BOSANIYORUM :(((

yenihayatimmerhaba

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
43
17
13
60
Merhabalar

Koskoca bir aşk nasik bu hale geldi :( nasilda severdim oysaki nefesini duymak mutlu ederdi beni. Nasilda sarilirdik birbirimize. Nasil bir guvenim vardi :( hic bitemez bir aşkti bizimkisi yani ben oyle sanmıştım. Nasil taniyamadim diye yiyorum kendimi :(

3.yil nisan 4. Yil düğün ve bu zamana kadar toplam 10 yildir birlikte olduğum bir evliliğim var. Evliligimde ki ilk buyuk sarsintilar hamilelik sonunda basladi ve dogumdan 1 hafta sonra yaklasik 3 ay gibi bir sure ayri yaşadık resmen. Ama sonra yine barıştik . Fakat artik yuruyen bir evliligim yok surekli yalan soyledigi icin belli bir sure sonra tamamen guvenimi kaybettim eşime karşı artik doğru söylesede yalan olarak düşünüyorum. En son gecen hafta c8ddi boyutta kavga ettik. Etmedigi hakaret kalmadi. Kufur asagilama ve dahasi o sinirle kolumu ole bi sıktı ki kac gun kolum mordu. Ilk defa olmamisdi tartismamiz ama bu en büyük olaniydi. Ve 1 haftadir yuzune dahi bakmiyorum. Bosanmak istiyorum ve tek dusuncem bundan sonra ne yapicam o buyuk adimi nasil aticam. Esim olacak adamin umrunda degil bosanamayacagimi dusunuyor birde yuzsuzluk cabasi umrunda degil hibi davranuyor evden gitmiyor farkli bir rahatlikda berbat bi zaman gecirtiyor bana. Kizina cok duskun ve kizimda ona. Tek korkum kizimin zarar gormesi ama bu sekildede zarar gorecek :( okadar karisigim ki okadar uzgunumki bir umut bana yazilan 3 4 satir bile dusunmeme yardim eder duye umuyorum. Ozellikle bosanmis arkadaslar neler yasadiniz nasil toparladiniz :(

Tabiki kolumu sıkması değil durumum. Artik saygi sevgi hersey bitti :( artik rahatlikla sinirlendiginde kufur edebiliyor yolda bile bagirip cagirabiliyor cunku biliyorki ben kimseye yansitmak istemiyorum ve yansitilinca uzuluyorum dahafa cok canimi yakip kendiji ustun gosterme cabasinda :(

Hep kizim icin guclu durdum kimseye bisey belli etmiyorum ama artik tahammul edemiyorum nefret ettim resmen. Kendimden ondan :( islerimin yoluna girmesini beklemekdi amacim herseyi tek basima yapayim diye ama suan onlarda biraz zaman alicak gibi dirrk bosanip annemin evine gitmek istiyorum :(

Durum çok zor ama tam anlatmamışsınız neler olduğunu..

tabi arada sevgi yoksa bence hiç bir şey yok demektir..

arada çocuk var boşanmak yerine aile büyüklerini topla şikayet et o da çeki düzen versin kendine cnm inan çocuklar arada kalıo

Durum çok zor ama tam anlatmamışsınız neler olduğunu..

tabi arada sevgi yoksa bence hiç bir şey yok demektir..

Ne yazikki aslinda ilk baslardaki catirdamalar simdi cok buyuk problem. Zamaninda yapdigi hatalar artik 0 guven durumunu aldi. Adam dogru soyluyor olsa bile inanmiyorum. Bir seferinde okeyde bir kizla konusmusluunu yakaladım hemde benin sirket hattimdan. Sordugumdada dogum gunuymus vs ama kadinla bi sekilde konusdum asla yanlos bi durum yok ama evli oldugunu soylemedi dedi uzun sure kendime gelememisdkm psikolojik destekde almisdim o donem. Ama somut kotu hicbirsey yapmamisdi yani farkli cunleler gorusme vs ama o bilr bana yrtmisti. Sonrada zaten guvenmedikce daha cok yalanlarini yakaladim. Artik zaten guvenmiyorum :KK43:gerci evli oldugunu soylememek bir kizla gizli konusmak bile buyuk bi HATA

Güven sarsılması ciddi bir mesele.
Ancak kızınız için arkadaşlarında tavsiye ettiği gibi bir kereye mahsus aile buyuklerinden veya bir uzmandan yardım isteyebilirsiniz.
Kaybolan güven ve saygıyı yerine getirmek zor iş ancak eşiniz çabalarsa devam edin. Baktınız çaba göstermiyor o zaman bırakın biraz da o düşünsün.
Kızınız babasına çok düşkün olabilir ancak büyürken sürekli kavga dövüş ve annesine edilen hakaretlerin olduğu bir ortam ne derece etkiler kişiliğini siz düşünün.
Demem o ki, olacak gibi değilse elbette boşanabilirsiniz. Kızımı babasından ayırmayayım derken mutsuz bir çocukluk geçirmesine sebep olmamak önemli olan.

bosanip annemin evine gitmek istiyorum
ailenizin evine gittiğinizde herşey yoluna girecek mi peki ? o zaman gidip en azından kısa bi süre kalın. belki aklı başına gelir. yani sizin de arkanızda bi ailenizin olduğunu düşünmeyip böyle davranıyo olabilir. yani daha avam bi tabirle "sizi sahipsiz sanmış" olabilir. hele ki ailenizle aranız kötüyse. gerçi esas sahip olması gereken kişi tabiki eşiniz ama ne bileyim. boşanma durumunda yalnız olacağınızı düşünüp kendisinden boşanamayacağınızı söylüyor olabilir. biraz göz korkutma işe yarar belki..

Öncelikle sakin olun ve acele kararlar vermeyin. Bazen öfke ve o an ki nefret duygularımızla yanlış kararlar alabiliyoruz..

Eşinizin söylediği yalanlardan bahsetmişsiniz, örnek verebilir misiniz mesala?

Eşinden küfür, hakaret işiten çok kişi var malesef.. (bende dahilim buna) Duygularınızı ölçüp tartın tabi ama pişmansa hatasını anladıysa ve tekrarlamayacağına ikna olursanız tekrar deneyebilirsiniz... Ama şu anda iki tarafın ailesinininde duymamasına dikkat eden derim.

Güven sarsılması ciddi bir mesele.
Ancak kızınız için arkadaşlarında tavsiye ettiği gibi bir kereye mahsus aile buyuklerinden veya bir uzmandan yardım isteyebilirsiniz.
Kaybolan güven ve saygıyı yerine getirmek zor iş ancak eşiniz çabalarsa devam edin. Baktınız çaba göstermiyor o zaman bırakın biraz da o düşünsün.
Kızınız babasına çok düşkün olabilir ancak büyürken sürekli kavga dövüş ve annesine edilen hakaretlerin olduğu bir ortam ne derece etkiler kişiliğini siz düşünün.
Demem o ki, olacak gibi değilse elbette boşanabilirsiniz. Kızımı babasından ayırmayayım derken mutsuz bir çocukluk geçirmesine sebep olmamak önemli olan.

en basiti o kadar rahatligindan bir ornek verryim. Kenarda az bi birikmisi vardi bana birgun dediki. Arkadasim dukkan acmis 2.500 tlye ihtiyaci var re kim bu arkadasin cok tanimazsin vs drdi. Bende guzelce bence verme bizde sorunlu bi donem gecirebiliriz ihtiyacimiz okcak odeyemez fln uzuluruz dedim. Tamam dedi vermedi. Sonra patronuma lazim aysonu vercek vs bir ton yalan atti. Verdi. Ay sonu oldu para yok bende yemin etceksin patronuami verdin adam gibi dogru soleyeceksin dedim. Uok arkadasima vrrdim yalniz ilk bahsettigi arkadasi degil cocugu hastaymis felan. Ee dedim nasil geri odeyecek 2 ayi gecdi alaliki gecen ay alcakdi sozde hala tik yok. Ve suan brnim lafima geldik sıkıntı yasadigimiz bir dineme girdim. Para umrumda degil ama birine para vrrmek icin 2 yalan soyledi birde senaryolu. Gelde inan o para arkadasindami diye :(

Öncelikle sakin olun ve acele kararlar vermeyin. Bazen öfke ve o an ki nefret duygularımızla yanlış kararlar alabiliyoruz..

Eşinizin söylediği yalanlardan bahsetmişsiniz, örnek verebilir misiniz mesala?

Eşinden küfür, hakaret işiten çok kişi var malesef.. (bende dahilim buna) Duygularınızı ölçüp tartın tabi ama pişmansa hatasını anladıysa ve tekrarlamayacağına ikna olursanız tekrar deneyebilirsiniz... Ama şu anda iki tarafın ailesinininde duymamasına dikkat eden derim.

Kisacasi cnm sıkıştığı her an rahatca yalan soler :(((

Ne yazikki aslinda ilk baslardaki catirdamalar simdi cok buyuk problem. Zamaninda yapdigi hatalar artik 0 guven durumunu aldi. Adam dogru soyluyor olsa bile inanmiyorum. Bir seferinde okeyde bir kizla konusmusluunu yakaladım hemde benin sirket hattimdan. Sordugumdada dogum gunuymus vs ama kadinla bi sekilde konusdum asla yanlos bi durum yok ama evli oldugunu soylemedi dedi uzun sure kendime gelememisdkm psikolojik destekde almisdim o donem. Ama somut kotu hicbirsey yapmamisdi yani farkli cunleler gorusme vs ama o bilr bana yrtmisti. Sonrada zaten guvenmedikce daha cok yalanlarini yakaladim. Artik zaten guvenmiyorum :KK43:gerci evli oldugunu soylememek bir kizla gizli konusmak bile buyuk bi HATA
tabii ki ya
bence sen en iyisini bilirsin ama ben geçen bir konu açtım yalancılık çok kötü bir hastalık..
ben yalandan asla haz etmem ve bence bu yalan söylemeyi sizin kocanız konuşmak, uymak, su içmek ,yemek yemek gibi bir alışkanlık haline getirmiş..
işin zor arkadaşım
hem sana bir soru kızın sürekli böyle sorunlar arasında sence mutlu olacak mı?
bilemedim ben onu...

ailenizin evine gittiğinizde herşey yoluna girecek mi peki ? o zaman gidip en azından kısa bi süre kalın. belki aklı başına gelir. yani sizin de arkanızda bi ailenizin olduğunu düşünmeyip böyle davranıyo olabilir. yani daha avam bi tabirle "sizi sahipsiz sanmış" olabilir. hele ki ailenizle aranız kötüyse. gerçi esas sahip olması gereken kişi tabiki eşiniz ama ne bileyim. boşanma durumunda yalnız olacağınızı düşünüp kendisinden boşanamayacağınızı söylüyor olabilir. biraz göz korkutma işe yarar belki..

Aslinda ailemi ozellikle annemi iyi tabir asla affetmeyecegini benide prenses gibi bakacagini. Aslinda kendisi ailesi ile yasayamaz ben im nasil arkamda olduklarijida cok iyi biliyir

tabii ki ya
bence sen en iyisini bilirsin ama ben geçen bir konu açtım yalancılık çok kötü bir hastalık..
ben yalandan asla haz etmem ve bence bu yalan söylemeyi sizin kocanız konuşmak, uymak, su içmek ,yemek yemek gibi bir alışkanlık haline getirmiş..
işin zor arkadaşım
hem sana bir soru kızın sürekli böyle sorunlar arasında sence mutlu olacak mı?
bilemedim ben onu...

Cik haklisin kesinlikle bir hastalik. Bende tam tersi aslabyalan söylemem. Hrlrki eşime oda cok iyi bilir ona asla yalan solemeyecegimi. Ama artik bende her olani anlstmiyorum ona cunku guvenmiyorum en sonki bosanma surevimizden sonra cok duzeldim. Eskiden bosanma surevinde tukenmisdim onsuz nasil yasarim vs diye. Ama baristigimizda anladimki yasamayi bilmeliyiz kimsr vazgecilmez olmamali oldukca egolarindan gecilmiyir. Kizim genellikle gormuyor ama en son kavgamizda evdeydi ve cok uzuldum onada belli etmemeye calisdim daha cok kucuk kuzum :(

Back
X