Bosaniyorum :-(

xxxb

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
178
57
643
İstanbul
Merhaba arkadaslar bosanma kararini artik verdim ama suan boslukta gibiyim bu dunyanin disinda gibiyim hersey bitmis ve yiginla sorun beni bekliyormus gibi hissediyorum tavsiyelere o kadar ihtiyacim var ki

Merhaba arkadaslar bosanma kararini artik verdim ama suan boslukta gibiyim bu dunyanin disinda gibiyim hersey bitmis ve yiginla sorun beni bekliyormus gibi hissediyorum tavsiyelere o kadar ihtiyacim var ki

sebeb ne canım, karar verildi ama harekete geçildi mi

o boşluk iç sıkıntısı hissi çok normal.Bir doktora psikiyatriye gitseniz içinizi dökün mesela aklıma bu geldi şimdilik.

Gectik zaten hic mutlu olmadim evlendigimden beri psikologa gidicem de dogru adresi bulmak lazim verebileceginiz bi isim var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok normal böyle hissetmeniz. Hayatınızda bir devir kapanıyor. Bu süreçte bir psikologdan destek almanız faydalı olur. İnşallah çok daha güzel günler sizi bekliyordur.

Canim özellikle cok uzuldum.neden bosanmaya karar verdiniz nedeni nedir.

Bi de ben suclu oluyodum bunu kabul etmeyince

Bence hemen bosanmayin derim bosanmis biri olarak çünkü çok zor aileye tekrar dönmeyi onların baskısıni, sozlerini kaldiririm toplumda kim nederse desin üstesinden gelirim dersen bilemem ama aile eskisi gibi olmuyor bil istedim ben suan evimi ve eşimi yaşadığım okadar kötü olaylara rağmen mumla arıyorum bosanma psikolojisi çok zor hakkınızda hayırlısı olsun

Bence hemen bosanmayin derim bosanmis biri olarak çünkü çok zor aileye tekrar dönmeyi onların baskısıni, sozlerini kaldiririm toplumda kim nederse desin üstesinden gelirim dersen bilemem ama aile eskisi gibi olmuyor bil istedim ben suan evimi ve eşimi yaşadığım okadar kötü olaylara rağmen mumla arıyorum bosanma psikolojisi çok zor hakkınızda hayırlısı olsun

SELAM.. niye oyle dedinizki aileniz arkanizda durup destek olmadilar mi...
Tabi her sikintiya dusunce akla ilk gelen bosanmak olmamali ..
Ama gerektigi zamanda arkana bile bakmadan cekip gitmeli insan

Ben ailemle oturmiycam ayri eve cikmayi dusunuyorum meslegim ve maasim var cocuk da yok ama bunlar beni rahatlatmaya yetmiyo cok zor bi durum bosanmak

Size sevgi saygi gostermeyen biriyle de omur nasil gecer ki bunlar olsa diger butun huylarini gormezdim zaten

Ailem destekten çok benim psikolojimi bozdu kendimi okadar kötü hissettim ki ailemin vermiş olduğu sözler hiçbiri olmadı. .kardeşlerim hayatına birini soksa hemen beni öne attılar örnek olarak akşam arkadaşlarımla bulusmak istesem olay oldu ben babamla çalıştığım için ayrı bir eve çıkmam zor ahh kızlar eslerimiz ne vardida değer bilselerdi şimdi hayatıma birini bile sokamam çünkü ailem çok baskı yapiyor

Son düzenleme:

Ailem destekten çok benim psikolojimi bozdu kendimi okadar kötü hissettim ki ailemin vermiş olduğu sözler hiçbiri olmadı. .kardeşlerim hayatına birini soksa hemen beni öne attılar örnek olarak akşam arkadaşlarımla bulusmak istesem olay oldu ben babamla çalıştığım için ayrı bir eve çıkmam zor ahh kızlar eslerimiz ne vardida değer bilselerdi şimdi hayatıma birini bile sokamam çünkü ailem çok baskı yapiyor

çok üzüldüm 2 yıl önceki halim gözümün önünden geçtiiiii bu yüzden tüm samimiyetimle bir kaç önerim olacak bacım....
kesinlikle boşanma kararı birlikte de alınmış olsa düşünülmeli... aileler bu noktada önemli pozisyondaki bizim ailelerde boşanalım diye ellerinden geleni yapmışlardı... nazichane önerim konunun özüne in neden mutsuzsun sıkıntı rahatsızlık laf söz aile ilişkilerimi yoksa cinsel de olabilecek bir takım sorunlar mı???? bunları cevaplayın bunun için gerekli mercilere başvurun ki biz boşanma kararından sonra 4 ay sonra gelen hakim önüne çıkma olayında vaz geçtik herşey birden değişti.... bunda en önemli etken evlilik terapistine gitmemizde...
iyi bir evlilik terapistine gidin. hangi şehirdesiniz bilemem ama biz o zaman 40 dkksı 350 tl den baya para vermiştik ama işe yaradı çok çok şükür...
terapist psikolog eşi ise psikiyatırdı derken testler ve görüşme sonrası eşine yönlendirdi eşimi ve meğer eşimde ciddi bir sıkıntı varmış haplı tedaviye başladı ve derken bu günümüze geldik evliliğimiz kurtuldu haaa inişler çıkışlar olmuyor mu elbette oluyor ama bende o asiliğimi her fırsatta aman boşanırım işim param herşeyim var diyen o ukala tavrımı bıraktımmm haa alttan alan bir yapım hala yok ama daha bi idareci oldum birlikteliği öğrendimm.... kaç yıllık evlisiniz bilemem ama kendimden bir kaç örnekle tavsiyede bulunmak istedim inşallah yardımcı olmuşumdur bacım... güzel haberlerle görüşmek ümidiyleee
:34:

