bu açtığım ikinci konu.daha önceki konumda eşimin en ufak şeyde küstüğünü,kapris yaptığını bu küslüğün yeri geldiğinde 1 ayı bulduğundan bahsetmiştim..kavgalarımızda eşimde saygıya dair bi şey kalmamıştı.küfür, jakaret ne ararsan ondaydı.çoçuğum için bi süre idare ettim..bu arada 45 günlük kızım var.pazar günü gene kavga ettik ve dün aklına esti ve istanbula gitti.tabi bana hiçbi açıklama yapmak yok.oturdum ağladım gene..akşam üzeri ben lohusayken 2 kez para karşılığı hayat kadınıyla cinsel ilişkiye girdiğini öğrendim..bu ne kadar alçakça..sabaha kadar uyumadım sinirimden üzüntümden..5 yıl birbirin için mücadele et, severek evlen,kızın için ailen için idare et..o seni hoppp ona en çok ihtiyacın olduğu dönemde aldatsın..sabah kalkar kalmaz kızımı kanguruya koyup adliyeye gittim ve boşanma dilekçemi verdim..henüz beni aldattığını öğrendiğimi de dilekçe verdiğimi de bilmiyor.biraz sonra msj atıcam kısa ve net bi msj..sonra da engellicem...ya da daha acı verecek napabilirim bilmiyorum..ben 45 günlük bi kızımla nasıl bi süreç bekliyo bilmiyorum..ama hakkımda hayırlısı buymuş gibi geliyo...