Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaslar bosanma kararini artik verdim ama suan boslukta gibiyim bu dunyanin disinda gibiyim hersey bitmis ve yiginla sorun beni bekliyormus gibi hissediyorum tavsiyelere o kadar ihtiyacim var ki
o boşluk iç sıkıntısı hissi çok normal.Bir doktora psikiyatriye gitseniz içinizi dökün mesela aklıma bu geldi şimdilik.Merhaba arkadaslar bosanma kararini artik verdim ama suan boslukta gibiyim bu dunyanin disinda gibiyim hersey bitmis ve yiginla sorun beni bekliyormus gibi hissediyorum tavsiyelere o kadar ihtiyacim var ki
Hic durmaksizin herseyim elestirildi gozunun surekli disardaki kizlarda olmasi cimriligi
Bence hemen bosanmayin derim bosanmis biri olarak çünkü çok zor aileye tekrar dönmeyi onların baskısıni, sozlerini kaldiririm toplumda kim nederse desin üstesinden gelirim dersen bilemem ama aile eskisi gibi olmuyor bil istedim ben suan evimi ve eşimi yaşadığım okadar kötü olaylara rağmen mumla arıyorum bosanma psikolojisi çok zor hakkınızda hayırlısı olsun
SELAM.. niye oyle dedinizki aileniz arkanizda durup destek olmadilar mi...
Tabi her sikintiya dusunce akla ilk gelen bosanmak olmamali ..
Ama gerektigi zamanda arkana bile bakmadan cekip gitmeli insan
SELAM.. niye oyle dedinizki aileniz arkanizda durup destek olmadilar mi...
Tabi her sikintiya dusunce akla ilk gelen bosanmak olmamali ..
Ama gerektigi zamanda arkana bile bakmadan cekip gitmeli insan
çok üzüldüm 2 yıl önceki halim gözümün önünden geçtiiiii bu yüzden tüm samimiyetimle bir kaç önerim olacak bacım....Merhaba arkadaslar bosanma kararini artik verdim ama suan boslukta gibiyim bu dunyanin disinda gibiyim hersey bitmis ve yiginla sorun beni bekliyormus gibi hissediyorum tavsiyelere o kadar ihtiyacim var ki
çok üzüldüm 2 yıl önceki halim gözümün önünden geçtiiiii bu yüzden tüm samimiyetimle bir kaç önerim olacak bacım....
kesinlikle boşanma kararı birlikte de alınmış olsa düşünülmeli... aileler bu noktada önemli pozisyondaki bizim ailelerde boşanalım diye ellerinden geleni yapmışlardı... nazichane önerim konunun özüne in neden mutsuzsun sıkıntı rahatsızlık laf söz aile ilişkilerimi yoksa cinsel de olabilecek bir takım sorunlar mı???? bunları cevaplayın bunun için gerekli mercilere başvurun ki biz boşanma kararından sonra 4 ay sonra gelen hakim önüne çıkma olayında vaz geçtik herşey birden değişti.... bunda en önemli etken evlilik terapistine gitmemizde...
iyi bir evlilik terapistine gidin. hangi şehirdesiniz bilemem ama biz o zaman 40 dkksı 350 tl den baya para vermiştik ama işe yaradı çok çok şükür...
terapist psikolog eşi ise psikiyatırdı derken testler ve görüşme sonrası eşine yönlendirdi eşimi ve meğer eşimde ciddi bir sıkıntı varmış haplı tedaviye başladı ve derken bu günümüze geldik evliliğimiz kurtuldu haaa inişler çıkışlar olmuyor mu elbette oluyor ama bende o asiliğimi her fırsatta aman boşanırım işim param herşeyim var diyen o ukala tavrımı bıraktımmm haa alttan alan bir yapım hala yok ama daha bi idareci oldum birlikteliği öğrendimm.... kaç yıllık evlisiniz bilemem ama kendimden bir kaç örnekle tavsiyede bulunmak istedim inşallah yardımcı olmuşumdur bacım... güzel haberlerle görüşmek ümidiyleee
bacımmm baya yazmışınnn ufff be ne desemkiii cidden ehr boşanma aşamalrında muhakakkbirbirimize benzeteceğimiz bir takım olgular var aile olayı kv benimde neler etti neler ama bizde severek evlendik... benim eşimde yurt dışı bağlantılı türkiyedeyiz ve zaten ben matematik öğretmeniyim hep tr deyim ama eşim zırt pırt gider gelir arada katılırımmm ama bir seferinde tezinide yazarken zaten azcık görüşürdük vel hasıl öyle bir iftira attılarki yok birisiyle görüşmüşüm ve hattaaa bana hakaretler şiddet ve gecenin bir yarısı polislik olduk anlatınca asabım bozuluyor gözlerim dolmayı bırak akıtıyor yaşlarını hiç bir zaman affetmeyeceğim eşimi ve işide hukuğuda çok iyi bildiği için 1 değil 2 avukat tutmuşum ama sonra o uçakda bile buldu beni filimleri izleye izleye filme çevirdi hayatımı neyseee birsürü bişeyyy diyeceğim şu ki sevgi varsa cidden kopması bitmesi zorr... istediğin kada saygı bitti de... bende öyle onun ailesine hakaretler ederdim o daha az ederdi mesela neler neler ama evden uzaklaştırma kararı çıkarınca ve o eve bende girmeyince herşeyi sil baştan alıp işe gittiğimi bilirim patlak bir dudak eşofmanla kapıya attmıştı düşünBiz de bosanmanin esigindeyiz. Saygi zaten en bastan beri yoktu da sevgi tutuyor biraz bizi birarada. Ama ipler koptu kopacak. Konularima bakarsaniz anlarsiniz. Benim de Hic esime eyvallahim yok, gencim, guzelim, calisiyorum, kazaniyorum modundayim malesef, bana ne tavsiye edersiniz? Terapiste gidemeyiz malesef yurtdisindayiz, evliljk kurtulur mu, umit var mi???
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü