boşanıyorum...

ay pek heyecanlı oldu hadi bi fotoğraf atın ama nolur merak ettim ben bu sapık ruhlu şizofreni

Ya yok ya bildiğin kadın işte. Bilgiler çıkacak deyince çark etti.

Her b.. a boşanmaya meraklı olan kadınlar evlenmesin o zaman.. O kadar masraf boşa gidiyor
sen de şiddete meraklısın demekki :) millet sana destek olup kurtar kendini diyor. kimse yuva yıkmaya meraklı değil. sen adamdan böyle söz edince kimse sana kal kocandır döver de sever de demez. konuyu sen açmışsın zaten adam gelip evi dağıtınca sorun çözüldü mü. madem bu kadar üzüyor seni. en azından git bir süreliğine anlasın hatasını. bir daha böyle şeyler yapacaksan gelmeyeceğim de. biraz güçlü kararlı ol.

1 sayfa sonrasını oku

Laale pro üye olarak bak bakalım vatandaş hala gizliden gözetliyormu

Her b.. a boşanmaya meraklı olan kadınlar evlenmesin o zaman.. O kadar masraf boşa gidiyor
siz boşanıyorum dediğiniz içim insanlar bu yöndw yorum yapıyor. konunuzu bide kendiniz okuyun isterseniz.dengeniz bozulmuş. boşanacam dediniz konı açtınız,baba evine gidicem dedidiniz madem boşanmayacaksınız niye gidiyosunuz kendi kendinizi laçkalaştırıyosunuz blöf yapıyosunuz,adama niye ciddiye alsın söylediklerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…