Boşanıyoruz!!!! Boşanan yada boşanmak üzere olan arkadaşlar yardım.

Teşekkür ederim, sizinki de geçecek.. Biraz acıtacak, biraz baş ağrıtıcak.. Bu dönemde siz kendinizi unutacak çocukların telaşına düşeceksiniz ama gün gelecek çocuğunuza sarılıp onlar için en iyisi buymuş dediğniz gün gelecek
Benim çocuğum yok yeni evliyiz zaten daha 1 senelik..

O zaman inanın daha kolay, yolun başındayken görmüşsünüz, düzeltme çabaları mutlak yaşanmıştır ki bu raddeye gelmişsiniz, boşanma kararı almak kolay değildir, boşanmak hiç kolay değil... Siz işin büyük kısmını geçmişsiniz, bundan sonrası umarım sizin için çok daha kolay ve güzel olur. Hayat sizi doğru insanlarla karşılaştırır. Üzülmeyin diyemem üzüleceksiniz mutlaka da aynı nehirde iki kere yıkanılmaz diye bir söz var ya... bu doğru, bu dönemde sizi vazgeçirmeye çalışanlar da olabilir, kararlıysanız tıkayın kulaklarınızı..

Şuan benim ilk günüm ailem anlayışlı davranıyor ve arkamdalar.. En büyük gücüm bu galiba . Ama gel gör ki çevreee insanların ağzının çuval olup büzülmesini isterdim .. İsterdim ki konusamasınlar
Merak etme dünyanın en olaylı boşanmasını da yaşamış olsan en fazla bir ay gündemi meşgul edersin. Elalemi salla, soran olursa bilmeleri gereken kadarını anlat, bilmedikleri zaman da uyduruyorlar çünkü. Dediğim gb en fazla bir ay sonra herkes alışmış olur ki bir ay bile sürmez iki haftada normalleşir.

Baba evi... Ahh ben üç ayı geçti babaevindeyim en az bir yıl daha kalmam gerek. Çok iyi anlıyorum seni, insan kendi düzenine alıştıktan sonra tekrar baba evi zor gelir ama sonsuza dek orda kalmayacaksın ailene de belirt bunu, kendi yolunu çizmeye çalış

Arkadasim yorumlarini cok begeniyorum..hem akillica hemde umut verici

O zaman inanın daha kolay, yolun başındayken görmüşsünüz, düzeltme çabaları mutlak yaşanmıştır ki bu raddeye gelmişsiniz, boşanma kararı almak kolay değildir, boşanmak hiç kolay değil... Siz işin büyük kısmını geçmişsiniz, bundan sonrası umarım sizin için çok daha kolay ve güzel olur. Hayat sizi doğru insanlarla karşılaştırır. Üzülmeyin diyemem üzüleceksiniz mutlaka da aynı nehirde iki kere yıkanılmaz diye bir söz var ya... bu doğru, bu dönemde sizi vazgeçirmeye çalışanlar da olabilir, kararlıysanız tıkayın kulaklarınızı..
Tabiki de yaşanmaz olur mu çok çabaladık yani kendi adıma çok çabaladım.. Bişeyleri düzeltmek için sevgi dolu bir aile olmak için ama hiçbir işe yaramadı.. Üzülüyorum evet , çünkü onca yaşanandan sonra bunlar, alışkanlıklar , yaşanmışlıklar .. Bir anda böyle pat diye ayrılmak. Kendimi düzelebileceğine öyle inandırmışım ki bu yüzden böyle zor oluyor . Ama kararlıyım bin sefer üzüleceğime bir sefer üzülürüm::

Merak etme dünyanın en olaylı boşanmasını da yaşamış olsan en fazla bir ay gündemi meşgul edersin. Elalemi salla, soran olursa bilmeleri gereken kadarını anlat, bilmedikleri zaman da uyduruyorlar çünkü. Dediğim gb en fazla bir ay sonra herkes alışmış olur ki bir ay bile sürmez iki haftada normalleşir.
İnşallah dediğin gibi olur arkadaşım teşekkür ederim güzel yorumun için.. Elalemi ben sıkıntınyapmıyorum kendime aslında ailemi düşünüyorum bu yüzden bu kadar düşünüyorum :(

