Boşanıyorum......

fdmgdk

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
198
150
18
40
bu açtığım ikinci konu.daha önceki konumda eşimin en ufak şeyde küstüğünü,kapris yaptığını bu küslüğün yeri geldiğinde 1 ayı bulduğundan bahsetmiştim..kavgalarımızda eşimde saygıya dair bi şey kalmamıştı.küfür, jakaret ne ararsan ondaydı.çoçuğum için bi süre idare ettim..bu arada 45 günlük kızım var.pazar günü gene kavga ettik ve dün aklına esti ve istanbula gitti.tabi bana hiçbi açıklama yapmak yok.oturdum ağladım gene..akşam üzeri ben lohusayken 2 kez para karşılığı hayat kadınıyla cinsel ilişkiye girdiğini öğrendim..bu ne kadar alçakça..sabaha kadar uyumadım sinirimden üzüntümden..5 yıl birbirin için mücadele et, severek evlen,kızın için ailen için idare et..o seni hoppp ona en çok ihtiyacın olduğu dönemde aldatsın..sabah kalkar kalmaz kızımı kanguruya koyup adliyeye gittim ve boşanma dilekçemi verdim..henüz beni aldattığını öğrendiğimi de dilekçe verdiğimi de bilmiyor.biraz sonra msj atıcam kısa ve net bi msj..sonra da engellicem...ya da daha acı verecek napabilirim bilmiyorum..ben 45 günlük bi kızımla nasıl bi süreç bekliyo bilmiyorum..ama hakkımda hayırlısı buymuş gibi geliyo...

Canım ya çok geçmiş olsun. Geçimsizlik belki düzelirdi de aldatma konusunda eminsen birşey denilmiyor. Nasıl öğrendin merak ettim isin açığı ama hakkında hayırlısı olsun. Bebegini mutlu huzurlu sevgi dolu bir yuvada büyutürsün inşallah... ben olsam mesaj bile atmazdım. Ne hali varsa görsün derdim. Allah sabir huzur versin..

ne kadar iğrenç bir adammış eşin!
belliki artık sana sevgisi ve saygısı da kalmamış
yazık ortada bir de yeni doğmuş bir bebek var ama bu evliliğin yürümesi nerdeyse imkansız arkadaşım
belli ki sen de soğumuşsun artık ondan haklı olarak
dilekçeni vermekle iyi etmişsin
bundan sonra bebeğinle hayırlı mutlu sağlıklı bir hayat sürmeni dilerim...

Vallahi bravo.. Siz o kadar güçlü bir kadınsınız ki sizi bekleyen bütün zorlukların üstesinden gelebilirsiniz eminim. Bana göre bazı şeylerin telafisi yoktur. Aldatmak da bunların en başında.. Hem de ona en çok ihtiyaç duyduğunuz dönemde.. Şerefsiz. Baba olmanın heyecanını, aile olmanın mutluluğunu yaşayacağına gidip pis bir kadının..... Neyse banlanmayayım.

Sizi göstermiş olduğunuz dik duruşunuzdan ve cesaretinizden ötürü tebrik ederim, şu forumda bunu yapabilen kadın sayısı o kadar az ki (gerçek hayatta da öyle).. Hiç taviz vermeyin, taviz verirseniz kabullenmiş olursunuz.. Siz güçlü bir kadınsınız. Korkmayın.

b
Canım ya çok geçmiş olsun. Geçimsizlik belki düzelirdi de aldatma konusunda eminsen birşey denilmiyor. Nasıl öğrendin merak ettim isin açığı ama hakkında hayırlısı olsun. Bebegini mutlu huzurlu sevgi dolu bir yuvada büyutürsün inşallah... ben olsam mesaj bile atmazdım. Ne hali varsa görsün derdim. Allah sabir huzur versin..
bunun bi arkadaşı var 7/24 arayıp durduğu..dün onu aradım ağzıma geleni saydım senin yüzünden yuvamda huzur kalmadı die.bu da çorap söküğü gibi anlattı herşeyi..yanına gittim adamın arattım hoparlörü de açtırdım istanbulda karı ayarladım sana dedi benimkinin ağzının suyu aktı resmen..herkes yapar da benim eşim yapmaz derdim o kadar güvenirdim..her ne yaşarsak yaşayalım bi kadına dokunmaz derdim..ona tabi ki msj atıcam..adres bildir eşyalarını göndericem yada burda s..ktiğin orospuları gönder onlara vereyim dicem..o da dumur olup kalıcak..