çok üzüldüm 2 yıl önceki halim gözümün önünden geçtiiiii bu yüzden tüm samimiyetimle bir kaç önerim olacak bacım....
kesinlikle boşanma kararı birlikte de alınmış olsa düşünülmeli... aileler bu noktada önemli pozisyondaki bizim ailelerde boşanalım diye ellerinden geleni yapmışlardı... nazichane önerim konunun özüne in neden mutsuzsun sıkıntı rahatsızlık laf söz aile ilişkilerimi yoksa cinsel de olabilecek bir takım sorunlar mı???? bunları cevaplayın bunun için gerekli mercilere başvurun ki biz boşanma kararından sonra 4 ay sonra gelen hakim önüne çıkma olayında vaz geçtik herşey birden değişti.... bunda en önemli etken evlilik terapistine gitmemizde...
iyi bir evlilik terapistine gidin. hangi şehirdesiniz bilemem ama biz o zaman 40 dkksı 350 tl den baya para vermiştik ama işe yaradı çok çok şükür...
terapist psikolog eşi ise psikiyatırdı derken testler ve görüşme sonrası eşine yönlendirdi eşimi ve meğer eşimde ciddi bir sıkıntı varmış haplı tedaviye başladı ve derken bu günümüze geldik evliliğimiz kurtuldu haaa inişler çıkışlar olmuyor mu elbette oluyor ama bende o asiliğimi her fırsatta aman boşanırım işim param herşeyim var diyen o ukala tavrımı bıraktımmm haa alttan alan bir yapım hala yok ama daha bi idareci oldum birlikteliği öğrendimm.... kaç yıllık evlisiniz bilemem ama kendimden bir kaç örnekle tavsiyede bulunmak istedim inşallah yardımcı olmuşumdur bacım... güzel haberlerle görüşmek ümidiyleee
:34:

Biz de bosanmanin esigindeyiz. Saygi zaten en bastan beri yoktu da sevgi tutuyor biraz bizi birarada. Ama ipler koptu kopacak. Konularima bakarsaniz anlarsiniz. Benim de Hic esime eyvallahim yok, gencim, guzelim, calisiyorum, kazaniyorum modundayim malesef, bana ne tavsiye edersiniz? Terapiste gidemeyiz malesef yurtdisindayiz, evliljk kurtulur mu, umit var mi???

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Biz de bosanmanin esigindeyiz. Saygi zaten en bastan beri yoktu da sevgi tutuyor biraz bizi birarada. Ama ipler koptu kopacak. Konularima bakarsaniz anlarsiniz. Benim de Hic esime eyvallahim yok, gencim, guzelim, calisiyorum, kazaniyorum modundayim malesef, bana ne tavsiye edersiniz? Terapiste gidemeyiz malesef yurtdisindayiz, evliljk kurtulur mu, umit var mi???

