerisinde telefonda sen haklısın ben haklıyım tarzında konuşmalarımız oldu.
Eşim evine dön diye defalarca söyledi fakat kendi hatalarını bir türlü kabul etmiyor.Aynı şeyleri yaşayacağımı biliyorum.
Kolay bi durum değil çok üzülüyorum.Ama sonradan başımı taşlara vurmaktan iyidir diye düşünüyorum
hakkınızda hayırlısı olsun...çok iyi düşünün yapması zor, yıkması kolaydır....
sonradan pişman olacağınız birşeyde yapmayın....
evlilik dediğin böyle yürür zaten ama bizim böyle olmadı hiçbirzaman.benim azımdan çıkan her lafı ciddiye aldı kendi söyledikleri kızgınlıkla söyledim oldu.
tutar yanı olsa dayanıcam ama ...
Baktım konularına biraz.Boşanmak istediğinden tam emin misin?.2 yıllık evliyim.
mutlaka zor gelicek...çünkü seviyorum hala oda beni seviyo biliyorum ama aynı evde olamıyoruz biz.1 ay veriyorum kendime gene şiddetli tartışma yaşayacağımzı iyi biliyorum.etrafımdaki kimse onu onaylamıyo.
Baktım konularına biraz.Boşanmak istediğinden tam emin misin?.
Bence sizin aranızda ben haklıyım ben haklıyım sorunu var.İkinizde hatalarınızı görmüyorsunuz.O biraz saygısız,düşüncesiz ve burnu kaf dağında.Sen de de üslup ve ifade sorunu var gibi geliyor.Fazla söylenip,yanlış kelimeler seçiyorsun.Aranızdaki saygıyı bitirmişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?