Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef çoğu erkek böyle bundan sonra mutlu olursun inşallahBole bi babasi oldugu icin cocugum adina bn utaniyorm evlenmeden once hersey ne guzeldi iste evlenmeden once prensesim evlendikten sonra frensesim
İlahi kız güldürdün beni. Benim koca da bana hep prensesim der.Bole bi babasi oldugu icin cocugum adina bn utaniyorm evlenmeden once hersey ne guzeldi iste evlenmeden once prensesim evlendikten sonra frensesim
sana ne oldu canim?Bugün hayatımın en büyük darbesini yedim. Sindirmeye çalışıyorum.
O seni sokak ortasında döven insan müsveddesi için üzülme bile. Allah belasını versin.
Allah yardimciniz olsun.. evladini boyle itis kakis icinde buyutmekten daha iyidir belki ayrilman.. ama kosullarini ortamini, duzelip duzelmeyecegini en iyi sen bilirsinBn evladima ne diyecem cahil bi insan olsam anlarim hata yapsam anlarm ama bu sekilde davranisi hic bir kadin haketmez
Annemden boşu boşuna nefret etmişim bunca zaman onu anladım.sana ne oldu canim?
calikusu feride gibi konustun..Annemden boşu boşuna nefret etmişim bunca zaman onu anladım.
" Zalim, söyletme beni.. Derunumda neler var.."
Sokak ortasni gectim bi kadina bir anneye el kalkar mi bn ne zorluklar yasadm bu evlilikte disarda bile yattik hc mi dusunmuyo bu durumlarmzAllahim ne erkekler var..sokak ortasinda nasill vururrrr eyy utanmaz adamm !!!
Kıyamam sana genceciksin daha23 yasindayim
Gençsin daha ailen destek olur mu bilmiyorum bi süreliğine ailenin yanında kalırsın ama ayakta kalırsın en zoru o cesarete sahip olmak o kararı almak sonrasında her şeye bi çözüm bulursun ama önce karar ver ne yapacağınaKendimi toparlamam lazm ama nasil bilmiyorm