Geliyomus nolcak bilnyorum .. İşin tuhafı babama söyleyemedim ablamda öyle en ufak seyde gelinirmi diyo .. Bilmyoki benm neler yasadıgımıHakkınızda hayırlısı olsun.
Olayları bilmiyorum ama elbet kendinizce haklı sebepleriniz vardır.
Yolunuz açık olsun inşallah.
eşimle cok kötü tartıstık yine.. Bı defa telefonda tartıstık.. Olayımı bilenler bilir..artık hiç ümidim yok düzeleceğinden.. Herseyi ben toparlamaktan yoruldum.. Bıktım halim kalmadı..evlendiğimden beri cok zor seyler yasadım..çok yoruldum.. Artık bu adamın kendini bildiğini okumasından kendini kusursuz bi yaratık gibi görüp bütün hataları bana yüklemesinden yoruldum bıktım...biraz önce ablamı aradım oraya geliyorum dedim.. Babamlada konustum ama ona herseyi anlatmadım .. İzmire gideceğim birazdan.. Eşim aradı bşrazdan gelecekmiş .. Bıktım artıj
Yok o meseleyi bilmiyor bile..Hakkınızda hayırlısı olsun..
Çamaşır olayımı patlak verdi yoksa..
Yok o meseleyi bilmiyor bile..
Zaten artık gideceğinizi söylemişsiniz.Geliyomus nolcak bilnyorum .. İşin tuhafı babama söyleyemedim ablamda öyle en ufak seyde gelinirmi diyo .. Bilmyoki benm neler yasadıgımı
Yok cnmGörümce söylemiş olabilirmi diye sordum..
Gondermiyodu.. Bundan önce çok istedim olmuyor.. Asla boşanmam diyor.. Artık bu yola girdin ya benim sözümü dinlersin mutlu olursun yada böyle üzülürsün diyorBoşanmayacaksanız evi terk etmeyin. Kararlı olun, ne yönde olursa olsun.
Eski konuları bilmiyorum, hayırlısı olsun hakkınızda
Agır hakaret var o kadar basitlestiki rahat rahat sinirlennce hersey söylüyo bi kaç kez tokatıda oldu bıktım artıkkp mi sebep agir hakaret siddet varmi esinizden
Yok cnm
Artık hiçbsy bnm isteklerim dogrultusında gitmyor .. Zorbalkla zaten olmuyor cok kotuyumhakkınızda hayırlısı olsun. boşanmasanız da biraz uzak kalmakta fayda var bence. belki burnu sürter akıllanır eşiniz.
Bakalm artık gidebilirsem gidicemBiraz uzak kalın o zaman kafanızı toparlayın,evlilikte uzak kalmanın faydası vardır.
Kendinizi dinleyin bir süre..
Şu "asla boşanmam" diyenlere hastayım.Gondermiyodu.. Bundan önce çok istedim olmuyor.. Asla boşanmam diyor.. Artık bu yola girdin ya benim sözümü dinlersin mutlu olursun yada böyle üzülürsün diyor
Bakalm artık gidebilirsem gidicem
Bakalm artık gidebilirsem gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?