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
bacımmm baya yazmışınnn ufff be ne desemkiii cidden ehr boşanma aşamalrında muhakakkbirbirimize benzeteceğimiz bir takım olgular var aile olayı kv benimde neler etti neler ama bizde severek evlendik... benim eşimde yurt dışı bağlantılı türkiyedeyiz ve zaten ben matematik öğretmeniyim hep tr deyim ama eşim zırt pırt gider gelir arada katılırımmm ama bir seferinde tezinide yazarken zaten azcık görüşürdük vel hasıl öyle bir iftira attılarki yok birisiyle görüşmüşüm ve hattaaa bana hakaretler şiddet ve gecenin bir yarısı polislik olduk anlatınca asabım bozuluyor gözlerim dolmayı bırak akıtıyor yaşlarını hiç bir zaman affetmeyeceğim eşimi ve işide hukuğuda çok iyi bildiği için 1 değil 2 avukat tutmuşum ama sonra o uçakda bile buldu beni filimleri izleye izleye filme çevirdi hayatımı neyseee birsürü bişeyyy diyeceğim şu ki sevgi varsa cidden kopması bitmesi zorr... istediğin kada saygı bitti de... bende öyle onun ailesine hakaretler ederdim o daha az ederdi mesela neler neler ama evden uzaklaştırma kararı çıkarınca ve o eve bende girmeyince herşeyi sil baştan alıp işe gittiğimi bilirim patlak bir dudak eşofmanla kapıya attmıştı düşün :14: neler yaşanmıyorki bu hayatta istediğim kadar okumuş olayım param olsun yaşanacak bir şekilde yaşanıyor be bacım.. inanç noktası burda çok önemli haaa çok kapalı namazlı niyazlı biride sayılmam standartlarda normal sıradan inancını yaşayan biriyim o kadar, onun için inanç varsa azcıkda olsa ALLAH inancı olsun gönlümden neler geçirdiysem o ettiği zulümleri allahım ona çevirmişti... ve eşinde de vicdan varsa daha iyi günler olucaktır sizinde sevginin bitmesi zor zaten ne kadar bitti de desen al boşanalım imzasını atınca içindeki o boşlukkkk yemek yemek istemezsin çalışmak istemessin dışarı çıkmak istemessin banyo yapmak bile istemessin o yüzden o bunalımda ayrı bir sorun derim... ama cidden azcık uzak kalmak çok çok iyi oluyor.. bizimki o zaman 30 gün göremedi beni erkek kardeşim amcam vs.. öyle durdum kapılara geldi yüzüne bile bakmadığım gibipolise koruma kararı bile çıakrtmıştım sözde 100 metreden fazla yaklaşamayacaktı bana ama nerde burası türkiyee kanun kural işlemez almış eline bir valiz gelmiş okuluma müdürüme eşime ulaşamıyorum cebi kapalı bende yurt dışından geldim okuldamı diye merak ettim demiş ve müdürümde o memlekete gitti bayrama erkenden demişti düşün kılıfını öyle bir bulur ki bu erkek milleti yalanı çok iyi söylerler kadınalrın adı çıkmış sadece... vel hasıl çok çok sıkıntılı süreçlerden sonrapsikoterapi aldık eşimin sıkıntıları çıktı çocukluğundaan kalan ilaç tedavisi derken şimdi 3 yıl geçti çok iyiz ama ben o şansı vermeye de bilirdim... ailem ise aslaaa dönmeee ona dedi durdu hatta 1 erkek kardeşim 8 ay benle konuşmadı abla neden kabul ettin onu yeniden dedi.... evet anlatınca pek bir aptallık gibi geliyor... hatta burayada yazdım okuyan tanıyan tanımayan bir çok kadın arkdş boşan be gençsin güzelsin işin paran herşeyin var dedi durdu eee bende o zaman cidden ruhumunda etkisiyle onları da dinlediğimde oldu ama gel gör ki kapatınca pc yi interneti cebi vs sen ve içindeki sesle kalıyorsun yapayalnız... ayrı kal ama bak o zaman yattığın yerde her gece ağlamıyor musun? çok zor bir olay ama imkansızda değil kimse kimseye muhtaçda değil... kuzenim ayrıldı ve şimdi almanyada daha iyi bir evliliği var ama bizde bir söz varya 1 de gülmeyen 2. de ne gülecek allahasen...
yinede umutsuzca olmadan yaşamak gerek , ben ise bu süreçte aile ,iletişim ,ilişkiler cinsel problemlere yönelik bir sürü yayın aldım kitap aldım okudum cidden çok çabaladım eşim ilaçlı tedaviyi kabul etti ama bende bir sürü bişeyler yaptım.. şimdi sizde evet uzak kal ama gönlün rahatsa bu uzak kalmanın anlamını önemini açıkca konuşup öyle uzak kalın, yoksa kafana göre git 1 hafta kal annenlerde o olmaz eşinle konuş ve konuşurken hep .... yapmalarım seni üzüyor farkındayım, böyle olsun istemezdim nitekim bende üzgünüm vs diyerek konuşmanda empatik bir dille hep sen sen sen diyerek düşünerek sen dilini kullan hep ben böyle ettimde öyle olmadıda ben bunu yaparken sen şunu ettinde dercesine ben ben deme bacım.. bunu okuduğum bir çok kaynaktan öğrendiğim ve zor da olsa uygulamaya çalıştığım bir durum olarak size yazıyorum...
dediğim gibi ayrı kalacaksanızda bunun kararını en az 30 dkklık bir konuşma sonrasında birlikte alıyorcasına konuşun ve sonra bu ayrılık sonrası yeniden başlamaya çabalayalım diyinnn...
kayınvalide olayını tolere ederseniz işelr düzelir... bizimki oğluna beni yakıştıramamıştı hiç bir zaman yok boyum kısaymış yok çalışıyor olamm yok paramın olması söz dinlemezmişim vs... ehr gidişinde doldururdu ama eşimde terapi sonrasında istersen ailemle görüşmem gökçe yeterki bir şans evr demişti ben sie o zaman bile hayır görüşme demedim biliyorumki öyle desem gizli saklı görüşecek ben onu yurt dışında sanarken o anasının evinde pinekliyor olacak o yüzden hep onun açısından cümeleler kurdum.. görüş ama annenin ve konuşmalarının farkında ol ailemizi inciltme o görüşmeler sonrasında demiştim.. neyse baya yazdım bacım okurken başın ağrıyacak yazacak söyleyecek o kadar çok şey varki yeterki sözün bittiği o son noktaya gelemden önce sen de kurtarmak için çabalaa yeterki...

görüşmek ümidiyle inşallah herşey güzel olur:nazar:

Son düzenleme:
Back
X