boşanıyorum...

Melek9000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2016
352
247
18
eşimle cok kötü tartıstık yine.. Bı defa telefonda tartıstık.. Olayımı bilenler bilir..artık hiç ümidim yok düzeleceğinden.. Herseyi ben toparlamaktan yoruldum.. Bıktım halim kalmadı..evlendiğimden beri cok zor seyler yasadım..çok yoruldum.. Artık bu adamın kendini bildiğini okumasından kendini kusursuz bi yaratık gibi görüp bütün hataları bana yüklemesinden yoruldum bıktım...biraz önce ablamı aradım oraya geliyorum dedim.. Babamlada konustum ama ona herseyi anlatmadım .. İzmire gideceğim birazdan.. Eşim aradı bşrazdan gelecekmiş .. Bıktım artıj

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Olayları bilmiyorum ama elbet kendinizce haklı sebepleriniz vardır.
Yolunuz açık olsun inşallah.
Geliyomus nolcak bilnyorum .. İşin tuhafı babama söyleyemedim ablamda öyle en ufak seyde gelinirmi diyo .. Bilmyoki benm neler yasadıgımı

Hakkınızda hayırlısı olsun..
Çamaşır olayımı patlak verdi yoksa..

Geliyomus nolcak bilnyorum .. İşin tuhafı babama söyleyemedim ablamda öyle en ufak seyde gelinirmi diyo .. Bilmyoki benm neler yasadıgımı
Zaten artık gideceğinizi söylemişsiniz.
Öyle git-gel ilişkiler cıvıyor.
Bir karar verdiyseniz arkasında durun ki ciddiyetiniz belli olsun.

Boşanmayacaksanız evi terk etmeyin. Kararlı olun, ne yönde olursa olsun.

Eski konuları bilmiyorum, hayırlısı olsun hakkınızda

Boşanmayacaksanız evi terk etmeyin. Kararlı olun, ne yönde olursa olsun.

Eski konuları bilmiyorum, hayırlısı olsun hakkınızda
Gondermiyodu.. Bundan önce çok istedim olmuyor.. Asla boşanmam diyor.. Artık bu yola girdin ya benim sözümü dinlersin mutlu olursun yada böyle üzülürsün diyor

Gondermiyodu.. Bundan önce çok istedim olmuyor.. Asla boşanmam diyor.. Artık bu yola girdin ya benim sözümü dinlersin mutlu olursun yada böyle üzülürsün diyor
Şu "asla boşanmam" diyenlere hastayım.
Sanki onlara soran var,onların fikrine ihtiyacımız var sanki?
Eskisi de "ölürüm de boşanmam,öldürürüm de boşanmam" derdi.
Turp gibiyim Allahıma çok şükür.
Kararlı olun,babanız gelince,toparlanın gidin.

Bakalm artık gidebilirsem gidicem

bunu diyorsanız siz barisirsiniz
ana bence kararlı olup gidin
adam hem şiddet uyguluyor hem babasina baktiriyor
ailenize de ayrıntılı anlatın
sizin psikolojinizi de bozmus kendinize şiddet uygulamaya baslamissiniz (önceki konu)
gidebilirsin demeyin konuşmayı da beklemeyin direkt gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…