• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosaniyorum

Valla ne yapsan yeridir bu adama haklısın ve yaptığı çok büyük suç bunu sakın unutma

Bole bi babasi oldugu icin cocugum adina bn utaniyorm evlenmeden once hersey ne guzeldi iste evlenmeden once prensesim evlendikten sonra frensesim

Bole bi babasi oldugu icin cocugum adina bn utaniyorm evlenmeden once hersey ne guzeldi iste evlenmeden once prensesim evlendikten sonra frensesim
Maalesef çoğu erkek böyle bundan sonra mutlu olursun inşallah

çok geçmiş olsun tatlım..
yazdın mı görmedim ama kaç yaşındasın?

Bn evladima ne diyecem cahil bi insan olsam anlarim hata yapsam anlarm ama bu sekilde davranisi hic bir kadin haketmez
Allah yardimciniz olsun.. evladini boyle itis kakis icinde buyutmekten daha iyidir belki ayrilman.. ama kosullarini ortamini, duzelip duzelmeyecegini en iyi sen bilirsin

Allahim ne erkekler var..sokak ortasinda nasill vururrrr eyy utanmaz adamm !!!

Allah ıslah etsin.. Bazı arkadaşlar bela okumuş.. Bu hiç doğru değil bela döner dolaşır bizi bulur.. Onları Allah'a havale edelim en güzelini o bilir arkadaşım..

Kendimi toparlamam lazm ama nasil bilmiyorm
Gençsin daha ailen destek olur mu bilmiyorum bi süreliğine ailenin yanında kalırsın ama ayakta kalırsın en zoru o cesarete sahip olmak o kararı almak sonrasında her şeye bi çözüm bulursun ama önce karar ver ne yapacağına

ERKEK OLMAK HER KİŞİNİN İŞİDİR
doğduğunda bacak arasındaki fazlalık sayesinde erkek olurlar
ADAM OLMAK İSE ER KİŞİNİN İŞİDİR
bacak arasındaki fazlalılığı yüreğinde ve vicdanındada taşırlarsa

ADAM OLAMAYAN ERKEK KOCAN İÇİN BİR ÇİFT SÖZÜM OLACAK
erkeklik sokak ortasına karısına el kaldırmakla olmazzzz
bu nedenle 3 5 cn lik fazlaalığından kurtulsun ki
YANLIŞLIKLA ADAM SANANALAR OLURSA
DÜZELTSİN BU YANLIŞI

ADAM OLAMADIM
MADAM OLDUM DİYE
:)