- 28 Haziran 2015
- 77
- 155
- 23
- 47
- Konu Sahibi Zeyzey_neyzen
-
Niye dusesin sokaklara
Hepinize merhaba kızlar bana boşanan bir kadın olarak tekrar güvenimi toplayacağıma dair bir kaç şey yazarmısınız? Kadın kadının destekçisidir yarın sabah dilekçe verilecek artık baskı yok tokatlar yok kv yok o kadar mutluyum ki kimse beni azarlayamayacak hayali bile çok güzel ancak eşim boşanırsam sokaklara düşüp mahfolacağımı düşünüyor nolur bana bunun tersi olacağını söyleyin
Omzundaki yüklerden kurtulmuş bi şekilde devam edeceksin yoluna..layık olduğun degere koyarak kendini..artık daha özgüvenlı daha cesursun..eşin kendi sokaklara düşeceği için böyle söylüyor..hiç takma güzel günler seni bekliyor..Hepinize merhaba kızlar bana boşanan bir kadın olarak tekrar güvenimi toplayacağıma dair bir kaç şey yazarmısınız? Kadın kadının destekçisidir yarın sabah dilekçe verilecek artık baskı yok tokatlar yok kv yok o kadar mutluyum ki kimse beni azarlayamayacak hayali bile çok güzel ancak eşim boşanırsam sokaklara düşüp mahfolacağımı düşünüyor nolur bana bunun tersi olacağını söyleyin
BÖYLE İNSANLAR MI Kİ HALABen Allah'ın cesur insanlara yardım ettiğine inanıyorum. Sana da hiç kötü birşey olmayacak. İnsan eşini hiç öyle korkutur mu. Boşanılsa bile hep yanındayım demesi lazım. Benim eski eşim öyle yapıyor mesela. Evlendi ama mesela deprem oluyor hemen arar var mı bir şey diye. Ben evli olduğu için rahatsızlık vermek istemem aramam. Ama insan eski günlerin hatırına biraz da kızgınlıkları gömüp arkadaş kalmayı bilmeli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?