kalbinin sesini dinle bu doğru diyorsa doğru budur inan.Rabbim yardımcın olsun yolun açık olsun.aldatmayı affeden birisi olarak yıllar geçsede hep içim acıyor ve hep bekliyorum bir daha ne zaman yapacak diye.bu defa affı yok ama yaparsada olan bunca yıldır çektiğim acılı emeğime içimde kanayan iyileştiremediğim ama yansıtmayacağım diyede söz verdiğim kalbime çok yazık olur.kalbim yansıtmadı çocuklarıma eşime evime ama beni tüketti içten içe.bitmek bilmeyen rüyalar aldatılma içerikli sürekli tetik hali ve geçen seneler.bunları düşün yoluna devam et.

Babasız büyümek zordur elbette ama böyle iğrenç bir adamın yanında büyümekten zor olamaz. En azından daha huzurlu, mutlu bir ortamda, daha mutlu bir anneyle büyür çocuğunuz. Tebrik ediyorum sizi bu yüzden, bence böyle durumlarda evladı için evliliğini sürdürmek yerine, evladı için boşanmalı insan.

Hayat kadınları meselesini nasıl öğrendiniz? Elinizdeki delilleri boşanma dilekçesine ekleyin mutlaka. Bu kadar sorumsuz bir adam her işi zora sokabilir, elinizdeki her koz önemli.

bunun bi arkadaşı var 7/24 arayıp durduğu..dün onu aradım ağzıma geleni saydım senin yüzünden yuvamda huzur kalmadı die.bu da çorap söküğü gibi anlattı herşeyi..yanına gittim adamın arattım hoparlörü de açtırdım istanbulda karı ayarladım sana dedi benimkinin ağzının suyu aktı resmen..herkes yapar da benim eşim yapmaz derdim o kadar güvenirdim..her ne yaşarsak yaşayalım bi kadına dokunmaz derdim..ona tabi ki msj atıcam..adres bildir eşyalarını göndericem yada burda s..ktiğin orospuları gönder onlara vereyim dicem..o da dumur olup kalıcak..

tabi ki yalanlıcak sen ne açmalıyosun filan dicek ama beni kaybetti...belki üzülür belki de aslında istediği budur bilemiyorum ama ben evladıma gösterdiğim özenin aynısını gösterdim ona..Allah büyük..elbet verecektir herkese karşılığını

Ş..... Böyle pislik uçkır düşkğnü insanlardan nefret ediyorum Allah belasını versin umarım bundan sonra herşey senin için daha güzel olur

Lütfen bundan sonra Sizi kandırmasına izin vermeyin
Bu olay olmasa bile esinizin elle tutulur hiç bir iyi güzel özelliği yok
Sizin gibi birini hak etmiyor
Şerefsiz adam

canım benim çok zor Allah yardımcın olsun sen kararını vermişsin zaten bencede doğru bir karar vermişsin.Bu arada mesaj attınmı merak etti m ne diyo beyfendi

Helal olsun be kadın sana. Karşısında bana bunu nasıl yaptın diye ağlamak çıldırmak yerine, kıçına tekmeyi basıyosun. O yavrun çok şanslı senin gibi bi anneye sahip. Sen herşeye göğüs gerersin. Ne çocuğu bahane etmişsin ne başka bişeyi helal olsun be. Sonuna kadar haklısın bu kadar aşağılıkça bişey olur mu ya kadına gitmek nedir Allah nasıl biliyosa öyle yapsın. Böle bi pisliği hayatında tutmuyosun. :KK9:çocuğum için diyen bayanlara örnek olsun, huzurlu bi yuva olmadıktan sonra o çocuğa yazık oluyo sadece. Böyle bi adam senin yatağına girmeyi hak etmiyo, pislik hastalık kaptrcak. Böle bi adam senin sıcaklığınu yuvanı hak etmiyo.

ıyyk pislikkk... Bir kere yapmamış ki zaten senin bildiğin iki kere. Bu adamdan bir halt olmaz sirkele şunu da hayatına bir yön ver. Kızın böyle bir ortamda büyümesin. Herşey çok daha güzel olur inşallah.

Back
X