Teşekkür ederim.. İnsan ayrıldığına değil bunca yaşanan şeylere daha çok üzülüyor sanırım
Tabi öyle oluyor maalesef. Ama gerçekten arkadaşların dediği gibi çıkın gezin dolaşın arkadaşlarınızla bağlantı kurun mümkün olduğunca çabuk.. Beni ailem ve arkadaşlarım toparladı sağolsunlar..

Benim de yeni bir hafta doldu boşanalı.
Ailen arkandaysa ve elinden geleni yaptıysan vicdanın rahatsa bosandıktan sonra oradan uzaklas ailenin yani olur, tatil olur.
Her şey daha kolay oluyor.

Benim bir de önümüzdeki haftalarda abimin düğünü var. Dedikoduya koşun yani akrabalardaki.
Kime ne anlatırım ne laf yetistirebilirim hiç bilmiyorum. İşkence Gibi geliyor her şey.

Can'ım benim Allah yardımcın olsun çocukla biraz daha zor olacak senin için ama Herzaman güçlü olman dileğiyle Nasıl olacak bu işler hiç bilmiyorum.. Şuan başa dönsen evlenirmiydin diye sorsalar hayatta evlenmezdim herhalde !!
zor olacak biliyorum ama yapacak bir şey bırakmadı bana.yıllardır çekiyorum belki düzelir diye.şimdi bile hatasını anlamış değil.küfürlü mesajlar yazıp duruyor.olacak iş olacağına varıyor sonuçta.sende üzülme hiç değilse ailen var.

Arkadaşlar ailem kayınpederimle konusmus eşimle hepberaber şimdi ailem bana gelip orta yolu bulmaya çalışıyorlar annem ben İstanbul'u terkederim kimsenin yüzüne bakamam diyor.. Tamamiyle hayal kırıklığı benim iyiliğim için söylediklerini söylüyorlar fakat ben Mutlu olamıcamı biliyorum kafayı yemek üzereyimmm çünkü gene aynısı olacak gene boşanmak isteyecek gene kalp kırıklığı kimse neden benim gururumu düşünmüyor neden bu kız ne hissediyor diye sormuyor ayrılmak için İllaki şiddet kumar karı kız mı olması lazım!!!!!!

Arkadaşlar ailem kayınpederimle konusmus eşimle hepberaber şimdi ailem bana gelip orta yolu bulmaya çalışıyorlar annem ben İstanbul'u terkederim kimsenin yüzüne bakamam diyor.. Tamamiyle hayal kırıklığı benim iyiliğim için söylediklerini söylüyorlar fakat ben Mutlu olamıcamı biliyorum kafayı yemek üzereyimmm çünkü gene aynısı olacak gene boşanmak isteyecek gene kalp kırıklığı kimse neden benim gururumu düşünmüyor neden bu kız ne hissediyor diye sormuyor ayrılmak için İllaki şiddet kumar karı kız mı olması lazım!!!!!!

Annen niye terkediyomuş İstanbul'u ne alaka yani? Ailen kocana gel kızımızla barış mı diyor?

Bende 2 aylık hamileyim ve boşanmaya karta verdik. Adam aldir diyor ama ben nasıl kıyarım yavruma. Mutsuz yaşamak da istemiyorum. Ama bu bebek ne olacak. Ben babasız büyüdüm çok zor ne yapacağımı bilmiyorum

Bende 2 aylık hamileyim ve boşanmaya karta verdik. Adam aldir diyor ama ben nasıl kıyarım yavruma. Mutsuz yaşamak da istemiyorum. Ama bu bebek ne olacak. Ben babasız büyüdüm çok zor ne yapacağımı bilmiyorum
Canım merhaba. Boşanıyor musunuz gerçekten yoksa kararınız değişti mi?

Back
X